به گزارش پایگاه صلح خبر، شرکتکنندگان در هفتمین اجلاس مجمع جهانی اهل بیت علیهمالسلام صبح امروز (شنبه) با حضور در حسینیه امام خمینی (ره) با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند. مهمترین محورهای سخنان ایشان در این دیدار بدین شرح است: – مجمع جهانی اهل بیت مرکز مهم و با عظمتی است. این […]
به گزارش پایگاه صلح خبر، شرکتکنندگان در هفتمین اجلاس مجمع جهانی اهل بیت علیهمالسلام صبح امروز (شنبه) با حضور در حسینیه امام خمینی (ره) با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
مهمترین محورهای سخنان ایشان در این دیدار بدین شرح است:
– مجمع جهانی اهل بیت مرکز مهم و با عظمتی است. این مرکز وابسته به اهل بیت (ع) است و اهل بیت در دنیای اسلام از یک عظمت و محبوبیت بینظیری برخوردارند.
– اعضای این مجمع بار سنگینی بر دوش دارند. این جملهی معروف از ائمه (ع) که فرمودند: «کونوا لنا زیناً» که خطاب به همهی ماهاست، همه باید مراقب باشیم، این نسبت به شما «اوکد» است، اهمیت کار شما ایجاب میکند که این جملهی کونوا لنا زیناً در مورد این مجمع و مجموعهی این افراد و اشخاص و افراد خود این مجمع بیشتر مورد ملاحظه قرار بگیرد.
– خُب، باید اگر بخواهیم این تحقق پیدا کند، باید این مجمع را یک پایگاهی قرار بدهیم برای نشر معارف اهل بیت (ع).
– پیروان اهلبیت مفتخرند که مهمترین حرکت در مقابلهی با نظام استکباری، با نظام سلطه از سوی آنها انجام گرفته. خیلی شعار داده میشود، امّا آنچه که در عمل روی زمین اتفاق افتاده یک چیز واضح و مشخصی است و آن پرچم جمهوری اسلامی است.
– شیعه مفتخر است به اینکه در مقابل نظام سلطه ایستاد، سینه سپر کرد و این اژدهای هفت سری را که در همهی شئون زندگی کشورها، دولتها و ملتها به نحو ظالمانه و جبّارانه شرکت میکرد متوقف کرد؛ امروز خود آنها اعتراف میکنند که بسیاری از خواستههایشان بوسیلهی جمهوری اسلامی متوقف مانده و تخریب شده است.
– این یکی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی است و این افتخار شیعه است و این نیست مگر بخاطر الهامگیری از بیانات ائمهی هدی (ع) و اهلبیت پیغمبر. اینها بودند که ما را به تدبّر در قرآن و الهامگیری از قرآن تشویق کردند، تحریص کردند، آنها بودند که معارف قرآنی را برای ما تبیین کردند، آنها بودند که با سیرهی عملی خودشان به ما فهماندند که چهجوری باید عمل کرد از خود امیرالمؤمنین (علیهالصلاة والسلام) تا حضرت عسکری (علیهالصلاة والسلام).
– شما در زیارتهای متعدد چه زیارت امام حسین، چه زیارت حضرت رضا (س) به وراثت این بزرگواران از انبیا تصریح میکنید؛ «السلام علیک یا وارث ابراهیم خلیلاللّه، السلام علیک یا وارث موسی کلیماللّه.»
– این پرچم جمهوری اسلامی همان پرچم است، پرچم ائمه است، پرچم انبیا است. نوشتهی این پرچم هم همین دو کلمه است: «عدالت و معنویت».
– وقتی شما پرچم عدالت و معنویت را بلند میکنید، طبیعی است در دنیایی که رفتارش مبتنی بر زور، و فکرش مبتنی بر مادّیت است، یعنی درست نقطهی مقابل عدالت و نقطهی مقابل معنویت، عکسالعمل ایجاد میکند. بعضیها به ما میگویند شما با فلان حرف و حرکت و تصمیم، دشمنتراشی کردید؛ نه، ما با برافراشتن پرچم جمهوری اسلامی دشمنتراشی کردیم! ما با مطرح کردن احکام الهی دشمنتراشی کردیم!
– وقتی شما عدالت را مطرح میکنید، دنیا و تمدن مبتنی بر سلطه و استکبار قهراً با شما مخالف میشوند. وقتی شما معنویت را مطرح میکنید، دنیای مادی که همه چیزش مبتنی بر مادّیت است و همهی مفاهیم عالم را بر میگرداند به پول، با شما مخالفت میکند، این طبیعی است. بنابراین معارضه و مقابلهی دنیای استکبار و دنیای سلطه با حرکت جمهوری یک امر طبیعی و قهری است.
تکمیل می شود…