امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 205041 |
تاریخ انتشار : 17 آبان 1396 - 11:39 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله وبگردی صلح خبر طرز تهیه طاجین گوشت طاجین گوشت و به، خورش مخصوص مراکش و کشورهای شمال آفریقا است. طاجین ظرفی است که خورش را در آن درست می کنند. این خورش با گوشت قرمز و میوه به پخته می شود و از یک نوع ادویه مخصوص مراکشی (ادویه راس الحانوت) استفاده […]

به گزارش مجله وبگردی صلح خبر

طرز تهیه طاجین گوشت

طاجین گوشت و به، خورش مخصوص مراکش و کشورهای شمال آفریقا است. طاجین ظرفی است که خورش را در آن درست می کنند. این خورش با گوشت قرمز و میوه به پخته می شود و از یک نوع ادویه مخصوص مراکشی (ادویه راس الحانوت) استفاده می شود. این ادویه را خیلی راحت می توانید در خانه درست کنید. مواد آن را از بیرون تهیه کنید و با هم مخلوط کنید.

مواد لازم برای ادویه راس الحانوت مراکشی :

 پودر زیره ۱ قاشق چایخوری 
پودر زنجبیل   ۱ قاشق چایخوری
 نمک  ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه  ۳/۴ قاشق چایخوری 
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری
میخک خرد شده ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه ادویه راس الحانوت مراکشی :

تمام مواد را در کاسه ای بریزید و کامل با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا به طور کامل ترکیب شوند. سپس در ظرف مناسب بریزید و درب آن را محکم ببندید تا عطر و بوی آن از بین نرود. حالا شما ۳ قاشق ادویه راس الحانوت مراکشی دارید.

مواد لازم برای طاجین گوشت و به مراکشی :

 گوشت قرمز  ۶۰۰ گرم
 میوه به متوسط ۴ عدد 
 نخود  ۵۰۰ گرم
جعفری خرد شده   ۴ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی متوسط ۵ عدد
سیر ۳ حبه
ساقه کرفس خرد شده ۱ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
پودر زیره ۱ قاشق چایخوری
ادویه راس الحانوت ۲ قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه طاجین گوشت و به :

گوشت را به قطعات مربعی شکل برش داده و تمیز شسته و آبکش کنید. سپس یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و همراه با گوشت و مقداری روغن روی حرارت ملایم گاز به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید. سپس گوشت را همراه با ۴ لیوان آب داخل زودپز به مدت ۱۸۰ دقیقه بپزید.

نخود را شسته و با مقداری آب به مدت ۱ ساعت بگذارید تا پخته شود. بعد از پخت کامل آب نخود را دور بریزید و نخود را در ظرفی جداگانه نگه دارید.

یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید، گوجه فرنگی و میوه به را تمیز شسته، پوست آنها را بگیرید و به اندازه دلخواه خرد کنید و هر کدام را در ظرفی جداگانه نگه دارید.

یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت ملایم گاز داغ کنید و مقداری روغن در آن بریزید. وقتی روغن گرم شد میوه به را داخل روغن بریزید و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه سرخ کنید تا کاراملی شود سپس پیاز خرد شده، کرفس خرد شده و سیر خرد شده را اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه تفت دهید. با یک کفگیر سوراخدار مواد داخل ماهیتابه را بردارید و داخل یک قابلمه بزرگ بریزید.

گوشت پخته شده، گوجه فرنگی های خرد شده، جعفری خرد شده و نخود پخته شده را داخل قابلمه بریزید و ۳ لیوان از آب گوشت، پودر زیره، فلفل سیاه و فلفل قرمز، نمک و ادویه راس الحانوت را اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت ۱ ساعت به آرامی بپزد و خوب جا بیفتد.

طاجین گوشت و به را با برنج سفید سرو کنید. نوش جان!

منبع: بانوی شهر

منبع : asriran

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید