طرز تهیه پنکیک سیب با عسل در این قسمت براتون طرز تهیه یه پنکیک خوشمزه رو گزاشتیم که امیدواریم از درست کردن و خوردنش لذت ببرید. مواد لازم: آرد: ۲۰۰ گرم شکر: ۱۰۰ گرم تخممرغ: یک عدد شیر: ۲۰۰ میلیلیتر سیب: ۲ عدد، رنده شده کره: یک قاشق سوپخوری دارچین: یک قاشق چایخوری عسل: […]
طرز تهیه پنکیک سیب با عسل
در این قسمت براتون طرز تهیه یه پنکیک خوشمزه رو گزاشتیم که امیدواریم از درست کردن و خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم:
آرد: ۲۰۰ گرم
شکر: ۱۰۰ گرم
تخممرغ: یک عدد
شیر: ۲۰۰ میلیلیتر
سیب: ۲ عدد، رنده شده
کره: یک قاشق سوپخوری
دارچین: یک قاشق چایخوری
عسل: به میزان لازم
کمی آب جوش برای رقیق کردن عسل در صورت دلخواه
روش تهیه:
۱- در ظرف بزرگی آرد، شکر و پودر دارچین را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
۲- تخممرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و با همزن دستی بزنید، سپس سیب رنده شده را همراه کره آبشده اضافه کنید.
۳-مخلوط شیر و تخممرغ را به مخلوط آرد اضافه کرده و خوب بزنید تا یکدست شود.
۴- از مایه پنکیک به اندازه دلخواه با قاشق برداشته و در تابه بریزید و اجازه دهید تا یک طرف آن سرخ شود، سپس آن را برگردانید و طرف دیگرش را نیز سرخ کنید.
۵- سس را آماده کرده، با پنکیک سرو کنید، برای سس این کرپ از سیروپ افرا استفاده میکنند که میتوان به جای آن از مخلوط عسل و کمی آبجوش استفاده کرد.