به گزارش پایگاه صلح خبر به نقل از خبرنگار ایسنا، امیر محمد رضا آشتیانی وزیر دفاع در برنامه صف اول شبکه خبر به مناسبت ۳۱ مرداد روز صنعت دفاعی گفت: موفقیتهای صنعت دفاعی و توفیقها به دست آمده مرهون تلاشها و زحمات و همت بالا و تلاش جهادی همکارانم در وزارت دفاع است، البته همه […]
به گزارش پایگاه صلح خبر به نقل از خبرنگار ایسنا، امیر محمد رضا آشتیانی وزیر دفاع در برنامه صف اول شبکه خبر به مناسبت ۳۱ مرداد روز صنعت دفاعی گفت: موفقیتهای صنعت دفاعی و توفیقها به دست آمده مرهون تلاشها و زحمات و همت بالا و تلاش جهادی همکارانم در وزارت دفاع است، البته همه اینها برگرفته از لطف خداوند متعال و رهنمودهای مقام معظم رهبری و حمایتهای ستاد کل و دولت مردمی است.
وی ادامه داد: از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون دشمنان ما دسیسههای مختلفی را به کار گرفتند اما با ایستادگی مردم ما آنها نتوانستند به اهدافشان برسند بنابراین نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و وزارت دفاع در آن چرخی که ترسیم شده همپوشانی دارند و تدارک دیدند که امروز این اطمینان برای کشور ایجاد شده است که میتواند از خود دفاع کند.
وزیر دفاع گفت: وزارت دفاع با ساماندهی که کرده است توانسته در حوزههای مختلف قالب نیازمندیهای نیروهای مسلح را تامین کند.
امیر آشتیانی گفت: برای اینکه بتوانیم بر موضوعات و اهداف وزارت دفاع متمرکز شویم قرارگاههای مختلفی را در دوره جدید تشکیل دادیم، که از آن جمله میتوان به تشکیل قرارگاه اقتصادی و قرارگاه مسکن و همچنین ایجاد ۷ شورا اشاره کرد. وزارت دفاع بر اساس اسناد بالادستی و بیانیه گام دوم انقلاب موضوعات را ساماندهی کرده است به عنوان مثال در حوزههای موشکی و پهپادی و صنایع مختلفی که وزارت دفاع در آنها مسئولیت دارد برنامهریزیهای انجام شده است.
وی ادامه داد: در حوزه موشکی ما موشکهای کروز و بالستیک را تولید کردیم و در کیفیت و کمیت کارهای بسیار بزرگی انجام شده است همچنین در حوزه پهپادی در تولید پهپادهای رزمی و شناسایی و افزایش قابلیت این تجهیزات اقدامات بسیار خوبی شده است تا بتواند این پهپادها قابلیت پاسخگویی داشته باشند به دنبال تولید پهپاد های ترکیبی هستیم.
امیر آشتیانی ادامه داد: وزارت دفاع بر مبنای دکترین دفاعی بازدارندگی با راهبرد مقاومت فعال، نیروهای مسلح کشور را پشتیبانی میکند. تأثیر و کیفیت این پشتیبانی عملاً با موقعیت و توان نیروهای مسلح در سطح منطقه و ارتباط مستقیم و آثار و نتایج آن در میدان و کسب موقعیت و موفقیتهای راهبردی برای انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی را رقم میزند و این مساله بر دوست و دشمن پوشیده نیست.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: وزارت دفاع بر مبنای تبعیت ولایی در قبال فرامین و تدابیر فرمانده معظم کل قوا و در چارچوب قانون اساسی، قانون برنامه ششم و سایر قوانین و برنامههای دولت سیزدهم و انتظارات نیروهای مسلح پرتوان و با عنوان نهاد پشتیبان از دفاع و امنیت ملت بزرگ ایران اسلامی، متعهد و پاسخگو است.
وی بیان کرد: وزارت دفاع در راستای سیاستهای مقتدرانه نظام مقدس جمهوری اسلامی با توکل بر خدا و توسل به ائمه اطهار و تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب و حمایتهای بی شائبه رئیس جمهور، توانسته در طراحی و ساخت انواع تجهیزات و تسلیحات مورد نیاز نیروهای مسلح در حوزههای هوایی، دریایی، زمینی، موشکهای بالستیک و کروز، پهپادهای شناسایی و تهاجمی، شناورهای سطحی و زیر سطحی، تجهیزات سایبری، پدافند هوشمند، حوزههای شناختی، زیستی و جنگ الکترونیک و ساخت انواع مهمات هوشمند و نقطه زن با مدیریت جهادی و بهره گیری از جوانان غیور و شایسته پا در رکاب، شرکتهای دانش بنیان و دانشگاههای کشور با تکیه بر دانش کاملاً بومی به تولید و تأمین نیازمندیهای کشور اقدام کند.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به اقدامات وزارت دفاع در یک سال گذشته اظهار داشت: تولید و تأمین تسلیحات، تجهیزات و محصولات دفاعی برای نیروهای مسلح به میزان ۱۲۵ درصد برنامه مصوب سالانه به این معنا که ما ۲۵ درصد بیشتر از برنامه مصوب تولید داشتیم و اقداماتی را در این راستا انجام دادیم.
وی ادامه داد: رشد ۲۰ درصدی صادرات محصولات و خدمات به کشورهای هدف، رشد ۱۵ درصدی برنامه تحقیقات و توسعه فناوریهای صنعت دفاعی، اتمام بومی سازی ۴۱۹ قلم از اقلام کلیدی مواد، قطعات و تجهیزات از زمان استقرار دولت سیزدهم از جمله این موارد است.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: افزایش تولید موشکهای بالستیک سوخت مایع و جامد، افزایش تولید موشکهای پدافندی، افزایش ۷۰ درصدی تولید شناورهای تندرو، افزایش صددرصدی تولید انواع تسلیحات دریایی اعم از انواع اژدر، موشک، سامانههای موشکی ساحلی، مین رونده و تجهیزات جانبی، ارتقا قابلیت و اشراف اطلاعات الکترونیک، بهره برداری از هواپیمای ترابری سبک سیمرغ برای اولین بار در کشور، همکاری با حدود ۳۵۰۰ شرکت در بخش خصوصی با حجم همکاری حدود ۳۱ هزار میلیارد تومان که از میان این شرکتها ۷۷۵ شرکت دانش بنیان هستند و حجم همکاری با آنها ۱۲ هزار میلیارد تومان است.
وی ادامه داد: تشکیل قرارگاه اقتصادی وزارت دفاع با هدف صیانت از داراییهای مولد و افزایش بهرهوری، ساماندهی مرکز دفاع سایبری وزارتخانه با هدف تقویت بنیه دفاع سایبری و ارتقای خدمات به بخشهای دیگر از تحولات وزارت دفاع در سال نخست این دولت به شمار میرود.