فرهاد زیویار، در شورای اداری خرمآباد که با رویکرد محرومیت زدایی بخش بیرانوند، برگزار شد، از پشتوانه انسانی به عنوان مهمترین سرمایه بخش بیرانوند یاد کرد.
وی اظهار کرد: هرچند این بخش و بخشهای مشابه به دلیل همجواری و نزدیکی به شهرهای بزرگ مانند خرمآباد از امکانات خوبی برخوردار نیستند اما به واقع جز ارکان و ستون فقرات این شهرها محسوب میشوند.
وی عنوان کرد: علیرغم این که روستاها در حال حاضر از امتیازاتی مانند جاده، آب، برق و گاز برخوردار شدهاند، اما به دلیل تغییرات سبک زندگی و مهاجرت عمدتا تبدیل به تفرجگاه شدهاند.
استاندار لرستان تصریح کرد: در شرایط کنونی نیاز است که سازوکاری برای سبک جدید زندگی توسط مسئولین و با همراهی خود مردم منطقه طراحی شود.
زیویار تصریح کرد: هر چه ارتباط مسئولین با مردم بیشتر شود، نیازها ملموس تر شده و تصمیم گیریها بهتر خواهد بود.
وی ادامه داد: در این راستا و در دولت سیزدهم شاهد سفرهای استانی متعدد و به طبع آن سفرهای شهرستانی و بین بخشی در سطح استان هستیم.
استاندار لرستان گفت: سفر به بخشها و بررسی و رفع مشکلات آنها با تشکیل شورای اداری از برنامههای مدون ما خواهد بود.
زیویار در خصوص سفرهای استانی در بخش ها با رویکرد محرومیتزدایی، عنوان کرد: قبل از سفر نیازها در بخشها توسط مدیران دستگاههای اجرایی طرح و تدوین میشوند.
وی افزود: حضور در بخش و تشکیل شورای اداری به منظور بررسی و راههای پیشنهادی برای رفع مشکلات و همچنین تعیین زمان جلسه نهایی برای جمع بندی و میزان تحقق مصوبات شورای اداری در ادامه ی برنامه ی محرومیت زدایی قرار دارد.
استاندار لرستان دسترسی مردم به آزادراه خرم آباد-اراک، حق آبه و استفاده از آبهای ذخیره شده به ویژه پشت سد ایوشان، ایجاد دهیاری برای روستاهایی که دهیاری ندارند، نقایص جاده خرمآباد – بیرانشهر، ایستگاه راه آهن، کمبود ادوات عمرانی، احداث سالن اجتماعات، سالن ورزشی، رفع مشکلات مدارس کانکسی و مشکلات شهرداری را مهمترین عناوین مطرح شده در شورای اداری بخش بیرانوند عنوان کرد و پیگیریهای لازم را به مدیران دستگاههای مربوطه واگذار کرد.
وی در مورد خدمت به مردم بخشها، روستاها به ویژه اهالی بخش بیرانوند، اظهار کرد: خدمت به مردم تکلیف است و اگر شب و روز هم کار کنیم بازهم کم بوده چرا که ما مسئولیم و هر کاری بکنیم بازهم کم است.
زیویار همچنین به شرایط کنونی کشور و فتنه اخیر اشاره کرد و گفت: من فتنه اخیر را یک فتنه عظما میدانم چرا که هتک حرمتهایی را در آن شاهد بودیم که تا کنون سابقه نداشته است.
وی ادامه داد: علاوه بر تمامی این بیحرمتیها، رو در رو قرار دادن مردم هدف اصلی عوامل فتنه ساز بود.
استاندار لرستان با تأکید بر این موضوع که هیچگاه نباید اجازه بدهیم حتی بین دو نفر تفرقه و اختلاف بیفتد، عنوان کرد: خوشبختانه قوم لر و مردم لرستان از این فتنه سربلند بیرون آمدند.
وی افزود: مردم لرستان در هتک حرمت آخر و در ادای حرمت استان اول کشور بودیم.
انتهای پیام