امروز: چهارشنبه, ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 4 شوال 1446 | 2025-04-02
کد خبر: 569240 |
تاریخ انتشار : 12 فروردین 1404 - 17:28 | ارسال توسط :
0
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش خبرگزاری صلح خبر، از شروع جنگ غزه در تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۲۳ و نسل کشی وحشیانه رژیم صهیونیست؛ هنرمندان غربی با احساساتی دوگانه روبه‌رو شدند. آیا در برابر رژیم صهیونیستی و بازوهای مالی آن در هالیوود ایستادگی کنند و یا خواسته‌های صلح آمیز و روح بشر دوست خود را که آنها را به درجات […]

به گزارش خبرگزاری صلح خبر، از شروع جنگ غزه در تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۲۳ و نسل کشی وحشیانه رژیم صهیونیست؛ هنرمندان غربی با احساساتی دوگانه روبه‌رو شدند. آیا در برابر رژیم صهیونیستی و بازوهای مالی آن در هالیوود ایستادگی کنند و یا خواسته‌های صلح آمیز و روح بشر دوست خود را که آنها را به درجات بالای عرصه هنر رسانده است را به لابی صهیونیست‌ها بفروشند و سکوت اختیار کنند.
به گزارش برنا؛ این دوگانگی از پس واکنش‌های مختلف ستاره‌های غربی به جنگ غزه آشکار شد. بسیاری در حمایت از اسرائیل و محکومیت حماس بیانیه‌های متعدد منتشر کردند و معامله‌های پرسود گسترده‌ای در هالیوود کسب کردند و بسیاری در برابر جنایات رژیم صهیونیستی ایستادند و از کار برکنار شدند.

در این بین هنرمندان بسیاری در پی حمایت از مردم غزه برآمدند و با اینکه مورد سرزنش و بعضا خشم اسرائیل‌دوستان واقع شدند، اما از حمایت‌های خود به ویژه حمایت‌های مالی دست نکشیدند.
در ابتدا آنجلینا جولی به علت عدم اتخاذ هرگونه رویکردی پیرامون جنگ غزه و عدم حمایت خود از اسرائیل توسط رسانه‌های غربی و بازوهای رسانه‌ای تل آویو محکوم شد و در روزهای اول جنگ گفت: «جان‌های فلسطینی‌ها و اسرائیلی ها، با انسان‌های سراسر دنیا برابر است. کامیون‌های حامل کمک‌های بشردوستانه اندکی وارد غزه می‌شود و این مقدار بسیار کم است و بمباران‌های تمام نشدنی، به تعمیق بحران انسانی غزه خواهد انجامید.»
هالیوود و جنگ غزه؛ حمایت ستارگان از فلسطین و هزینه‌های آن
مارک رافلو در حین برگزاری جشنواره انجمن کارگردانان آمریکا نسبت به جنگ میان اسرائیل و غزه واکنش نشان داده و اعلام کرد: «۱۲۰۰ اسرائیلی و ۲۷۰۰ فلسطینی کشته شده‌اند. ما متوجه شدیم که بمباران کاری را از پیش نخواهد برد و بدین وسیله به صلحی دست پیدا نخواهیم کرد. اعلام آتش بس چه ایرادی دارد؟ شهر رفح در شرایط بحرانی بوده و ۱میلیون نفر ساکن آنجا هستند که هر لحظه در خطر بمباران قرار دارند. آن هم در شرایطی که ۴۰۰ هزار نفر انسان گرسنه در شرایطی فاجعه‌بار زندگی می‌کنند. ما از رهبران جهان مخصوصاً رئیس جمهور بایدن می‌خواهیم که آتش بسی پایدار را اعلام نمایند تا به جای بمباران شدید که به یک فاجعه در ابعاد منطقه‌ای منجر خواهد شد، شاهد صلح و آرامش باشیم.»
حضور سوزان ساراندون در راهپیمایی مارس ۴ فلسطین در واشنگتن دیسی پیروان او را دچار اختلاف کرد. او با به اشتراک گذاشتن عکسی از خود روی صحنه، نوشت: «لازم نیست فلسطینی باشید تا به آنچه در غزه می‌گذرد اهمیت دهید. من در کنار فلسطین ایستاده‌ام. تا زمانی که همه آزاد نباشند هیچ کس آزاد نیست.».
اما این بازیگر برنده اسکار و ملیسا باررا، بازیگر مجموعه فیلم‌های «جیغ»، به دلیل اظهار نظر درباره جنگ غزه و متهم شدن به «یهودستیزی»، با قطع همکاری و اخراج از سوی شرکت‌های هالیوودی روبه‌رو شده‌اند.
ملیسا باررا، بازیگر مکزیکی هالیوود بعد از کنار گذاشته شدن از فیلم‌های «جیغ» به دلیل انتشار پست‌هایی در حمایت از فلسطینی‌ها، گفت که سکوت را یک گزینه نمی‌داند و به همین دلیل به اظهار نظر درباره این موضوع در فضای عمومی ادامه خواهد داد. اما شرکت اسپای‌گلس، تهیه کننده فیلم‌های «جیغ»، این بازیگر را اخراج کرد و گفت به هیچ وجه با «یهودستیزی» مدارا نمی‌کند.
هم‌زمان شرکتی که مدیریت برنامه‌های سوزان ساراندون، بازیگر مشهور آمریکایی را بر عهده داشت اعلام کرد که به دلیل سخنرانی این بازیگر ۷۷ ساله در یک تظاهرات حمایت از فلسطینی‌ها، به همکاری با او پایان می‌دهد.
البته با توجه به عمق نفوذ لابی صهیونیست‌ها در آمریکا و پول هنگفت این افراد در هالیوود و صحنه سیاسی آمریکا، کنار گذاشته شدن بازیگران حامی فلسطین مساله بدیهی و مهر تاییدی بر نفوذ صهیونیست‌ها در صنعت هنری و فیلمسازی آمریکا است.
در ماه‌های اولیه جنگ، حمایت ستارگان از فلسطین محدود بود، اما با گذشت زمان و شدت گرفتن جنایات رژیم صهیونیستی و آشکار شدن ماهیت این رژیم در پی کشتار عامدانه کودکان و زنان فلسطینی و استفاده از قحطی و گرسنگی به عنوان ابزار جنگی، ستارگان غربی بیشتری در حمایت از فلسطین و محکومیت اسرائیل به پا خاستند.
به طوری که حتی دستگیر شدن هانتر شیفر، بازیگر ۲۵ ساله آمریکایی به علت حمایت از غزه نیز صدای ستارگان را خاموش نکرد و طوفانی هالیوودی برای حمایت از طوفان الاقصی شکل گرفت.
در جشنواره فیلم برلین، یووال آبراهام، یکی از ۴ کارگردان سازنده فیلم کوتاه «سرزمین دیگری نیست» که خود فردی یهودی است، پس از حمایت از غزه و درخواست خود برای آتش بس در جنگ غزه در طی سخنرانی در مراسم برلیناله، به اتهام یهودستیزی به مرگ تهدید شد.
اما با گذشت زمان و حمایت فزاینده هنرمندان یهود از آتش بس در غزه و توقف جنگ، صهیونیست ها، یهودیان بیشتری را به «یهودستیزی» متهم کردند. با اینکه آشکارا، فردی یهودی نمی‌تواند یهودستیز باشد و اعتراضات این افراد در راستای عشق خود به بشریت و محکوم کردن صهیونیست صورت گرفته است.
حمایت یهودیان هالیوود از سخنرانی گلیزر علیه رژیم صهیونیستی

پر سر و صداترین فرد یهود متهم به یهود ستیزی، جاناتان گلیرز، کارگردانی یهودی انگلیسی و برنده اسکار است که در حین سخنرانی خود در اسکار گفت: «فیلم ما (یعنی «منطقه مورد علاقه»)، نشان دهنده عواقب انسان زدایی است. ما امروز اینجا ایستاده‌ایم تا یهودیت خود را رد کنیم و اعلام کنیم که همگی قربانی هستیم.»
وی افزود: «همگی ما قربانی هستیم همچون فلسطینی‌هایی که همچنان زیر حملات رژیم اسرائیلی در غزه قرار دارند. در چنین شرایطی ما چطوری میتوانیم انسانیت خودمان را رها کنیم؟»
سخنان گلیزر به حاشیه‌های بسیاری دامن زد و عده بسیاری از هنرمندان به حمایت از وی برخاستند. به طوری که آصف کاپادیا؛ برنده جایزه اسکار بهترین فیلم مستند در سال ۲۰۱۵، به ورایتی گفت: «گلیزر با استفاده از موقعیت، جایگاه، قدرت از بزرگترین شب سینما استفاده کرد تا از افرادی بی توان دفاع کند. گلیزر این فرصت استفاده کرد تا زبان افراد بی صدا و ضعیف باشد. وی در شرایطی بحث برانگیز و در صنعتی محافظه کار چنین اقدامی انجام داد. او ایستاد و حقیقت را بیان کرد. این کاری است که هنرمندان واقعی انجام می‌دهند.»
در نهایت طوفان هنرمندان به نوشته شدن نامه‌ای توسط ۱۵۱ هنرمند یهودی همچون جوآکین فینیکس، الیوت گولد، کلوی فینمن انجامید. در این نامه آمده است: «ما هنرمندان، فیلمسازان، نویسندگان و متخصصان خلاق یهودی هستیم که از بیانیه جاناتان گلیزر در اسکار ۲۰۲۴ حمایت می‌کنیم. ما از این که دیدیم برخی از همکاران‌مان در صنعت فیلم سخنان وی را محکوم کردند، نگران شدیم. حملات آنها به گلیزر، نشان دهنده حواس پرتی خطرناکی از کارزار نظامی فزاینده رژیم صهیونیستی است که تاکنون بیش از ۳۲ هزار فلسطینی را در غزه کشته و صدها هزار نفر را در آستانه مرگ از قحطی قرار داده است. ما برای همه کسانی که در طی چندین دهه در فلسطین و اسراییل کشته شده‌اند، از جمله ۱۲۰۰ اسرائیلی که ۷ اکتبر کشته شدند و ۲۵۳ گروگان گرفته شده، غمگین هستیم. ما هولوکاست را با گفتن «دیگر هرگز برای هیچ‌کس»، گرامی می‌داریم.
علاوه بر این نامه، ستارگان مطرحی همچون بیلی آیلیش، آوا دوورنی، مارک رافلو، رامی یوسف و افراد بیشمار دیگری با به سینه زدن نماد «آتش بس برای غزه» در مراسم فرش قرمز اسکار حضور پیدا کردند و همگی در مصاحبه‌های خود روی توقف فوری جنایات اسرائیل در غزه تاکید کردند و در نامه‌ای خطاب به بایدن نوشتند: «ورای درد و غم ما برای عزیزان همگان در سراسر دنیا، ما با اراده‌ای استوار از انسانیت مشترک‌مان دفاع خواهیم کرد. ما در کنار آزادی، عدالت، شرافت و صلح برای همه مردم دنیا و توقف فوری کشتار و قتل عام ایستاده‌ایم.»
تجمعات اعتراضی با شعار «مرگ در ونیز جایی ندارد» در دوسالانه ونیز/ اروپا هم اسرائیل را پس زد
حمایت هنرمندان از فلسطین در صنعت سینما باقی نماند و دوسالانه ونیز نیز به جنبشی علیه رژیم صهیونیستی تبدیل شد. در روزهای اول ونیز، ۲۳ هزار نفر با امضای بیانیه‌ای، خواستار ممانعت از حضور رژیم صهیونیستی در دوسالانه شدند و تلاش آنها موفقیت آمیز بود.
به طوری که با شروع دوسالانه و تجمعات اعتراضی با شعار «مرگ در ونیز جایی ندارد» پاویون اسرائیلی وادار به تعطیلی شد. نشریه انگلیسی گاردین نیز در واکنش به حال و هوای بینالی که گذشت نوشت: «بینال امسال فضایی آخر الزمانی، عجیب و سرشار از تنش به خود گرفته است. پاویون ۸۸ کشور از سراسر دنیا در نمایشگاه امسال حضور خواهند داشت. پلیس مجهز شده با تجهیزات ضد شورش در ونیز، صحنه غیرعادی است. اما چهارشنبه هفته گذشته، همزمان با شنیده شدن فریاد «زنده باد فلسطین» از سوی معترضین و پخش نوشته‌هایی تحت عنوان «مرگ در ونیز جایی ندارد»، پلیس ضدشورش در ونیز حضور پیدا کرد.»
در این تظاهرات، هنرمندان و خلاقان، خواستار جلوگیری از حضور اسرائیل در بینال شدند. آنها در بیانیه‌های منتشر شده خود اعلام کردند: «ما خواستار عدم حضور اسرائیل در مراسم هستیم. ما از بینال می‌خواهیم تا پاویون اسرائیل را تعطیل کند.»
در چنین شرایطی، روث پتیر؛ هنرمند اسرائیلی، تصمیم گرفت تا از آثار خود رونمایی نکند و روی پنجره پاویون خود بنویسد: «تا آتش بس و توافقی برای تبادل اسرا اتفاق نیوفتد، این پاویون تعطیل باقی خواهد ماند.»
هنرمندان غرب در صف اول حمایت از فلسطین

پس از دوسالانه ونیز، اینبار نوبت جشنواره فیلم کن بود تا فضایی برای نمایش حمایت هنرمندان هالیوود از غزه و درخواست آتش بس باشد. چهره‌های مشهور از زمانی که رژیم صهیونیستی حمله نظامی بی‌امان خود را در غزه آغاز کرد، در رویدادهای مهم همبستگی خود را با فلسطینی‌ها نشان داده‌اند.
«کیت بلانشت»؛ سفیر حسن نیت پناهندگان سازمان ملل متحد (UNHCR) در حمایت از پایان جنگ بین اسرائیل و حماس چندین بار صحبت کرد. پیش‌تر بلانشت به همراه جمعی از هنرمندان هالیوود در نامه‌ای به جو بایدن خواستار توقف فوری جنگ در غزه شده بود. این بازیگر با لباسی که رنگ‌های آن از ترکیب رنگی پرچم فلسطینیان الهام گرفته شده بود، روی فرش قرمز جشنواره کن حاضر شد. او این لباس را در نمایش رسمی فیلم زندگینامه ترامپ به تن داشت.
«گای پیرس» بازیگر استرالیایی یکی از چهره‌های مهمان جشنواره کن بود، او در عکاسی برای مجله «ونیتی فر» در حالی که روی صندلی نشسته بود و به دوربین لبخند می‌زند، روی یقه چپ کُتش سنجاق سینه پرچم فلسطین جای داشت و دستبندی بافته شده با رنگ‌های فلسطینی را روی مچ دست خود بسته بود؛ اما زمانی که این عکس در وب سایت «ونیتی فر» فرانسه و حساب رسمی اینستاگرام آن به اشتراک گذاشته شد، خبری از این عناصر که نشان‌دهنده حمایت این بازیگر از مردم فلسطین بود، وجود نداشت.
یک سایت فرانسوی در صفحه توییترش نوشت که مجله معروف آمریکایی «ونیتی فر» عکس «گای پیرس»؛ بازیگر و موسیقیدان را که در جشنواره فیلم کن به نشانه همبستگی با فلسطین سنجاق سینه زده بود، فتوشاپ کرد، اما فراموش کردند دستبند را که به رنگ‌های فلسطینی هم بود فتوشاپ کنند! این پیام که به انگلیسی هم ترجمه شده بود به سرعت منتشر شد و خشم کاربران شبکه‌های اجتماعی را برانگیخت.
نشریه «ونیتی فر» بعد از این توییت، وب سایت خود را به روزرسانی کرد تا عکس ویرایش شده را با عکس اصلی جایگزین کند. در زیر پرتره این بازیگر در وب سایت نوشته شد: «پیشتر نسخه قبلی این تصویر در سایت قرار داده شده بود، اما نسخه اصلی این است و ما صمیمانه عذرخواهی می‌کنیم.»
همچنین تعداد زیادی از سلبریتی‌ها و بازیگران صنعت فیلم هند از جمله بازیگران زن بالیوود مانند هما قریشی، پریانکا چوپرا، کریتی سانون، عالیا بات، پالک تیواری، دیشا پارمار و شوتا باچان با انتشار پست و استوری‌هایی در صفحات شخصی خود از مردم فلسطین در برابر جنایات رژیم صهیونیستی حمایت کردند.
در ۲۶ می، در بمباران چادرهای آوارگان در شمال غرب شهر «رفح» توسط رژیم صهونیست، دست کم ۴۵ غیرنظامی فلسطینی کشته و ۲۵۰ نفر زخمی شدند که اکثرا کودکان و زنان بودند. هنرمندان جهان عرب نیز مانند دیگر چهره‌های دنیا در صفحه‌های مجازی خود به جنایت رژیم صهونیست و قتل عام در شهر «رفح» واکنش نشان دادند و نوشتند: «سکوت نکن تا بفهمم ناشنوا نیستم!»
الیسا، خواننده مشهور لبنانی، با انتشار پستی در فضای مجازی، این حمله را محکوم کرد و آن را نشانه‌ای از مرگ بشریت دانست. لی آن، خواننده بریتانیایی، و یسرا، بازیگر مصری، نیز خواستار حمایت از مردم فلسطین شدند.
چندین هنرمند لبنانی دیگر، از جمله میریام فارس، مایا دیاب، کارول سماحه، هیفا وهبی و نجوا کرم، با انتشار پیام‌هایی در شبکه‌های اجتماعی، از شدت خشونت و بی‌تفاوتی جهانی نسبت به این جنایات ابراز نگرانی کردند. راغب علامه اسرائیل را به جنایات جنگی علیه غیرنظامیان متهم کرد و نانسی عجرم تصاویر کشتار را نشانه‌ای از شر حاکم بر جهان دانست.
در عرصه بین‌المللی، بلا حدید، مدل فلسطینی-آمریکایی، با انتشار استوری‌هایی در اینستاگرام از مردم غزه حمایت کرد. مارسیا کراس، بازیگر آمریکایی، حساب‌های اجتماعی خود را به محکومیت حملات اسرائیل اختصاص داد. سوزان ساراندون و کهلانی نیز با انتشار پست‌هایی، همبستگی خود را با فلسطین اعلام کردند. علاوه بر اینها، چهره‌های مشهوری همچون عسلا، نادین نجیم، احلام، سمیرا سعید و هازل کایا نیز نسبت به جنایات اسرائیل در رفح واکنش نشان دادند.
آنچه بیش از همه در دنیای هالیوود سر و صدا بر پا کرد حمایت خواهران حدید بود. «بلا حدید» با پوشیدن لباسی با پارچه چفیه فلسطینی از جمله چهره‌هایی در جشنواره کن بودند که حامی مردم غزه و فلسطین شدند. خواهران حدید علاوه بر کمک‌های مالی به کشور فلسطین و مردم آن، در هر مراسم که حاضر می‌شدند از نماد کشور فلسطین در پوشش خود استفاده می‌کردند (مانند استفاده از چفیه) که این موضوع باعث شد شرکت آدیداس بلا حدید را به عنوان مدل خود از تبلیغاتش حذف کند. حدید در واکنش به این اقدام گفت: «درباره از دست دادن شغل مدلینگ ترسیندارم و به صحبت کردن از فلسطین ادامه خواهم داد.» همچنین این دو خواهر در ادامه حمایت‌های خود یک میلیون دلار به مردم غزه اهدا کردند.
در کنار خواهران حدید، جنیفرلوپز نیز چهار و نیم میلیون دلار به فلسطین کمک کرد و گفت: «وضعیت در فلسطین عمیقاً من را متاثر کرده است و من احساس کردم که باید هر کاری که می‌توانم برای کمک به افرادیکه نیاز شدید دارند، انجام دهم. ارائه کمک‌های غذایی و پزشکی ضروریاست و امیدوارم این کمک تفاوت معناداری ایجاد کند.»
اعتراضات حامیان فلسطین در جشنواره‌های سینمایی؛ از کن تا برلیناله

این ماجرا به چند لباس طرح پرچم فلسطین خلاصه نشد و به مراسم‌های بزرگ هالیوود و جشنواره‌ها و سخنرانی‌های اعتراضی هنرمندان نیز کشیده شد. در مراسم اختتامیه هفتاد و هفتمین جشنواره فیلم کن، لوبنا آزابال؛ رئیس هیات داوران فیلم کوتاه طی صحبت‌های خود، خواستار آتش‌بس فوری در غزه شد و نادین لبکی نیز هنگام اعطای جایزه ویژه هیات داوران به «دنیای تقسیم شده» اشاره و خشونت در منطقه را محکوم کرد.
در حاشیه مراسم جوایز امی ٢٠٢۴، گروهی از معترضان حامی فلسطین مقابل فرش قرمز تجمع کردند و شعار «آزادی فلسطین» سر دادند. برخی از آنها کفن پوشیده بودند و پلاکاردهایی با هشتگ‌های #فلسطین_آزاد #سودان_آزاد #کنگو_آزاد در دست داشتند.
چند هفته پیش از این مراسم نیز، در جشنواره بین‌المللی فیلم تورنتو، اعتراضات مشابهی برپا شد و شعارهای حامیان فلسطین در این رویداد فرهنگی طنین‌انداز شد. این اعتراضات نشان‌دهنده تلاش معترضان برای جلب توجه هنرمندان و مدیران هالیوودی به مسائل سیاسی و انسانی فلسطین است.
در آخرین اعتراضات گسترده به جنایت اسرائیل در فلسطین، جشنواره فیلم برلین ۲۰۲۵ اعلام کرد که آزادی بیان، از جمله ابراز همبستگی با فلسطین، در این رویداد مجاز است. برگزارکنندگان تأکید کردند که تمامی مهمانان و فیلمسازان حق دارند در چارچوب قانون آزادانه سخن بگویند، حتی اگر این دیدگاه‌ها بحث‌برانگیز باشد.
در واکنش به انتقادات سال گذشته درباره جهت‌گیری یک‌طرفه برخی اظهارات در اختتامیه، مدیریت جدید جشنواره اعلام کرد که این موضوع را جدی گرفته و در تلاش است تعادل را حفظ کند. همچنین، مصوبه پارلمان آلمان درباره یهودستیزی، که شامل مواردی مانند ممنوعیت زیر سؤال بردن حق موجودیت اسرائیل است، تأثیری بر جشنواره نخواهد داشت.
نمادهای همبستگی با فلسطین، مانند شال فلسطینی و سنجاق هندوانه، ممنوع نیستند و تحت قوانین آزادی بیان محافظت می‌شوند. بااین‌حال، جشنواره درباره استفاده از شعارهای حساس مانند «از رود تا دریا» هشدار داد، زیرا ممکن است در برخی موارد پیگرد قانونی داشته باشد. در نهایت، برلیناله تأکید کرد که تلاش دارد فضایی برای گفت‌وگوهای محترمانه و مشارکت همه دیدگاه‌ها ایجاد کند.
کلام آخر…
جنگ غزه و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی، چهره واقعی قدرت‌های هالیوود را برای هنرمندان آشکارتر از همیشه کرده است. بسیاری از هنرمندان غربی بین دو راهی سکوت در برابر لابی صهیونیستی یا حمایت از حقوق بشر قرار گرفتند. در این میان، برخی با حمایت از فلسطین، بهای سنگینی پرداختند و از پروژه‌های بزرگ کنار گذاشته شدند.
با این حال، موج حمایت از فلسطین با گذر زمان و افزایش ابعاد جنایات جنگی رژیم صهیونیستی گسترش یافت. از اعتراضات نمادین روی فرش قرمز گرفته تا سخنرانی‌های تند و حتی اخراج شدن چهره‌های مشهور، نشان داد که هنرمندان زیادی حاضرند برای حقیقت و عدالت هزینه بدهند. حتی چهره‌های یهودی نیز در برابر سیاست‌های اسرائیل ایستادند، تا جایی که خود به «یهودستیزی» متهم شدند.
این حرکت از سینما به سایر عرصه‌های هنری نیز کشیده شد، چنانکه جشنواره‌هایی مانند کن، برلین و ونیز، به صحنه اعتراضات تبدیل شدند و حتی برخی هنرمندان اسرائیلی نیز در همبستگی با فلسطین، آثار خود را به نمایش نگذاشتند.
در نهایت، موج اعتراضات هنرمندان به یک جنبش جهانی تبدیل شد که حتی سرکوب‌ها و تهدیدها نیز نتوانست آن را خاموش کند. این ماجرا نشان داد که هنر، علی‌رغم سلطه سیاست و سرمایه، همچنان می‌تواند صدای مظلومان باشد و در برابر بی‌عدالتی بایستد.
۲۴۴57

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید