امروز: شنبه, ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 20 ذو القعدة 1446 | 2025-05-17
کد خبر: 204170 |
تاریخ انتشار : 16 آبان 1396 - 8:42 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد بیان کرد: رفتار آمریکا تداوم تعاملاتش را با سایر کشورها با تردید مواجه می‌کند. دکتر سید احمد فاطمی نژاد در بیان کرد‌وگو با صلح خبر، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین ابزارها برای پیشبرد اهداف، بحث دیپلماسی سنتی است و سیاستمداران می‌توانند آشکار کنند […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد بیان کرد: رفتار آمریکا تداوم تعاملاتش را با سایر کشورها با تردید مواجه می‌کند.

دکتر سید احمد فاطمی نژاد در بیان کرد‌وگو با صلح خبر، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین ابزارها برای پیشبرد اهداف، بحث دیپلماسی سنتی است و سیاستمداران می‌توانند آشکار کنند که برخی کشورها برخلاف اصول مصرح دیپلماتیک و تعاملات بین المللی و پایبندی به معاهدات رفتار می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: این مسئله را نه تنها ایرانی‌ها بلکه سایر کشورهایی که در فرآیندهای مذاکرات بین المللی ایران حضور داشتند تایید می‌کنند.

این استاد دانشگاه بیان کرد: دومین ابزار در اختیار ما بحث آگاهی بخشی و رسانه‌ای است و از طریق رسانه‌ها می‌توان برنامه‌های منطقی و مبتنی بر چارچوب‌های دقیق در جهت آگاه سازی مخاطبان را طراحی کرد و عملا نشان ‌داد که رفتار آمریکا چگونه عرف بین المللی را نقض می‌کند.

وی عنوان کرد: رفتار آمریکا نه تنها برخلاف منافع متقابل دو کشور است بلکه برخلاف منافع جامعه بین المللی است و تصویرسازی رخ می‌دهد که می‌تواند در آینده تداوم تعاملات را در مورد کشورهای دیگر هم با تردید مواجه کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی ادامه داد: می‌توان از دیدگاه‌ها و نقطه نظرهای گروه‌های غیردولتی فعال، گروه‌های صلح خبر طلب، گروه‌های طرفدار عدالت اجتماعی و برابری اجتماعی استفاده کرد و با رفتارهای آمریکا مقابله کرد.

فاطمی‌نژاد با اشاره به اینکه نماد استکبارستیزی در سطح داخلی و بین المللی وجود دارد، بیان کرد: در سطح بین المللی طرفداران عدالت و برابری اجتماعی نماد استکبار را بنگاه‌های اقتصادی و گروه بندی‌های اقتصادی و سیاسی می‌دانند و معتقد هستند تصمیماتی که در این بنگاه‌ها گرفته می‌شود خلاف برابری بشر است.

وی با بیان اینکه نظم جهانی ابعاد مختلفی دارد ، بیان کرد: بخشی از نظم جهانی به حقوق بین الملل و رژیم‌های بین الملل برمی‌گردد و نیز مبتنی بر توافقات مورد پذیرش کشورها است و بخشی مبتنی بر ذات و طبیعت بشر است و پایبندی به تعهدات و حمایت از مستضعفین در ذات بشر وجود دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی خاطرنشان کرد: بخشی از نظم بین المللی نظم توافقات و تصمیمات قدرت‌های بزرگ است و این تصمیمات در برخی موارد می‌تواند مفید و مناسب و به نفع کشورهای در حال توسعه باشد ولی در مواردی که خلاف حقوق برخی کشورها به خصوص کشورهای در حال توسعه است  می‌توان به عنوان نگاه‌های استکباری و اجباری از آن انتقاد کرد.


انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید