امروز: شنبه, ۱۵ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 5 رجب 1446 | 2025-01-04
کد خبر: 453545 |
تاریخ انتشار : 17 دی 1400 - 2:48 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

سرانجام تعیین سرپرستان بازی های کشورهای اسلامی و آسیایی جوانان که به یکی از پرحاشیه ترین تصمیمات هیات اجرایی کمیته ملی المپیک تبدیل شد، همچنان نامشخص است. به گزارش صلح خبر، جلسه هیات اجرایی کمیته ملی المپیک در ۲۱ آذر یکی از جنجالی ترین جلسات  بود و شاید کمتر کسی تصورش را می کرد که […]

سرانجام تعیین سرپرستان بازی های کشورهای اسلامی و آسیایی جوانان که به یکی از پرحاشیه ترین تصمیمات هیات اجرایی کمیته ملی المپیک تبدیل شد، همچنان نامشخص است.

به گزارش صلح خبر، جلسه هیات اجرایی کمیته ملی المپیک در ۲۱ آذر یکی از جنجالی ترین جلسات  بود و شاید کمتر کسی تصورش را می کرد که انتخاب سرپرستان رویدادهای درجه دو بازی های کشورهای اسلامی و آسیایی جوانان با چالش زیادی همراه باشد.

در آن جلسه لیست پر تعداد از نفرات کاندیدا روی میز گذاشته شد که در میان آنها نام برخی اعضای هیات اجرایی هم مطرح بود. زمانی که به این لیست انتقاد شد، دو، سه نفر از اعضا همان موقع از کاندیداتوری انصراف دادند اما بقیه باقی ماندند. در نهایت رای گیری مخفیانه برای اولین بار انجام شد که هادی ساعی ۵ رای  و اصغر رحیمی و مجید کیهانی هر کدام چهار رای آوردند. برخی اعضا اعتراض داشتند که چون نفرات نتوانسته‌اند رای نصف به علاوه یک  اعضای هیات اجرایی را کسب کنند بنابراین هیچ کسی انتخاب نشده است. نکته این است از آن زمان تاکنون هیچ چیزی در مورد تعیین سرپرستان این بازی ها از سوی کمیته ملی المپیک اعلام نشده است. در جلسه بعدی هیات اجرایی هم هیچ صحبتی در مورد تعیین تکلیف این مسئله نشد و هنوز هم اعضای هیات اجرایی مصوبه تعیین سرپرستان این دو رویداد را امضا نکرده اند.

در جلسه آینده هیات اجرایی هم که روز یکشنبه برگزار می شود، بازهم این مسئله در دستور کار قرار نگرفته است و دبیر کل کمیته ملی المپیک و مسئول امور پشتیبانی کمیته ملی المپیک قرار است گزارش هایی از فعالیت های انجام شده ارائه بدهند. حالا باید دید در حاشیه این جلسه تکلیف این مسئله به صورت رسمی مشخص می شود یا همچنان بلاتکلیف می ماند.

ورود به بحث انتخابات کمیته ملی المپیک هم هنوز در دستور جلسه هیات اجرایی نیست و به نظر می رسد از جلسه بعدی، انتخابات موضوع اصلی  نشست های هیات اجرایی را به خود اختصاص دهد.

مهمترین اقداماتی که هیات اجرایی باید انجام دهد، رییس آکادمی ملی المپیک است که در حال حاضر کسی این عنوان را ندارد  و تنها دبیر کل به عنوان سرپرست فعالیت می کند. از این رو صالحی امیری باید پیشنهاد خود را برای انتخاب رییس به هیات اجرایی اعلام کند و اعضای هیات اجرایی رییس آکادمی را تصویب کنند.

انتخاب دو نماینده باشگاه های ورزشی فعال در رشته های المپیکی، انتخاب دو (زن و مرد) از میان مربیانی و یا داورانی که در بازی های المپیک شرکت کرده‌اند از دیگر ماموریتی است که هیات اجرایی باید انجام دهد.

انتخاب پنج کارشناس خبره در امور بازی های المپیک به پیشنهاد رییس و تصویب هیات اجرایی انجام می شود که باید دو نفر از آنها از بانوان و یک نفر از بین کارشناسان حوزه ورزش دانش آموزی باشند.

انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید