امروز: شنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 13 ذو القعدة 1446 | 2025-05-10
کد خبر: 90094 |
تاریخ انتشار : 29 خرداد 1395 - 19:45 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

دانش > نجوم – شرکت خصوصی پرواز فضایی بلو اوریجین متعلق به جف بزوس،بنیانگذار آمازون قصد دارد روز یکشنبه(30 خرداد) چهارمین پرتاب آزمایشی موشک نیوشپارد خود را به صورت مستقیم و آنلاین پخش کند. براي نخستين بار است كه علاقه‌مندان به فضا مي‌توانند پرتاب موشك نيوشپارد را به صورت مستقيم ببينند. پيش از اين اسپيس ايكس به […]

دانش > نجوم – شرکت خصوصی پرواز فضایی بلو اوریجین متعلق به جف بزوس،بنیانگذار آمازون قصد دارد روز یکشنبه(30 خرداد) چهارمین پرتاب آزمایشی موشک نیوشپارد خود را به صورت مستقیم و آنلاین پخش کند.

براي نخستين بار است كه علاقه‌مندان به فضا مي‌توانند پرتاب موشك نيوشپارد را به صورت مستقيم ببينند. پيش از اين اسپيس ايكس به عنوان رقيب بلو اوریجین اين امكان را فراهم كرده بود و مورد استقبال بسياري قرار گرفت.

پخش مستقيم اين پرتاب روز يكشنبه(30 خرداد) ساعت 18:15 به وقت تهران شروع مي‌شود و از {اينجا} قابل مشاهده است.

جف بزوس بنيانگذار شركت آمازون شركت فضايي‌اش،‌را با اين اميد تاسيس كرد كه روزي بتواند از راكت قابل استفاده مجدد نيو شپارد براي حمل توريست‌هاي فضايي و رونق بخشيدن به توريسم فضايي استفاده كند. بزوس چندی پیش اعلام کرد که شرکت بلو اوریجین قصد دارد پروازهای آزمایشی سرنشین‌دار موشک خود را از سال آینده آغاز کند و پروازهای مسافران دارای بلیط را نیز از سال 2018 انجام دهد.

این موشک به افتخار «آلن شپارد»، نام «نيوشپارد» را به خود گرفته است. او نخستین آمریکایی بود که در سال ۱۹۶۱ توانست به فضا برود، البته او صرفا به یک ارتفاع زیرمداری صعود کرد.

در آخرين آزمايش نيوشپارد،این موشک پس از رسیدن به  ارتفاع 101 كيلومتري به زمین بازگشت. این موشک توانایی باقی ماندن در فضا را ندارد و به گفتۀ مسئولان بلواوریجین، به منظور استفاده در توریسم فضایی ساخته شده است. این موشک می تواند پس از عبور از اتمسفر زمین به مدت چند دقیقه در ورای این مرز بماند و امکان معلق ماندن را به سرنشینان بدهد.

ساخت موشک هایی که از آنها به عنوان بالابرندۀ سفینه ها از آنها استفاده شود و قادر باشند پس از قراردادن سفینه های فضایی در مدار زمین مجددا به زمین بازگردند، از اهداف بسیاری از شرکت های هوافضاست. امكان فرود عمودي اين موشك به معناي آن است كه بر خلاف گذشته مي‌توان از آن بارها براي پرتاب به فضا استفاده كرد.

5454

Let’s block ads! (Why?)

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید