امروز: سه شنبه, ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 17 شوال 1446 | 2025-04-15
کد خبر: 98187 |
تاریخ انتشار : 28 مرداد 1395 - 10:11 | ارسال توسط :
0
5
ارسال به دوستان
پ

گروه علم و فناوری صلح خبر؛ وقتی محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از توافق شرکت پست و یک کشور خارجی برای ارائه کارت اعتباری بین‌المللی (مسترکارت) در ایران خبر داد و اعلام کرد شرکت پست با انعقاد قراردادی با شرکت «ویژن کارت ایرانیان» توانست روزانه تا سقف اعتباری ۱۰ هزار دلار توزیع کارت […]

گروه علم و فناوری صلح خبر؛

وقتی محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از توافق شرکت پست و یک کشور خارجی برای ارائه کارت اعتباری بین‌المللی (مسترکارت) در ایران خبر داد و اعلام کرد شرکت پست با انعقاد قراردادی با شرکت «ویژن کارت ایرانیان» توانست روزانه تا سقف اعتباری ۱۰ هزار دلار توزیع کارت اعتباری بین‌الملل داشته باشد، این خبر بعد از انتشار از سوی برخی از خبرگزاری‌ها تکذیب شد. خبرگزاری‌ها از قول سخنگوی «مستر کارت» اعلام کردند تا زمانی که تحریم‌های امریکا پابرجا هستند مستر کارت فعالیتی در ایران نخواهد داشت.

از سوی دیگر شرکت پست نیز با انتشار جوابیه‌ای خبر مبنی بر فعال نبودن مسترکارت‌ها در ایران را تکذیب و اعلام کرد؛ سخنگوی مستر کارت در واکنش به اخبار منتشره در رسانه‌ها، امکان فعالیت این شرکت از طریق شرکت‌های واسط را تکذیب نکرده است. مدارک احراز صلاحیت شرکت مزبور مبنی بر اجازه توزیع کارت‌های بین‌المللی موجود است و مشخصاً از این شرکت به‌عنوان نماینده رسمی در زمینه واگذاری کارت‌های اعتباری بین‌المللی یاد شده است.

خبر دیگری که این هفته خبرساز شد، راه‌اندازی نخستین مرکز اطلاعات (دیتا سنتر) ابری در ایران با ظرفیت 20 هزار سرور مجازی و با سرمایه‌گذاری 400 میلیارد ریال بود. در این مراسم فریدون قاسم‌زاده مدیرعامل شرکت افرانت گفت: مرکز اطلاعات ابری از ارکان لازم شبکه ملی است و شرکت افرانت قصد دارد سرور ابری رایگان این مرکز را به کارآفرینان دیجیتال اختصاص دهد.

برای برخی شرکت‌ها از جمله تلگرام انتقال سرور به ایران الزامی شده و این شرکت‌ها ملزمند تا پایان سال سرور خود را در ایران مستقر کنند. وقتی خبر راه‌اندازی این دیتا سنتر و مهیا شدن شرایط انتقال دیتا سنتر تلگرام به ایران در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد همین اظهارات کافی بود که برخی کاربران به توئیتر رسمی پاول دورف، مدیرعامل تلگرام سرازیر و صحت این خبر را از او جویا شوند.

در نهایت هم دورف با ابراز تعجب در دو توئیت مجزا اعلام کرد که «ما هیچ ایده‌ای نداریم و افرانت چیست؟ و هیچ نظری ندارد که این اظهارات از کجا می‌آیند. » فریدون قاسم‌زاده، مدیرعامل افرانت نیز در توئیتی مشخص پاسخ پاول دورف را داد و نوشت: بیان انتقال سرور تلگرام به دیتاسنتر افرانت در مراسم تنها یک مثال بوده است.

در عین حال این هفته پس از موضوع انتشار اطلاعات مشترکان یکی از اپراتورهای تلفن همراه، وزیر ارتباطات از ابلاغ ممنوعیت دسترسی نهادهای غیر به اطلاعات مشترکان تلفن همراه خبر داد. محمود واعظی گفته به تمامی اپراتورها ابلاغ کردیم که حق ندارند به نهادهایی غیر از آنچه قانون مشخص کرده دسترسی دهند. علت انتشار اطلاعات یکی از مشترکان تلفن همراه طبق آنچه در مجلس بیان شده است دسترسی به یکی از نهادها بوده است و اطلاعات توسط کارمند متخلف آن نهاد به بیرون درز کرده است.

 

5656

Let’s block ads! (Why?)

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید