دو نمایشگاه جدید موزه هنرهای معاصر تهران در میان استقبال مخاطبان افتتاح شد. به گزارش پایگاه صلح خبر به نقل از خبرنگار صلح خبر به نقل از ایسنا، درهای موزه هنرهای معاصر تهران، امروز ـ یکشنبه ـ ۱۵ مهرماه با افتتاح دو نمایشگاه، همراه با آثاری از گنجینه این موزه باز شد. اولین نمایشگاه که […]
دو نمایشگاه جدید موزه هنرهای معاصر تهران در میان استقبال مخاطبان افتتاح شد.
به گزارش پایگاه صلح خبر به نقل از خبرنگار صلح خبر به نقل از ایسنا، درهای موزه هنرهای معاصر تهران، امروز ـ یکشنبه ـ ۱۵ مهرماه با افتتاح دو نمایشگاه، همراه با آثاری از گنجینه این موزه باز شد.
اولین نمایشگاه که عنوان «چشم در چشم» را به خود اختصاص داده، با گذری بر سیر تحولات هنری و مفهومی پرتره در هنر آغاز شده است؛ نمایشگاه دیگر موزه با عنوان «همسفر با آفتاب» نیز مروری بر آثار فرخ شایسته است.
افتتاحیه موزه هنرهای معاصر از دقایق ابتدایی با حضور مخاطبانی همراه شد که پیش از شروع افتتاحیه از آثار گالری شماره یک، واقع در ورودی موزه دیدن کردند.
گالری شماره یک تا پنج موزه هنرهای معاصر به آثار نمایشگاه «چشم در چشم»، گالری شماره هفت تا ۹ به آثار فرخ شایسته و گالری شماره شش نیز به بازنمایش آثار ایران در بینال ونیز اختصاص یافته است.
مدیرکل هنرهای تجسمی و سرپرست موزه هنرهای معاصر تهران با اشاره به اینکه موزه هنرهای معاصر تهران مهمترین موزه هنری غرب آسیاست، گفت: آیین افتتاح قرار بود هفته گذشته برگزار شود اما اتفاقات ناگوار شهادت فرماندهان جبهه مقاومت سبب شد که با غم و اندوه این اتفاق را به تاخیر بیندازیم. امروز خدا را شکر میکنیم که در شرایطی این نمایشگاه را برگزار میکنیم که صداقت ما در عملیات وعده صادق ۲ نشان داده شد.
او گفت: در هفته فرهنگی تهران این اتفاق مبارک در موزه هنرهای معاصر تهران آغاز به کار خواهد کرد.
خراسانیزاده گفت: این نمایشگاه به گواهی واحد پژوهش موزه یکی از غنیترین نمایشگاهها از حیث ارایه آثار تراز اول است. این نمایشگاه با رویکرد روانشناسی اجتماعی آماده شده و آثاری از پیکاسو، سالوادور دالی، فرانسیس بیکن و … در آن قابل بازدید است.
او با اشاره به نمایشگاه دوم موزه نیز گفت: آثاری متعلق به فرخ شایسته در نمایشگاه دوم به نمایش درآمده است. ایشان سالها در ایران و دیگر کشورها به خلق اثر پرداختند؛ نمایشگاه ایشان نیز با عنوان «همسفر با آفتاب» به نمایش گذاشته خواهد شد.
در ادامه جمال عرب زاده، کیوریتور نمایشگاه «چشم در چشم» سخنرانی کرد و گفت: نزدیک به ۱۳۰ اثر از هنرمندان ایرانی و غربی در نمایشگاه «چشم در چشم» روی دیوار رفته که بعضی از بهترین آثار گنجینه هستند.
او ادامه داد: اجرای نمایشگاه مفهومی در یک مجموعه معین معمولا کار سختی است و خوش شانس بودیم که توانستیم در گسترده بالا و موضوع مشخص به این مجموعه دسترسی داشته باشیم. بر همین اساس میتوان گفت که این نمایشگاه تا حدی رویکرد پژوهشی و آموزشی داشته است. عربزاده گفت: موزه هنرهای معاصر مکان با اعتبار و آبرویی است که از چهرههای پنهان نشأت میگیرد که از تمامی این عزیزان تشکر میکنم.
در ادامه این مراسم فرخ شایسته، هنرمندی که آثارش در نمایشگاه دوم به نمایش درآمده نیز سخنرانی کرد.
او اظهار کرد: سخنرانان قبلی حق مطلب را ادا کردند. بنابراین در سخنانی کوتاه من از تمام دستاندرکاران سپاسگزاری میکنم؛ چه آنانی که چند سال به دنبال برگزاری این نمایشگاه بودند و چه دوستانی که در مدت گذشته برای برگزاری این نمایشگاه همکاری کردند.
او به شوخی گفت: خواهش میکنم سری به گالری هفت تا ۹ نیز بزنید؛ چرا که آثار نمایشگاه «چشم در چشم» نیز بسیار پُربار است.
در ادامه رضا دبیرینژاد، نمایشگاهگردان نمایشگاه «همسفر آفتاب» نیز گفت: موزهدارها اغلب میخواهند همهچیز را موزهای و هویتمند کنند. موزههای هنری معاصر امر معاصر را تاریخی میکنند و هنرمندان زنده به میراث هنری تبدیل میشوند.
او دربارهی نمایشگاهگردانی آثار فرخ شایسته گفت: آقای شایسته از این نظر جذاب بودند که با وجود زندگی در خارج از ایران خاطرات کودکی خود را در ذهن دارند و همچنان در ذهن ایرانی هستند. ایشان نزد پدرشان که شاگرد کمالالملک بودند هنر آموخته و در شرق و غرب عالم جستجو کرده و همچنان ایرانی ماندهاند. امیدواریم این نمایشگاه همسفر بودن با ایشان را نمایش دهد.
انتهای پیام