امروز: سه شنبه, ۱۳ آبان ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 14 جماد أول 1447 | 2025-11-04
کد خبر: 208864 |
تاریخ انتشار : 10 آذر 1396 - 7:25 | ارسال توسط :
0
8
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سبک زندگی صلح خبر از بین بردن بوی سیر، این معضل جهانی! سایت نبض ما – حسین مقدس زاده: از بین بردن بوی سیر یک معضل جهانی است و در عین حال سیر یکی از چاشنی های محبوب دنیا محسوب می شود و تقریبا در هر فرهنگ غذایی از آن استفاده می […]

به گزارش مجله سبک زندگی صلح خبر

از بین بردن بوی سیر، این معضل جهانی!

سایت نبض ما – حسین مقدس زاده: از بین بردن بوی سیر یک معضل جهانی است و در عین حال سیر یکی از چاشنی های محبوب دنیا محسوب می شود و تقریبا در هر فرهنگ غذایی از آن استفاده می شود. طرفداران طعم سیر همیشه بدنبال این هستند که چگونه می توانند بوی سیر را از بین ببرند؟

عطر و طعم سیر شدید است و می تواند طعم های دیگر را در یک ظرف تحت تاثیر خود قرار دهد. علاوه بر این بوی سیر برای برخی افراد به هیچ وجه خوشایند نیست در حالیکه برای بسیاری عجیب است که عده ای بیش از حد از آن استفاده می کنند. در این مقاله به روش هایی برای  از بین بردن بوی سیر ارائه می شود.

 
 از بین بردن بوی سیر با چند روش ساده!
بوی سیر به چه دلیل است؟

ترکیبات مهم فراری که موجب بوی سیر در دهان می شود عبارتند از: آلیل متیل سولفید، آلیل متیل دی سولفید، آلیل مرکاپتان، دی آلل دی سولفید، دی متیل دی سولفید و متیل مرکاپتان و مقادیر جزئی دی متیل سلنید. سایر ترکیبات گوگرد نیز وقتی آلیسین سیر در معده و کبد شکسته می شود، تولید می گردند. برای از بین بردن بوی سیر از خانه می توانید چند ساعت پنجره خانه را باز بگذارید و یا این که یک ظرف یا کاسه ای از جوش شیرین را در اتاقی که بو گرفته است قرار دهید

بوی سیر تا چند ساعت می ماند؟

آلیل متیل سولفید به سرعت تجزیه نمی شود و زمان مقدار قابل توجهی پس از مصرف در بدن باقی می ماند و این باعث می شود بوی سیر به مدت چند ساعت و یا حتی چند روز (۱ تا ۲ روز) پایدار بماند.

روش های از بین بردن بوی سیر از دهان

برای رفع بوی سیر از دهان، شستشوی دهان تاثیر زیادی ندارد. می توانید از روش هایی که در ادامه بیان می شود استفاده نمایید.

سیب بخورید!

همه ما می دانیم که اگر سیبی را ببرید و بیرون بگذارید، قهوه ای می شود. این رنگ توسط یک آنزیم ایجاد می شود که تنها کار آن کم کردن جذابیت میوه نیست، بلکه به عنوان یک دئودورانت طبیعی برای بوی بد سولفید های ناشی از سیر در دهان عمل می کند.

آب لیمو بنوشید

وقتی سیر خرد شده مصرف می کنید، نوشیدن آبلیمو در از بین بردن بوی سیر موثر است. اسید موجود در آب لیمو، آلینیناز را خنثی می کند، آلینیاز، آنزیمی است که هنگام خرد کردن سیر تولید می شود و باعث بوجود آمدن بوی ناخوشایند آن می شود.

چای سبز

در چای سبز، آنتی اکسیدان هایی به نام پلی فنول، بسیار زیاد است. همانند آنزیم های سیب، پلی فنول ها، مواد شیمیایی را باعث بوجود آمدن بوی سیر می شود از بین ببرد.

استفاده از قاشق فولادی!

قاشق چایخوری فولادی را در اطراف دهان خود بگذارید. تمام سطوح پوست، از جمله کل زبان و طرفین دهان را با قاشق لمس کنید. قاشق را به سمت بالا بچرخانید تا بتوانید زبان خود را به عقب برگردانید، استفاده از قاشق فولادی در از بین بردن بوی سیر موثر است.

روش های از بین بردن بوی سیر از دست

پوست مرطوب یکی از مرکبات دلخواه خود را در آب رنده کرده و اجازه دهید سرد شود. سپس آن را به روی دست خود بمالید. می توانید از اسپری کردن برای این کار استفاده کنید.

دست های خود را روی فولاد بمالید و یا این که از صابون فولادی استفاده نمایید. به صورت تئوری، فولاد با گوگرد عکس العمل نشان داده و باعث خنثی کردن بوی سیر می شود. این کار برای برخی جواب داده است و برای برخی خیر.

می توانید از صابون و فولاد ضد زنگ استفاده کنید. صابون را روی دستان خود بگذارید و از یک قاشق فولادی ضدزنگی تمیز استفاده کنید تا آن را در دستان خود قرار پخش کنید، حتی بین انگشتان دست.

روش های رفع بوی سیر از خانه

برای از بین بردن بوی سیر از خانه می توانید چند ساعت پنجره خانه را باز بگذارید و یا این که یک ظرف یا کاسه ای از جوش شیرین را در اتاقی که بو گرفته است قرار دهید.
وقتی سیر خرد شده مصرف می کنید، نوشیدن آبلیمو در از بین بردن بوی سیر موثر است. اسید موجود در آب لیمو، آلینیناز را خنثی می کند، آلینیاز، آنزیمی است که هنگام خرد کردن سیر تولید می شود

روش های از بین بردن بوی سیر از غذا

برای این که شدت بوی سیر را از غذای خود کم کنید می توانید از روش های زیر استفاده نمایید.

دمای غذا را بیشتر کنید

شما می توانید شدت بوی سیر را با خنثی کردن آلیناز کاهش دهید. راه این کار با گرما است. با پختن سیر در دمای بالاتر از ۱۴۰ درجه فارنهایت، شما می توانید آلیناز را خنثی کرده و طعم سیر را تحمل کنید.

 
از گیاهان معطر استفاده کنید

گیاهان یکی دیگر از راه های خوب برای رفع عطر و طعم سیر هستند. گیاهان تازه مانند گشنیز، جعفری و ریحان می توانند برای مقابله با طعم سیر اضافی کمک کنند؛ با این حال، شما باید از آن ها به صورت متعادل استفاده کنید. استفاده بیش از حد از آن ها می تواند غذا را تلخ کند.

مواد خامه ای به غذای خود اضافه کنید

با استفاده از مواد خامه ای مانند لبنیات، می توانید یک سس خامه ای درست کنید. همچنین مواد غیر لبنی مانند شیر نارگیل وجود دارد که برای خوراکی ها و غذاهای جنوب شرقی آسیا مناسب است.

صرف نظر از اینکه کدام ماده حاوی خامه را استفاده می کنید، این سس می تواند سیر را رقیق کرده و تیزی آن را کاهش دهد تا غذای شما خوشمزه تر شود.

استفاده از مواد اسیدی

ترشی موادی مانند آبلیمو و یا حتی سرکه می تواند توجه زیاد به شدت سیر را کاهش دهد. این که از کدام ماده اسیدی و چقدر از آن استفاده می کنید بستگی به غذایی دارد که می پزید و این ترجیح شماست. نکته مهم این است که از آن به صورت متعادل استفاده کنید تا غذایتان زیاد ترش نشود.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید