امروز: سه شنبه, ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 10 شوال 1446 | 2025-04-08
کد خبر: 204606 |
تاریخ انتشار : 14 آبان 1396 - 8:14 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج برترین ها – ترجمه از الهام مظفری: پستو، سسی است که از گیاهان له شده، روغن زیتون، مغز‌ها و پنیر تهیه می‌شود و متعلق به شمال غربی ایتالیاست. در این دستور غذا یک سس پستوی خوشمزه از ریحان، بادام هندی و دانه کاج […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج

برترین ها – ترجمه از الهام مظفری: پستو، سسی است که از گیاهان له شده، روغن زیتون، مغز‌ها و پنیر تهیه می‌شود و متعلق به شمال غربی ایتالیاست. در این دستور غذا یک سس پستوی خوشمزه از ریحان، بادام هندی و دانه کاج روی فتوچینی، اسفناج و میگوی ما را می‌پوشاند. ما این پاستا را با نان سیر تست شده و لایه‌ای از کره سیر و پارمسان پیشنهاد می‌کنیم.
 
مواد لازم:

  • نیم کیلوگرم میگو
  • ۲ عدد نان باگت کوچک
  • ۵۵۰ گرم پاستای فتوچینی
  • ۱۷۰ گرم اسفناج
  • ۲ حبه سیر
  • ۴ قاشق غذاخوری کره
  • یک سوم پیمانه سس پستوی بادام هندی و ریحان
  • یک چهارم پیمانه پنیر پارمسان
 
پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج 
۱ – مواد لازم را آماده کنید

دمای فر را روی ۴۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. یک ظرف بزرگ از آب نمک را بجوشانید. محصولات تازه را بشویید و خشک کنید. سیر‌ها را پوست گرفته و خرد کنید. نان باگت‌ها را از وسط نصف کنید.
 
پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج 


۲ – نان سیر درست کنید


روی سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. در یک ظرف بزرگ نیمی از کره‌ها و چند قطره روغن زیتون را روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذوب شوند. نیمی از سیر‌ها را ریخته و ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه هم بزنید تا خوشبو شود. اجاق را خاموش کنید. باگت‌ها را روی سینی که آماده کرده بودید قرار دهید. کره سیر را با روی نان‌ها بمالید. روی آن پنیر بریزید. ۴تا ۶ دقیقه یا تا وقتی به رنگ قهوه‌ای روشن درآید و ترد شود در فر قرار دهید. نان‌ها را از فر خارج کنید و روی تخته برش قرار دهید. وقتی سرد شد از عرض نصف کرده و در بشقاب قرار دهید.
 
پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج 
 


 
 ۳ – میگو‌ها را بپزید

باگت‌ها که در حال تست شدن هستند، میگو‌ها را با دستمال خشک کنید و با نمک و فلفل آن‌ها را طعم دار کنید. تابه‌ای که برای کره سیری استفاده کرده بودید را بشویید و خشک کنید. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در همان تابه روی حرارت متوسط قرار دهید. میگوهای طعم دار شده را در آن بریزید و بدون اینکه هم بزنید ۲ تا ۳ دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌ای روشن شود بپزید. باقی سیر‌ها را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید. یکی دو دقیقه مدام هم بزنید یا تا زمانی که میگو‌ها مات و مغزپخت شوند. اجاق را خاموش کنید.
 
پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج 

 
۴ – پاستا را بپزید

با استفاده از دستتان نوارهای پاستا را کاملا از هم جدا کنید و داخل آب جوش بریزید. پنج تا شش دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید. اجاق را خاموش کنید. یک فنجان از آب پاستا را نگه داشته و بقیه را کاملا آبکشی کنید. به قابلمه برگردانید.

 
پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج 
 

مرحله پایانی


میگوی پخته، اسفناج، باقی مانده کره و نیمی از آب پاستا که نگه داشته بودید را داخل قابلمه پاستا بریزید. روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید و یکی دو دقیقه هم بزنید تا زمانی که مواد کاملا ترکیب شود و اسفناج‌ها نرم شود. اجاق را خاموش کنید و سس پستو را روی مواد پخته شده تان بریزید. اگر پاستا خشک به نظر می‌رسد آب باقی مانده را به تدریج اضافه کنید تا به حد مطلبوبتان برسد. نمک و فلفل بزنید. این غذا برای چهار نفر کافیست. همراه با نان سیر میل کنید و لذت ببرید.
 
پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج 

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید