امروز: سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 25 جماد أول 1446 | 2024-11-26
کد خبر: 462712 |
تاریخ انتشار : 28 اسفند 1400 - 11:54 | ارسال توسط :
0
4
ارسال به دوستان
پ

رئیس شورای حل اختلاف استان تهران گفت: ۴۴ درصد پرونده‌هایی که وارد شوراهای حل اختلاف می‌شود، با صلح و سازش مختومه می‌شوند. به گزارش صلح خبر به نقل از قوه قضاییه، غلامرضا مهدوی درباره عملکرد شورای حل اختلاف تهران در سال ۱۴۰۰ بیان کرد:  در سال جاری حدود ۲ هزار و ۲۴۲ نفر از زندانیان […]

رئیس شورای حل اختلاف استان تهران گفت: ۴۴ درصد پرونده‌هایی که وارد شوراهای حل اختلاف می‌شود، با صلح و سازش مختومه می‌شوند.

به گزارش صلح خبر به نقل از قوه قضاییه، غلامرضا مهدوی درباره عملکرد شورای حل اختلاف تهران در سال ۱۴۰۰ بیان کرد:  در سال جاری حدود ۲ هزار و ۲۴۲ نفر از زندانیان جرایم غیر عمد و مالی با کمک شوراهای حل اختلاف مستقر در زندان ها، همکاری خیرین، مددکاران زندان و ستاد دیه آزاد شدند.
رئیس شورای حل اختلاف استان تهران بیان کرد: همچنین ۵۲ محکوم به قصاص نیز با کمک شورای حل اختلاف به زندگی بازگشتند.
وی گفت: در سال ۱۴۰۰ حدود ۱۹ هزار پرونده در شورای حل اختلاف رسیدگی و از ورود آن‌ها به دادگستری جلوگیری شده است.
مهدوی افزود: در حال حاضر ۵۶ شعبه ویژه صلح و سازش در دادسراهای استان تهران ایجاد شده و در نتیجه آن تنها در دادسرای تهران حدود ۵ هزار پرونده در ماه با صلح و سازش قطعی مختومه می‌شود.
وی  با بیان اینکه  اخیرا ۲ دستورالعمل از سوی رئیس کل دادگستری استان تهران مبنی بر استقرار شعبات ویژه رسیدگی به تصادفات در دادسراها و پرونده‌های حقوقی که زیر ۱۰۰ میلیون تومان جهت ارجاع به شوراهای حل اختلاف، صادر شده است گفت: بنا به این دستور در بهمن ماه شعبات ویژه رسیدگی به تصادفات در دادسراها تشکیل شدند و کارهای بسیار موثری انجام دادند نتیجه آنها ورودی کمتر پرونده‌ها به محاکم است.
رئیس شورای حل اختلاف استان تهران بیان کرد: در حال حاضر در کنار شعب شورای حل اختلاف، ۳۵۲ صلح یار جذب شده اند و در جهت پیشگیری از وقوع جرم و صلح و سازش در محلات فعالیت می‌کنند.
مهدوی گفت: همچنین ۳۵ شعبه شورای حل اختلاف ویژه اصناف و اتحادیه‌ها در استان تهران تشکیل شده و اگر اختلافی برای اعضای این اتحادیه‌ها از جمله اختلافات مالی و خانوادگی ایجاد شود در این شعب به آن‌ها رسیدگی می‌شود.
مهدوی با بیان اینکه ۴۴ درصد پرونده‌هایی که وارد شوراهای حل اختلاف می‌شود، با صلح و سازش مختومه می‌شوند، گفت: شورای حل اختلاف شهرستان پادکدشت در ایجاد صلح و سازش در پرونده‌ها در استان رتبه اول را دارد و پس از آن قرچک در رتبه دوم قرار دارد.
وی بیان کرد: به منظور تسهیل امور و دسترسی آسان مردم برای شعب اجرای احکام شوراهای حل اختلاف سیستم نوبت دهی اینترنتی در نظر گرفته شده است و مردم می‌توانند از منزل نوبت بگیرند.
رئیس شورای حل اختلاف استان تهران بیان کرد: در حال حاضر در سطح استان شعب شورای حل اختلاف کمترین موجودی پرونده را دارد و سال گذشته در سطح استان تهران ۶۰ مجتمع شورای حل اختلاف به نام شهدا نامگذاری شد.
انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید