امروز: شنبه, ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 21 شوال 1446 | 2025-04-19
کد خبر: 106453 |
تاریخ انتشار : 16 دی 1391 - 0:58 | ارسال توسط :
1
2
ارسال به دوستان
پ

پارسی وی : با توجه به اینکه هم‌اکنون 40 درصد اقتصاد ما زیرزمینی است لازم است اقتصادمان را شفاف و از این طریق چتر مالیاتی را گسترش دهیم. به گزارش خبرنگار مهر علی دانش بعد از ظهر جمعه در نشست تخصصی اقتصاد مقاومتی، راهکارها و چالش‌ها که در کتابخانه شهرداری برگزار شد، اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی […]

پارسی وی : با توجه به اینکه هم‌اکنون 40 درصد اقتصاد ما زیرزمینی است لازم است اقتصادمان را شفاف و از این طریق چتر مالیاتی را گسترش دهیم.

به گزارش خبرنگار مهر علی دانش بعد از ظهر جمعه در نشست تخصصی اقتصاد مقاومتی، راهکارها و چالش‌ها که در کتابخانه شهرداری برگزار شد، اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی را می‌توان از جمع‌بندی صحبت‌های رهبر معظم انقلاب و امام خمینی (ره) درباره سیاست‌های کلان نظام در بخش اقتصاد تبیین کرد.

وی افزود: اقتصاد منهای نفت که مساوی با اقتصاد مقاومتی است، حفظ ارزش پول ملی، اجرای سیاست‌های اصل 44، تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی و توسعه همراه با عدالت از جمله مواردی است که در اقتصاد مقاومتی مطرح است.

این فعال عرصه صنعت با اشاره به راهکارهای اقتصاد منهای نفت گفت: از جمله راهبردهای این مسئله ایجاد و تقویت صندوق توسعه ملی است که سیاستی است که رهبر انقلاب به دولت ابلاغ کردند و اکنون به شکل قانون در آمده و مطابق آن 20 درصد در آمد نفتی باید به سمت سرمایه‌گذاری در بخش خصوصی و تعاونی برود تا مدتی بعد جایگزین نفت شود.

وی ادامه داد: به دلیل اینکه قانون‌های تصویب شده درباره صندوق توسعه ملی عملی نیست این صندوق اکنون چندان فعال نیست که باید این مشکل رفع شود.

 40 درصد اقتصاد ما زیرزمینی است

دانش با اشاره به راهکار گسترش چتر مالیات به عنوان درآمد جایگزین نفت تاکید کرد: این موضوع به معنای افزایش ضریب نرخ مالیات نیست بلکه با توجه به اینکه هم‌اکنون 40 درصد اقتصاد ما زیرزمینی است لازم است اقتصادمان را شفاف و از این طریق چتر مالیاتی را گسترش دهیم.

وی با تاکید بر اینکه اجرای اصل 44 راهکار دیگر اقتصاد منهای نفت است، تصریح کرد: این قانون شامل دو بخش خصوصی کردن دولت و ایجاد سرمایه‌گذاری‌های جدید است که در بخش اول قانون ناقص نوشته شده است.

این فعال عرصه صنعت ادامه داد: اجرای اصل44 بیشتر به صندوق‌های بازنشتگی، بیمه‌ها و بانک‌ها سپرده شده است که فلسفه مردمی کردن و رقابت و سیاست‌های اصل 44 را مخدوش کرده است.

صندوق‌های تامین اجتماعی حق فعالیت اقتصادی ندارند

وی ادامه داد: در کشورهای پیشرفته صنعتی قانونی وجود دارد که صندوق‌های بازنشستگی، بیمه و تأمین اجتماعی اجازه فعالیت اقتصادی ندارند چرا که درآمد مالیاتی را کم و بی‌نظمی اقتصادی ایجاد می‌کنند بنابراین این انحراف که در اصل 44 ایجاد شده است لازم است توسط دولت بعدی اصلاح شود.

دانش با بیان اینکه سرمایه‌گذاری‌های بزرگ بخش دیگری از سیاست اصل 44 است، گفت: اکنون 70 درصد سرمایه‌گذاری ما در تولید تکراری است و به ایجاد و توسعه واحدهای کوچک خلاصه‌شده است که این موضوع سبب می‌شود کارخانه‌های ما با ظرفیت 20 درصد کار کنند که لازم است این موضوع توسط دولت بعدی اصلاح شود.

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید

    تعداد نظرات منتشر شده: 1
    1. نویسنده :آرش

      مشت می کوبم بر در پنجه می سایم بر پنجره ها من دچار خفقانم خفقان درها را باز کنید