امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 504487 |
تاریخ انتشار : 19 اردیبهشت 1402 - 18:30 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

هواپیمای فضایی مرموز چین پس از ۹ ماه ماموریت مداری به زمین بازگشت. به گزارش صلح خبر و به نقل از اسپیس، ‌این وسیله نقلیه رباتیک در دومین پرواز مداری خود به مدت ۲۷۶ روز در آسمان باقی ماند. خبرگزاری شینهوا(Xinhua) چین گزارش کرده است که این هواپیمای مرموز چند بار مصرف در روز دوشنبه(هشتم […]

هواپیمای فضایی مرموز چین پس از ۹ ماه ماموریت مداری به زمین بازگشت.
به گزارش صلح خبر و به نقل از اسپیس، ‌این وسیله نقلیه رباتیک در دومین پرواز مداری خود به مدت ۲۷۶ روز در آسمان باقی ماند.
خبرگزاری شینهوا(Xinhua) چین گزارش کرده است که این هواپیمای مرموز چند بار مصرف در روز دوشنبه(هشتم مه) در مرکز پرتاب ماهواره‌ی «Jiuquan» در شمال غربی چین به زمین نشست و یک ماموریت ۲۷۶ روزه در مدار زمین را به پایان رساند.
شینهوا در روز دوشنبه نوشت: موفقیت این آزمایش نشان‌دهنده‌ی پیشرفت مهمی در تحقیقات چین در مورد فناوری‌های فضاپیماهای چندبار مصرف است که امکان رفت و برگشت راحت‌تر و مقرون‌به‌صرفه‌تری را برای استفاده حضور صلح‌آمیز در فضا فراهم می‌کنند.
The space plane launched from Jiuquan on Aug. 4, 2022, kicking off a mission short on details but long on intrigue. 
این هواپیمای فضایی در روز چهارم اوت سال ۲۰۲۲ به فضا پرتاب شد و در روز ۳۱ اکتبر چیزی را به مدار پرتاب کرد. برخی از کارشناسان گمان می‌کنند که این شی یک ماژول خدماتی بوده است که احتمالا نشان می‌دهد که هواپیمای فضایی در حال آماده شدن برای بازگشت به زمین است.
دیگران بر این باورند که یک ماهواره کوچک بوده است که برای نظارت بر این هواپیمای فضایی چینی طراحی شده است. با توجه به اینکه این هواپیمای رباتیک مدت طولانی‌تری در آسمان باقی ماند، شاید این حدس درست باشد.
اولین ماموریت مداری هواپیمای فضایی چین در ماه سپتامبر سال ۲۰۲۰ انجام شد و تنها دو روز به طول انجامید.
کارشناسان غربی معتقدند این وسیله نقلیه تقریبا شبیه به هواپیمای رباتیک X-۳۷B نیروی فضایی ایالات متحده است که حدود ۲۹ فوت(۸.۸ متر) طول دارد. ارتش ایالات متحده در مورد X-۳۷B که تا به امروز شش ماموریت مداری به انجام رسانده است که طولانی‌ترین آنها ۹۰۹ روز بوده نیز مانند چین اطلاعات زیادی ارائه نمی‌دهد.
انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید