به گزارش مجله آشپزی صلح خبر گرانولای خانگی؛ صبحانه ای مقوی و بی نظیر ماهنامه کیک و شیرینی: می توانید از این به بعد در منزل گرانولا بپزید، این کار خیلی آسانتر از آن چیزی است که فکر می کنید. این گرانولای خانگی حتی از گرانولای فروشگاه هم خوشمزه تر است. مواد لازم: جو […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
گرانولای خانگی؛ صبحانه ای مقوی و بی نظیر
- جو پرک: 2 پیمانه
- بادام خام (خرد شده): 100 گرم
- بادام هندی خام (خرد شده): 100 گرم
- عسل: 3 قاشق سوپ خوری
- ملاس نیشکر: 3 قاشق سوپ خوری
- ارده: 3 قاشق سوپ خوری
- تخم شربتی: یک قاشق سوپ خوری
- تخم کتان: 2 قاشق سوپ خوری
- دانه کنجد: یک قاشق سوپ خوری
- توت خشک: 50 گرم
- سفیده تخم مرغ: 2 عدد
جو پرک، بادام و بادام هندی خرد شده، عسل، ملاس، نیشکر، ارده، تخم شربتی، تخم کتان و دانه کنجد را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه با چنگال بزنید تا پف کنند. سپس به بقیه مواد اضافه و مخلوط کنید. مواد را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی پخش کنید. فر را با دمای 160 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) گرم کنید. سپس دمای فر را به 110 درجه سانتی گراد (225 درجه فارنهایت) کاهش داده و حدود 40 دقیقه مواد را در فر قرار دهید و در این مدت 5 الی 6 بار آنها را با هم مخلوط کنید. حرارت را خاموش کنید. در فر را باز کنید و توت خشک را به مواد اضافه کنید. در فر را دوباره ببندید و اجازه دهید مواد حدود یک ساعت در فر خاموش بمانند. سپس سرو کنید.
منبع : Bartarinha