امروز: دوشنبه, ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 23 شوال 1446 | 2025-04-21
کد خبر: 570831 |
تاریخ انتشار : 29 فروردین 1404 - 21:05 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

جبار کوچکی‌نژاد در گفتگو با پایگاه صلح خبر به نقل از خبرنگار ایسنا بر لزوم واقع‌بینی در قبال روند مذاکرات جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا تأکید کرد و گفت: تجربه‌های سال‌های گذشته نشان داده که نه می‌توان به این مذاکرات دل بست و آن را راه‌حل نهایی تمام مشکلات کشور دانست و نه […]

جبار کوچکی‌نژاد در گفتگو با پایگاه صلح خبر به نقل از خبرنگار ایسنا بر لزوم واقع‌بینی در قبال روند مذاکرات جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا تأکید کرد و گفت: تجربه‌های سال‌های گذشته نشان داده که نه می‌توان به این مذاکرات دل بست و آن را راه‌حل نهایی تمام مشکلات کشور دانست و نه باید به گونه‌ای بدبین بود که هرگونه گفتگو را بی‌فایده یا مضر تلقی کرد.
وی افزود: واقعیت این است که آمریکا به‌عنوان کشوری که در سال‌های گذشته بدعهدی‌های متعددی نسبت به ملت ایران داشته، نمی‌تواند شریک قابل اعتمادی در عرصه سیاسی باشد. از سوی دیگر، ایران به‌عنوان کشوری مقتدر در منطقه، همواره نشان داده که اهل منطق و گفتگو است، اما این گفتگوها باید با حفظ عزت، منافع ملی و خطوط قرمز نظام جمهوری اسلامی صورت گیرد.
کوچکی‌نژاد با اشاره به اینکه برخی جریان‌ها در داخل و خارج از کشور سعی دارند همه مشکلات اقتصادی را به مذاکره با آمریکا گره بزنند، تصریح کرد: این نگاه، خطرناک و اشتباه است. کشور ما ظرفیت‌های عظیمی دارد که اگر به‌درستی فعال شوند، بسیاری از گره‌ها را می‌توان بدون اتکا به بیگانگان باز کرد. معیشت مردم نباید به میز مذاکره گره بخورد.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در سال‌های گذشته، دیدیم که برجام با تمام تبلیغاتش، دستاورد اقتصادی ملموسی برای مردم نداشت. تحریم‌ها نه‌تنها برداشته نشدند، بلکه در دوره‌های بعد تشدید هم شدند. این تجربه تاریخی به ما می‌گوید که نمی‌توان چشم امید به لبخند مقامات آمریکایی دوخت.
وی تأکید کرد: دولت و دستگاه دیپلماسی باید در چارچوب سیاست‌های کلان نظام حرکت کنند. مقام معظم رهبری هم بارها تأکید کرده‌اند که مذاکره به‌عنوان یک ابزار می‌تواند در مواقعی به کار گرفته شود، اما نباید به‌عنوان تنها راه‌حل تلقی شود. کشور ما باید روی پای خود بایستد، تولید داخلی را تقویت کند، اقتصاد مقاومتی را جدی بگیرد و ظرفیت‌های داخلی را بالفعل کند.
کوچکی‌نژاد گفت: در روند مذاکرات باید عزت، حکمت و مصلحت جمهوری اسلامی رعایت شود و هرگونه توافق احتمالی باید با نظارت دقیق مجلس و سایر نهادهای قانونی کشور صورت گیرد.
وی اظهار کرد: اگر مذاکره با هدف تأمین منافع ملی باشد، قابل قبول است، اما اینکه کشور را معطل نتیجه مذاکره کنیم و تا حصول نتیجه از ظرفیت‌های داخلی غفلت بورزیم، ظلم به مردم و نسل آینده است.

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید