امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 76222 |
تاریخ انتشار : 15 فروردین 1395 - 14:50 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

 به گزارش پایگاه صلح خبر -گروه اقتصادی  چند نفر از مدیران عامل بانک‌های کشور، ابعاد مختلف شرایط شبکه بانکی و برنامه های لازم برای پایان دادن به رکود اقتصادی را بررسی و راهکارهایی ارائه داده‌اند. مریم یعقوبی: سال 94 نیز مانند تمام یک دهه گذشته شبکه بانکی در کانون داغ ترین نقدها و گلایه های فعالان اقتصادی […]

 به گزارش پایگاه صلح خبر -گروه اقتصادی  چند نفر از مدیران عامل بانک‌های کشور، ابعاد مختلف شرایط شبکه بانکی و برنامه های لازم برای پایان دادن به رکود اقتصادی را بررسی و راهکارهایی ارائه داده‌اند.

مریم یعقوبی: سال 94 نیز مانند تمام یک دهه گذشته شبکه بانکی در کانون داغ ترین نقدها و گلایه های فعالان اقتصادی قرارداشتند؛ عدم همراهی با بخش واقعی اقتصاد، رقابت با بازار سرمایه و تشدید پدیده پولی شدن اقتصاد از جمله اتهاماتی بود و البته هست که بانک های ایران سال هاست با آن ها نواخته می شوند.

جالب اینجاست که نه توضیحات مکرر فعالان شبکه بانکی در پاسخ به علل و دلائل این مشکلات، قدری از بار انتقادها کاسته است و نه تکرار این گلایه ها توانسته به بهبود شرایط برای فعالان اقتصادی در بخش واقعی کمکی کند.

در گفت و گو با چند نفر از مدیران عامل بانک‌های کشور ابعاد مختلف شرایط شبکه بانکی و برنامه های لازم برای پایان دادن به این وضعیت را جویا شده ایم.

اسماعیل لله‌گانی، مدیرعامل بانک صادرات: مهمترین اتفاق سال 94 اجرایی شدن برجام بود

اسماعیل لله‌گانی مدیرعامل بانک صادرات  در این باره گفت: «با توجه به و از طرف دیگر با توجه به کاهش نرخ سود سپرده ها و نرخ سود تسهیلات بانکی و برنامه هایی که در جهت کاهش بیشتر این نرخ سودها در دست است مطمئنا واحدهای تولیدی می‌توانند از این موقعیت استفاده کرده و در جهت حل مشکلات مالی واحدهای تولیدی پیش رفت».

وی افزود:« مطمئنا ارتباط بین بانک های ایرانی و بانک‌های خارجی روابط بین مجموعه های داخلی و خارجی را تسهیل می کند و این یعنی استفاده از ظرفیت بانک‌های خارجی در جهت کمک به بخش تولید و واحدهای تولیدی داخلی. ضمن اینکه رونق در سطح کشور ایجاد خواهد شد و کمک می کند به رشد اقتصادی بالاتر که در سند چشم انداز هم به آن اشاره شده است.

محمدرضا پیشرو، مدیرعامل بانک سینا: سال 95 سال رونق و شکوفایی اقتصاد خواهد بود

محمدرضا پیشرو مدیرعامل بانک سینا نیز گفت:« رشد هر اقتصادی منوط به پویا شدن سیستم های بانکی است. حال که فضا برای این امر در کشور ما مهیا شده است و قطعا امسال بانک های کشور که از تحریم خارج شده‌اند با بانک های اروپایی رابطه کارگزاری و ارتباط و تعامل خواهند داشت بنابراین سرمایه گذاری خارجی در ایران تسهیل خواهد شد».

وی ادامه داد:« این موضوع باعث می شود که سرمایه گذاری خارجی به سمت ایران روانه شده و این سرمایه گذاری زمینه رشد و رونق و اشتغال و در نتیجه بالا رفتن رشد ناخالص داخلی را به دنبال خواهد داشت».

پیشرو گفت:« در رابطه با تامین مالی بخش واقعی تولید باید گفت بانک ها دو نقش دارند یکی اینکه خودشان رأسا منابع را تأمین کنند و دیگر اینکه به عنوان عامل عمل کنند. به طور مثال اگر سرمایه ای از خارج از کشور می خواهد  بیاید بانک خارجی انتظار دارد یک بانک ایرانی به عنوان عامل آن را تضمین کند. بنابراین یک نقش بانک ها در سال آینده محقق خواهد شد البته از الان هم آغاز شده است».

مدیرعامل بانک سینا ادامه داد:« در داخل هم بانک می تواند هم منابع مستقیم بدهد و هم عامل باشد برای اوراق مشارکت و صکوک. به نظرم مجموع این شرایط مؤید این است که ».

علی رستگار، مدیرعامل بانک ملت: طلیعه و بهار رشد اقتصادی در بانک‌ها بروز پیدا کرده است

علی رستگار مدیرعامل بانک ملت هم « دورنمای بسیار خوبی را برای نظام بانکی و اقتصاد کشور در پساتحریم می بینم».

وی افزود:« . یک نمونه از آن هم حصول پول بلوکه شده نفت بود که از هند دریافت کردیم و اینها نشانگر یک آینده بسیار خوب در مراودات بین‌المللی و بانکی کشور است».

وی ادامه داد:« بانک ها در تامین مالی نقش بزرگی خواهند داشت. بانک ملت نقش بی‌بدیلی در اقتصاد کشور داشته است بنابراین این را وظیفه ذاتی خود می داند که با حمایت از واحدهای تولیدی امکاناتی ایجاد کند که برای اشتغال بیشتر برای جوانان کشور موثر باشد و دراقتصاد کشور بیش از گذشته نقش خود را ایفا کنیم».

عبدالناصر همتی، مدیر عامل بانک ملی: ما در یک موقعیت تاریخی قرار گرفته‌ایم.

عبدالناصر همتی مدیرعامل بانک ملی گفت:«  در سال های اخیر بانک‌های ما از فعالیت‌های گسترده بین‌المللی محروم بوده‌اند اما خوشبختانه با حرکتی که شده است ما دیگر از نظر رابطه با دنیا مشکلی نداریم بنابراین دست ما باز است برای فعالیت بین‌المللی و با توجه به شعب گسترده‌ای که بانک‌های ایرانی در دنیا دارند بخصوص بانک ملی و چند بانک بزرگ کشور تحول عمده‌ای در امورات بانک ها اتفاق می‌افتد».

رئیس شورای هماهنگی بانک ها ادامه داد:« یکی از مشکلات ما این بود که قبلا درآمدهای بانک ها از محل کارمزد و خدمات بود اما در سال‌های تحریم از این درآمد محروم شده بودند. حال با برقرار شدن ارتباطات با استفاده از این درآمدها در ارائه خدمات ارزی، نیاز نیست که به سود از محل تسهیلات وابسته باشند».

وی افزود:« در اربتاط با فعالیت بانک ها در داخل کشور هم تنها گشایشی که اتفاق خواهد افتاد در سال جاری کاهش تدریجی نرخ سود تسهیلات است. این کاهش اجتناب ناپذیر است و قاعدتا وقتی این کاهش اتفاق بیفتد نقش سیستم بانکی در تولید کشور حتما توسعه بیشتری پیدا خواهد کرد . البته مشروط به اینکه بازار سرمایه هم در کنار بانک ها توسعه پیدا کند و بانکها صرفا تامین کننده مالی اقتصاد کشور نباشند.

همتی گفت:« در زندگی مردم عادی تنها از طرف بانک ملی می توانم بگویم گسترده تر از گذشته با پرداخت تسهیلات خرد در راستای حل مشکلات مردم گام بر میداریم. بخصوص در زمینه کارت اعتباری باید بگویم تمام زیرساخت های آن عملیاتی شده است. ظرف ماه پایانی سال ۳ هزار کارت اعتباری صادر کردیم این در بانک ملی عملیاتی شده است و مشتریان این بانک می توانند تا سقف ۱۰ میلیون تومان از کارت اعتباری بانک ملی با نرخ مبادله ای استفاده کنند اگر توانستند یک ماه اول نیاز به قسط ندارند و اگر از ماه دوم نتوانستند اقساط را بازپرداخت کنند می توانند تبدیل به تسهیلات ۲۴ ماهه کند و از آن استفاده کنند».

 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید