امروز: شنبه, ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 7 شوال 1446 | 2025-04-05
کد خبر: 561611 |
تاریخ انتشار : 30 آذر 1403 - 18:56 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش صلح خبر، نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان در گفتگو با آرمن‌پرس تاکید کرد: ما معتقدیم اگر جمهوری آذربایجان قصد حمله به ارمنستان را نداشته باشد، احتمال تشدید تنش‌ها در منطقه صفر است. وی در پاسخ به سوالی در ارتباط با اظهارات اخیر رئیس جمهور آذربایجان که گفته بود ۱۵ ماده از ۱۷ ماده […]

به گزارش صلح خبر، نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان در گفتگو با آرمن‌پرس تاکید کرد: ما معتقدیم اگر جمهوری آذربایجان قصد حمله به ارمنستان را نداشته باشد، احتمال تشدید تنش‌ها در منطقه صفر است.
وی در پاسخ به سوالی در ارتباط با اظهارات اخیر رئیس جمهور آذربایجان که گفته بود ۱۵ ماده از ۱۷ ماده صلح ارمنستان و آذربایجان مورد توافق قرار گرفته است و یکی از مسائل حل نشده مربوط به عدم استقرار نیروهای کشورهای ثالث در امتداد مرز و دیگری به خروج دعاوی علیه یکدیگر در دادگاه‌های بین المللی مربوط است، تاکید کرد: ما همچنان به طور سازنده در بحث پیرامون پیمان صلح با آذربایجان شرکت می‌کنیم و پیشنهاداتی را در مورد دو ماده برجسته پیمان صلح به آذربایجان ارائه کرده ایم. اکنون بیش از یک ماه است و ما هنوز پاسخی دریافت نکرده ایم.
وی افزود: ما عدم استقرار نیروهای کشورهای ثالث را برای پوشش بخش‌های محدود شده مرز ارمنستان و آذربایجان پیشنهاد می‌کنیم و این منطقی است، زیرا اگر در آن منطقه خطرات تشدید شده و به حداقل نرسد، مسائل به سمت و سوی نامناسبی پیش خواهد رفت.
وی افزود: پس از تحدید کامل مرزها نیازی به حضور نیروی سوم در هیچ نقطه‌ای از مرز ارمنستان و آذربایجان نخواهد بود و جمهوری ارمنستان حامی این منطق است. در مورد پس گرفتن دعواهایی که علیه یکدیگر اقامه شده است، وقتی معاهده صلح امضا می‌شود این منطقی است، بنابراین این ایده برای ما قابل قبول است. در اینجا دو نکته وجود دارد: یکی از آنها این است که باید چشم‌اندازی قابل درک برای حل دوجانبه موضوعات انسانی که در حال حاضر در دادگاه‌های بین‌المللی مورد بحث است، وجود داشته باشد، و ثانیاً، باید روشن شود که پس از خروج از منازعات در تریبون‌های بین‌المللی در مورد سایر موضوعات، طرفین نباید موضوعات مشابهی را در دستور کار روابط دوجانبه مطرح کنند و آنها را منبع تنش‌های پایدار قرار دهند.

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید