مراسم اختتامیه نمایشگاه آثار هنرهای تجسمی و سنتی هنرمندان پیشکسوت در فرهنگسرای نیاوران برگزار شد؛ در آیین پایانی این نمایشگاه بر لزوم استفاده از تجارب هنرمندان پیشکسوت تاکید شد. به گزارش پایگاه صلح خبر به نقل از خبرنگار صلح خبر به نقل از ایسنا، عصر جمعه ـ دهم آذر ماه ـ مراسم اختتامیه دومین نمایشگاه […]
مراسم اختتامیه نمایشگاه آثار هنرهای تجسمی و سنتی هنرمندان پیشکسوت در فرهنگسرای نیاوران برگزار شد؛ در آیین پایانی این نمایشگاه بر لزوم استفاده از تجارب هنرمندان پیشکسوت تاکید شد.
به گزارش پایگاه صلح خبر به نقل از خبرنگار صلح خبر به نقل از ایسنا، عصر جمعه ـ دهم آذر ماه ـ مراسم اختتامیه دومین نمایشگاه آثار هنرهای تجسمی و سنتی هنرمندان پیشکسوت در فرهنگسرای نیاوران برگزار شد.
این نمایشگاه از ۲۵ آبان با هماهنگی موسسه هنرمندان پیشکسوت در فرهنگسرای نیاوران برگزار شده بود. در این نمایشگاه آثار هنرمندانی فقیدی همچون مهرزمان فخارمنفرد، جمشید سماواتیان، کامبیز درمبخش، هژبر ابراهیمی و … نیز در معرض دید قرار داده شده بود.
سیدعباس عظیمی ـ مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت که مسئولیت برگزاری این نمایشگاه را نیز برعهده داشت ـ در بخشی از سخنانش به وظایف سازمانی و آنچه در اساسنامه مؤسسه هنرمندان پیشکسوت آمده است اشاره کرد و یکی از وظایف اصلی این موسسه را انتقال تجارب هنرمندان پیشکسوت و متعاقب آن بالندگی فرهنگی عنوان کرد.
او بخش اصلی سه گانه اهداف مؤسسه را آموزش عنوان کرد و گفت: البته این بخش از چارت موسسه حذف شده است اما با همت آقای سالاری (معاون هنری ارشاد) و دوستانی چون آقای کاراندیش که همواره حمایت آنان را داشتهایم، تلاشی برای زنده کردن این اهداف صورت گرفته است.
عظیمی به داوطلب شدن جمعی از هنرمندان حوزه نمایش جهت برگزاری کلاس و دورههای آموزشی اشاره کرد و در این رابطه افزود: در حوزه نمایش عزیزان پیشکسوت ما داوطلب شدهاند که کلاسها و دورههای آموزشی را برگزار کنند و امیدواریم این هدف آموزش به مجموعه اهداف مؤسسه هنرمندان پیشکسوت بازگردد.
او در پایان سخنان خود هدف اصلی برگزاری این نمایشگاه را آموزش و انتقال تجارب دانست و تاکید کرد که این هدف محقق شده است.
محمود سالاری ـ معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس هیات امنای موسسه هنرمندان پیشکسوت ـ هم که در این مراسم حضور پیدا کرده بود، در مراسم اختتامیه سخنرانی کرد و ضمن عنوان این امر که تاریخ هنر مشحون از هنرمندان و مکاتب متعدد و بسیار است، گفت: زمانی که در این نمایشگاه قدم میزدم رگههای دوره کامل تاریخ هنر ایران و تاریخ جهان و سبکها و مکاتب هنری قابل مشاهده بود.
او از تمام هنرمندانی که آثارشان را به این نمایشگاه سپردند تشکر کرد و درباره بازدید وزیر ارشاد از این نمایشگاه گفت: دیروز توفیق داشتیم تا با وزیر فرهنگ از آثار بازدید کنیم که ایشان خریدهایی داشتند و وعده خرید آثار دیگری را هم به ما دادند. البته در روزهای گذشته وزیر آموزش و پرورش هم آثاری را از این نمایشگاه خریدند و اگر امکان تمدید دیگری داشتیم که نداریم وزیر نفت هم قرار بود به ما سر بزنند.
او درباره دلیل ممکن نبودن تمدید این نمایشگاه، گفت: به دلیل تداخل با برگزاری نمایشگاه دیگری در فرهنگسرای نیاوران ناچار به اتمام این رویداد شدیم.
سالاری با اشاره به برنامهای که درباره تمدید برگزاری چنین نمایشگاهی در نظر گرفته شده است گفت: این نمایشگاه در فاصلههای زمانی کوتاه ۶ ماه تمدید خواهد شد که در همین راستا قصد داریم فضای وزارتخانه را به سمت التزام استمرار چنین رویدادهای ببریم؛ البته طرح آن مصوب شده و امیدوارم وعدهی ما وعده صادق باشد.
سالاری در پایان سخنان خود اظهار کرد که لازم میداند یادی از اتفاق امروز غزه داشته باشد و گفت: غزه بعد از کوتاه زمانی آرامش دوباره امروز آماج توپ و خمپاره شد.
او ضمن ابراز امیدواری بر آگاه شدن وجدان بشری، گفت: امیدوارم به برکت دعای مردم شریف ایران و شما هنرمندان آتش فرقه در این منطقه خاموش شود و حق به حقدار برسد. دست هنرمندانی که آثارشان را به این نمایشگاه عرضه و تنور این رویداد را گرم کردند میبوسم و از همه فعالان هنری ممنونم.
در مراسم اختتامیه اسامی بیش از ۱۰۰ هنرمند به عنوان شایسته تقدیر در نظر گرفته شده بود که در پایان با اهدای تندیسی از شرکتکنندگان در این نمایشگاه تقدیر شد.
انتهای پیام