دانش > نجوم – عکس روز ناسا به تصویری ثبت شده توسط بابک امین تفرشی،ستارهشناس آماتور ایرانی اختصاص پیدا کرده است. یک پانورامای عمودی که تصویری خارقالعاده از کهکشان راه شیری را ثبت کرده است. دهانههای سرزمین شمالی استرالیا، به خاطر برخورد شهابسنگهایی در ۴ هزار سال پیش با زمین به وجود آمدند. بزرگترین مورد آنها دهانهای به قطر ۱۸۰ متر در زمین ایجاد کرد که […]

دانش > نجوم – عکس روز ناسا به تصویری ثبت شده توسط بابک امین تفرشی،ستارهشناس آماتور ایرانی اختصاص پیدا کرده است. یک پانورامای عمودی که تصویری خارقالعاده از کهکشان راه شیری را ثبت کرده است.
دهانههای سرزمین شمالی استرالیا، به خاطر برخورد شهابسنگهایی در ۴ هزار سال پیش با زمین به وجود آمدند. بزرگترین مورد آنها دهانهای به قطر ۱۸۰ متر در زمین ایجاد کرد که در قسمت پایین عکس میتوان به خوبی آن را دید. در این عکس که به صورت پانورامای عمودی گرفته شده منظرهای خارقالعاده از کهکشان راهشیری دیده میشود. در قسمت پایین عکس و سمت چپ نوار راه شیری، ابر کوچکی را میتوان دید. این ابر، در حقیقت یکی از کهکشانهای کوتوله اقماری منظومه شمسی به نام «ابر ماژلانی کوچک» است. پایین و سمت راست آن هم نور دیگری به چشم میخورد که دقیقا به افق چسبیده است. این نور در حقیقت یک کهکشان اقماری دیگر به نام «ابر ماژلانی بزرگ» است که دارد طلوع میکند.
۵۴۵۴
This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.
RSS
سایت جامعی هست