امروز: جمعه, ۶ مهر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 24 ربيع أول 1446 | 2024-09-27
کد خبر: 446971 |
تاریخ انتشار : 19 آبان 1400 - 18:57 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

کتاب گویای «بیست‌ودو روز نبرد؛ بررسی آزادسازی سنندج ۱۳۵۹-۱۳۵۷» تهیه و بر روی پایگاه کتاب گویای ایران صدا در دسترس علاقه‌مندان قرارگرفته است. به گزارش پایگاه صلح خبر به نقل از ایسنا به نقل از روابط عمومی مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس کتاب گویای «بیست‌ودو روز نبرد؛ بررسی آزادسازی سنندج ۱۳۵۹-۱۳۵۷» به نویسندگی مجید […]

کتاب گویای «بیست‌ودو روز نبرد؛ بررسی آزادسازی سنندج ۱۳۵۹-۱۳۵۷» تهیه و بر روی پایگاه کتاب گویای ایران صدا در دسترس علاقه‌مندان قرارگرفته است.

به گزارش پایگاه صلح خبر به نقل از ایسنا به نقل از روابط عمومی مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس کتاب گویای «بیست‌ودو روز نبرد؛ بررسی آزادسازی سنندج ۱۳۵۹-۱۳۵۷» به نویسندگی مجید نداف و به تهیه‌کنندگی ابوذر رسولیان، صداگذاری و میکس سهراب معنوی، صداپیشگی و روایت کوروش احسانی، کیارش احسانی، علی خاک نجفی، مهدی خلیلی، علی شافعی، آرش شاملی، مرضیه مظلوم، حسین سلیمی، سهراب معنوی و امین عالمی در 626 دقیقه تهیه و بر روی پایگاه کتاب گویای ایران صدا در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفته است.
کتاب «بیست‌ودو روز نبرد؛ بررسی آزادسازی سنندج ۱۳۵۹-۱۳۵۷» را مجید نداف، از راویان مرکز مطالعات و تحقیقات جنگ در دوران دفاع مقدّس، زیر نظرِ رضا صادقی و حسن رستگارپناه به نگارش درآورده است. موضوع کتاب درباره‌ی بحران‌آفرینی گروه‌های ضدانقلاب، روند اشغال و آزادسازی شهر سنندج است که با تعرّض مسلحانه به پادگان سنندج در فروردین ۱۳۵۸ آغاز شد.
پس از اشغال شهر سنندج همه‌ی راه‌حل‌های صلح‌جویانه‌ی جمهوری اسلامی به بن‌بست رسید. این کتاب بیان‌کننده‌ی ۲۲ روز نبرد خونین نظامی بین عناصر مسلّح تجزیه‌طلب و رزمندگان مدافع انقلاب اسلامی (از ۴ تا ۲۶ اردیبهشت ۱۳۵۹) است که برحسب وظیفه‌ی دینی، انقلابی و قانونی، به فریاد تظلم‌خواهی مردم مسلمان سنندج، پیام نوروزی حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر ضرورت برقراری امنیت در سال ۱۳۵۹ و نیز پیام وحدت‌بخش ایشان به مناسبت ۱۲ فروردین پاسخی قاطع دادند.
کتاب «بیست‌ودو روز نبرد؛ بررسی آزادسازی سنندج ۱۳۵۹-۱۳۵۷» در سال 1399 توسط انتشارات مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس منتشر شده است.
برای دریافت کتاب گویای «بیست‌ودو روز نبرد؛ بررسی آزادسازی سنندج ۱۳۵۹-۱۳۵۷» اینجا را کلیک کنید.
انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید