امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 515611 |
تاریخ انتشار : 25 مرداد 1402 - 13:15 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش صلح خبر، «احمد عطاف» وزیر امور خارجه الجزایر در گفتگو با سایت آمریکایی المانیتور تاکید کرد: حل بحران نیجر با توسل به راهکارهای نظامی یک گزینه بسیار سخت بوده و موفقیت آن بسیار دور از انتظار است. وی در ادامه افزود: تعداد کشورهایی که از مداخله نظامی به عنوان نخستین گزینه حمایت می‌کنند […]

به گزارش صلح خبر، «احمد عطاف» وزیر امور خارجه الجزایر در گفتگو با سایت آمریکایی المانیتور تاکید کرد: حل بحران نیجر با توسل به راهکارهای نظامی یک گزینه بسیار سخت بوده و موفقیت آن بسیار دور از انتظار است.
وی در ادامه افزود: تعداد کشورهایی که از مداخله نظامی به عنوان نخستین گزینه حمایت می‌کنند بسیار کم است. اکثریت بر ضرورت فرصت دادن به نیجر برای حل سیاسی و دیپلماتیک این بحران تاکید دارند.
عطاف اضافه کرد: وقوع درگیری‌های گسترده در نیجر پیامدهای وخیمی خواهد داشت به طوری که ممکن است گروه‌های مسلح منطقه‌ای از این بی ثباتی سو استفاده کنند. این مسأله همچنین ممکن است بر درآمدهای نفتی تأثیر منفی گذاشته و شاهد موج‌های گسترده مهاجرت در نزدیکی الجزایر باشیم.
وی در خصوص روابط با روسیه گفت: ما تلاش می‌کنیم از طریق مخالفت با تحریم‌های غربی علیه شریک راهبردی خود یعنی روسیه روابطمان را با این کشور متعادل‌تر کنیم. ما هرگونه انتقادات از سوی کشورهای غربی در خصوص روابط مستحکم الجزایر و روسیه را رد می‌کنیم.
عطاف در گفتگو با روزنامه واشنگتن پست آمریکا نیز گفت: بررسی بحران نیجر با مسئولان آمریکایی به توافق بر سر سه موضوع رسید؛ احترام به نظام دموکراتیک و قانونی، بازگرداندن محمد بازوم به پست ریاست جمهوری و اولویت دادن به حل سیاسی بحران نیجر. اوضاع در نیجر بی ثبات بوده و ما مخالف مداخله نظامی هستیم چرا که این مداخلات نظامی هیچگاه در کشورهای همسایه مانند لیبی موفقیت آمیز نبوده اند. ممکن است گروه اکواس در نیجر مداخله نظامی کند اما کسی نمی‌داند این مداخله نظامی چگونه به پایان خواهد رسید.
مقامات الجزایر از جمله رئیس جمهور این کشور پیشتر نیز بر مخالفت خود با گزینه نظامی در قبال نیجر تاکید کرده بودند. رئیس ستاد مشترک ارتش الجزایر نیز روز گذشته در واکنش به ناآرامی و درگیری در برخی کشورهای آفریقایی گفت: وضعیت پیچیده در منطقه ساحل آفریقا، بازتاب منفی دخالت‌های خارجی در امور داخلی کشورهای این منطقه است. ما رویکردی داریم که ترکیبی از امنیت، صلح و توسعه برای مقابله با تهدیدات است.
وی تأکید کرد: ما حل مشکلات قاره آفریقا را بدون هر گونه دخالت خارجی خواستاریم. این مقام ارشد الجزایری در ادامه با اشاره به تحولات لیبی افزود: ادامه بن بست سیاسی در لیبی مایه نگرانی است.
وی به تحولات نیجر هم پرداخت و تصریح کرد: ما خواستار بازگشت به روند قانونی در نیجر بدون مداخلات خارجی هستیم.

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید