امروز: شنبه, ۹ تیر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 23 ذو الحجة 1445 | 2024-06-29
کد خبر: 502668 |
تاریخ انتشار : 31 فروردین 1402 - 11:00 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

وزیر امور خارجه آلمان بخش‌هایی از سفر اخیر خود به چین را «بسیار تکان‌دهنده» توصیف کرد و گفت که پکن به طور فزاینده‌ای به یک رقیب سیستماتیک تبدیل می‌شود تا یک شریک تجاری. به گزارش صلح خبر به نقل از رویترز، این اظهارات آنالنا بربوک، وزیر خارجه آلمان پس از دیدارش از پکن در هفته […]

وزیر امور خارجه آلمان بخش‌هایی از سفر اخیر خود به چین را «بسیار تکان‌دهنده» توصیف کرد و گفت که پکن به طور فزاینده‌ای به یک رقیب سیستماتیک تبدیل می‌شود تا یک شریک تجاری.
به گزارش صلح خبر به نقل از رویترز، این اظهارات آنالنا بربوک، وزیر خارجه آلمان پس از دیدارش از پکن در هفته گذشته صورت گرفت، جایی که وی هشدار داد که هرگونه تلاش چین برای کنترل تایوان غیرقابل قبول است.
 پکن به نوبه خود از آلمان خواست تا از “اتحاد مجدد” تایوان حمایت کند و گفت چین و آلمان دشمن نیستند بلکه شریک هستند.
بربوک به بوندستاگ آلمان (مجلس سفلی پارلمان) در مورد سفر خود به چین گفت: «برخی بخش‌هاواقعاً تکان دهنده بود».
او در مورد جزئیات بیشتر توضیح نداد، بربوک گفت که برای آلمان، چین یک شریک، رقیب و رقیب سیستمی است، اما تصور او اکنون این است که “جنبه رقابت سیستمی بیش از پیش در حال افزایش است”.
بربوک گفت چین بزرگترین شریک تجاری آلمان است، اما این بدان معنا نیست که پکن نیز مهم ترین شریک تجاری آلمان است. او گفت که دولت آلمان می خواهد با چین کار کند اما نمی‌خواهد اشتباهات گذشته را تکرار کند، به عنوان مثال مفهوم “تغییر از طریق تجارت”، که به گفته او غرب سعی دارد از طریق تجارت به تغییرات سیاسی دست یابد.
بربوک همچنین گفت که چین موظف است برای صلح در جهان، به ویژه استفاده از نفوذ خود بر روسیه در جنگ اوکراین، تلاش کند.
او از وعده پکن مبنی بر عدم ارائه تسلیحات به روسیه از جمله موارد استفاده دوگانه استقبال کرد، هرچند افزود که برلین خواهد دید که چنین وعده‌ای در عمل چگونه خواهد بود.
با انحراف از سیاست‌های آنگلا مرکل، صدراعظم سابق، دولت اولاف شولتس در حال توسعه یک استراتژی جدید برای چین برای کاهش وابستگی به ابرقدرت اقتصادی آسیا، بازار صادراتی حیاتی برای کالاهای آلمانی است.
انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید