امروز: سه شنبه, ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 9 ذو القعدة 1446 | 2025-05-06
کد خبر: 572501 |
تاریخ انتشار : 15 اردیبهشت 1404 - 16:40 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش پایگاه صلح خبر، «بزالل اسموتریچ» وزیر تندرو دارایی رژیم صهیونیستی در سخنانی جنجال‌برانگیز اعلام کرد که این رژیم قصد دارد نوار غزه را اشغال کند و حتی در صورت انجام هرگونه توافق مبادله اسرا نیز از این مناطق عقب‌نشینی نخواهد کرد. به گزارش ایرنا به نقل از شبکه الجزیره، وی با صراحت گفت: […]

به گزارش پایگاه صلح خبر، «بزالل اسموتریچ» وزیر تندرو دارایی رژیم صهیونیستی در سخنانی جنجال‌برانگیز اعلام کرد که این رژیم قصد دارد نوار غزه را اشغال کند و حتی در صورت انجام هرگونه توافق مبادله اسرا نیز از این مناطق عقب‌نشینی نخواهد کرد.

به گزارش ایرنا به نقل از شبکه الجزیره، وی با صراحت گفت: «نباید از واژه اشغال بترسیم. ما غزه را اشغال خواهیم کرد و در آن باقی خواهیم ماند».

اسموتریچ همچنین اظهار داشت که رژیم صهیونیستی کنترل کامل توزیع کمک‌های بشردوستانه را در دست خواهد گرفت تا از رسیدن آن به حماس جلوگیری شود.

او با اشاره به هدف متوهمانه تل‌آویو تصریح کرد: ما حماس را شکست خواهیم داد، آن را از مردم جدا خواهیم کرد، نوار غزه را پاک‌سازی می‌کنیم و گروگان‌ها (اسرای صهیونیست در غزه) را بازمی‌گردانیم.

وی افزود: غیرنظامیان فلسطینی به مناطق جنوبی، به‌ویژه اطراف محور «موراگ» در رفح منتقل خواهند شد و کمک‌ها در آن منطقه توزیع خواهد شد.

اسموتریچ در ادامه ضمن اذعان به استفاده ارتش رژیم صهیونیستی از سیاست محاصره و جنگ فرسایشی به عنوان سلاح جنگی، گفت: ما می‌خواهیم سربازان‌مان با دشمنی بجنگند که خسته، گرسنه و بدون دسترسی به تدارکات از خارج غزه باشد.

وی در بخش دیگری از اظهاراتش ادعا کرد: به ایران اجازه نخواهیم داد به سلاح هسته‌ای دست یابد، اما درباره نحوه و زمان این اتفاق، چیزی نمی‌گویم.

این اظهارات در شرایطی بیان می‌شود که جامعه جهانی بارها درباره تبعات انسانی و حقوقی سیاست‌های اشغال‌گرایانه و محاصره نوار غزه هشدار داده است.

نوار غزه همچنان تحت محاصره شدید قرار دارد و دسترسی سازمان‌های امدادی به مردم، با محدودیت‌های گسترده‌ای از سوی نیروهای اشغالگر مواجه است.

بنابر گزارش‌های میدانی، بسیاری از مناطق غزه دچار کمبود شدید مواد غذایی، دارو و خدمات بهداشتی شده‌اند و سازمان‌های امدادرسان بین‌المللی از ناتوانی در توزیع مؤثر کمک‌ها خبر می‌دهند.

 رژیم صهیونیستی با حمایت دولت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که خرابی‌های گسترده‌ و تلفات انسانی زیادی بر جا گذاشت، اما به اهداف اعلام شده خود یعنی نابودی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) و آزادی اسیران صهیونیست نرسید.

۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش‌بس برقرار شد اما ارتش این رژیم از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس، تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت و تلاش کشورهای مختلف برای متوقف کردن جنایات رژیم صهیونیستی علیه زنان و کودکان بی پناه باریکه غزه، تاکنون بی‌نتیجه بوده است.

310310

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید