ابوالقاسم اکبری، در گفتوگو با صلح خبر، با اشاره به اینکه معلمان عشایر جزو بهترین و دلسوزترین معلمان کشور هستند و در دو سال کرونا با حضور در مناطق عشایری و آموزش دانش آموزان جلوههای ویژه معلمی را خلق کردند، اظهار کرد: جذب خیرین، حذف مدارس کانکسی ثابت و ساخت مدرسه به جای آن و استفاده از ظرفیت اولیا عشایر در بهبود روند آموزش دانش آموزان عشایر بسیار مهم است.
وی تأکید کرد: با نگاه خوب دولت در حوزه عشایر اعتبارات خوبی جذب شده و امیدواریم در سفر آتی ریاست جمهوری به استان زمینه تحول در حوزه عشایر با استفاده از ظرفیتهای ملی و استانی ایجاد شود.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان شمالی ادامه داد: خراسان شمالی دارای ۲۴۹ آموزشگاه عشایری است که از این تعداد ۲۱۴ آموزشگاه ابتدایی ۳۲ آموزشگاه متوسطه اول و ۳ آموزشگاه متوسطه دوم هستند.
وی با تأکید براینکه ۶۸۰۰ دانش آموز در این مدارس تحصیل میکنند، افزود: ۱۰ آموزشگاه شبانه روزی عشایری در دو شهرستان شیروان و مانه و سملقان مشغول فعالیت هستند و از مجموع ۲۱۴ آموزشگاه ابتدایی، ۱۰۸ آموزشگاه بصورت سیار در منطقه مراوه تپه استان گلستان مستقر است.
اکبری مهمترین اولویت آموزش و پرورش استان را برقراری عدالت آموزشی، تربیتی، افزایش کیفیت و پوشش تحصیلی دانست و گفت: با وجود ۱۰ آموزشگاه شبانه روزی، زمینه جذب و پوشش بیش از ۵۰۰ دانش آموز دختر فراهم شده و همچنین در مناطق عشایری برای جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان، ۷ مدرسه تک دانش آموزی داریم.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی مهمترین نیازمندیهای مدارس عشایری را در حوزه تجهیزات آموزشی، ورزشی، کتابخانههای کلاسی، تجهیزات خوابگاهی و… دانست.
انتهای پیام