به گزارش صلح خبر و به نقل از وزارت ورزش وجوانان، کیومرث هاشمی در آیین تجلیل از قهرمانان و نخبگان ورزشی شهرستان اسلامشهر ضمن اشاره به دیدار روز گذشته جامعه ورزش وجوانان با مقام معظم رهبری این روز را یک روز تاریخی دانست و اظهار داشت: رهبر انقلاب گلبارانی از تشکر را تقدیم قهرمانان و نخبگان ورزشی کردند و چه تشکری بالاتر از این تشکرها، لذا زبانم قاصر است از این بابت که بخواهم تشکری کرده باشم از شما وقتی که ولی امر مسلمین در حضور قهرمانان مکنونات قلبی خود را اینگونه ابراز میکنند.
وزیر ورزش و جوانان افزود: این توجه رهبر انقلاب نشانگر این است که مجموعه خدمتگزاران به نظام همه قدردان قهرمانان خودشان هستند، قهرمانانی که بارها و بارها پرچم پر افتخار کشورمان را به اهتراز در میآورند و باعث میشوند بارها سرود ملی کشورمان نواخته شود.
هاشمی با اشاره به بخشی از سخنان مقاممعظم رهبری در دیدار با حامعه ورزش و قهرمان خاطرنشان کرد: تنها میدانی که دشمن نمیتواند جلوی نواختن سرود ملی ما و به اهتزاز درآمدن پرچم مقدس جمهوری اسلامی را بگیرد ورزش و مشخصا ورزش قهرمانی است. این بخشی از ابراز لطف و سخنان رهبر انقلاب اسلامی بود.
وی اظهار کرد: در میدانی مثل میدان المپیک و یا میادین بینالمللی که پرچم کشورمان مقابل سکوی قهرمانی به اهتزاز در میآید تمام افراد حاضر در آن سالن به احترام آن پرچم بلند میشوند و این ظرفیتی است که در ورزش وجود دارد و شاید در هیچ حوزه دیگری وجود نداشته باشد.
هاشمی با تاکید بر اینکه باید به ورزش و قهرمانان به عنوان یک ظرفیت بی بدیل بیشتر توجه کرد، خاطرنشان ساخت: رهنمودهای مقام معظم رهبری باید سرمشق همیشگی برای ما مسئولان ورزش کشور باشد. به فرموده رهبر عزیزمان اگر ما ایران قوی میخواهیم، باید ورزش قوی داشته باشیم و این نکته مهمی است که باید در تمام زمینهها مورد توجه ویژه قرار گیرد.
وزیر ورزش وجوانان تاکید کرد: وظیفه داریم که تمام بیانات مقام معظم رهبری درخصوص ورزش را سرلوحه کار خود قرار دهیم و تک تک موارد و بندهایی را که ایشان در سخنرانی دیروز فرمودند را به اجرا در بیاوریم.
وی ادامه داد: رهبر انقلاب اسلامی به نکات بسیار خوبی در زمینه بحث اشتغال و مسکن که دغدغه قهرمانان است اشاره داشتند که ما وظیفه داریم این موضوعات را پیگیری و انجام دهیم.
وزیر ورزش و جوانان در بخش دیگر صحبتهایش به بازدید امروز از مجموعههای ورزشی شهرستان اسلامشهر اشاره کرد و افزود: مجموعههای ورزشی خوبی از سوی سرمایه گذارها در اختیار ورزشکاران، نوجوانان و نونهالان قرار گرفته تا بتوانند با ورزش مراحل قهرمانی را طی کنند، به سهم خودم باید بگویم که باید دست اینگونه سرمایه گذارها را بوسید، کسی که میآید در عرصه باشگاهداری در رشتههای مختلف سرمایهگذاری میکند.
وی با بیان اینکه اصل ماهیتِ ورزش قهرمانی از دل باشگاهها بدست میآید خاطرنشان کرد: در همین راستا باید قدردان افرادی باشیم که در این زمینه سرمایهگذاری میکنند و ما بایستی این مدل کار کردن را در سطح شهرستانهای کشور تعمیم دهیم.
هاشمی درخصوص مشکلات ورزشگاه هفت هزار نفری گفت: آقای جوادی مدیرکل استان تهران هر چه سریع تر شرایط واگذاری این مجموعه با یک طرح تفضیلی را انجام خواهند داد تا تمام دغدغههایی که در بحث کمبود فضای ورزشی و مکان خوابگاهی و دیگر ظرفیتهایی که نیاز است برطرف شود.
وی ادامه داد: با توجه به زمینی که در جوار این مجموعه ورزشی وجود دارد نیازهای مدنظر مخصوصا در بخش بانوان برطرف خواهد شد و با مشارکت بخش خصوصی در زمینه احداث فضاهای ورزشی شرایطی فراهم شود تا بانوان ما هم بتوانند از فضایی اختصاصی برای خود بهرمند شوند.
هاشمی در ادامه به بحث استعدادیابی اشاره کرد و افزود: شاید طی سالهای گذشته نیز زحمات زیادی در عرصه ورزش کشور و در حوزههای علمی ورزش قهرمانی کشور کشیده شده است اما چیزی که هست نداشتن یک برنامه جامع و یک الگویی است که بتواند نظام پرورش قهرمان را برای ما نهادینه کند.
وی ادامه داد: خوشبختانه تدوین الگوی دراز مدت پرورش قهرمانان تقریبا در مراحل پایانی است که این «الگوی پیشرفت ورزش کشور» است که دیروز نیز در همین زمینه گزارشی خدمت مقام معظم رهبری ارائه کردم و در اولین فرصت در حضور آقای رئیس جمهور و رئیس شورای عالی ورزش این سند تصویب شود.
کیومرث هاشمی اظهار کرد: اگر الگوی ورزش کشور تصویب شود دو دستاورد مهم خواهیم داشت که یکی به وجود آمدن شرایطِ بهره بردن افراد از ورزش همگانی و دیگری ایجاد شرایطی است که افرادی که مستعد هستند و زمینه ورود به عرصه قهرمانی را دارند در طی مراحل سنی مختلف به ورزش کشور معرفی شوند تا این سرمایههای ملی ما در یک سیستم نظاممند و از طریق همین الگویی که عرض کردم طی مسیر داشته باشند.
وی ادامه داد: در کنار این الگوی دراز مدت، نیازمند این هستیم که زیرساخت های تخصصی ما در قالب طرح آمایش سرزمینی در هر نقطهای از کشور انجام شود.
وزیر ورزش و جوانان با اشاره به جلسه با هیئت های ورزشی اسلامشهر گفت: قرار نیست که چون ۵۲ هیئت ورزشی وجود دارد صرفا باید در همه رشته ها فعالیت قهرمانی داشته باشیم، هر منطقهای استعداد خاص خودش را دارد که باید شناسایی شود و بر مبنای این شناخت زیرساختهای مرتبط با آن استعداد و در راستای توجه به ورزش قهرمانی ساخته شود.
کیومرث هاشمی افزود: در طرح آمایش سرزمینی شهرهایی را خواهیم داشت تحت عنوان شهرهای طلایی، که در توضیح این موضوع میتوان اینطور گفت که وقتی در شهری ظرفیتی در زمینه یک رشته خاص وجود دارد که منتهی به دریافت مدال المپیک در آن رشته شده، آن شهر در زمینه آن رشته جزو شهرهای طلایی قرار میگیرد.
وی خاطرنشان کرد: وقتی شهرهای طلایی ایجاد شود، حاکمیت وظیفه دارد به تناسب این شهرها اعتبارات ورزشی آنها را افزایش دهد و رئیس هئیت آن رشته طلایی در مجمع فدراسیون نیز شرکت داشته باشد.
وزیر ورزش وجوانان وظیفه اصلی را توجه به ورزش همگانی دانست و افزود: شهرستان اسلامشهر نیز در چندین رشته وزشی ظرفیت قهرمانی دارد و البته باید توجه داشته باشیم که در کنار توجه به ورزش قهرمانی رسالت اصلی ما این است که نسبت به توسعه ورزش همگانی که با بحث سلامت شهروندان ارتباط مستقیم دارد نیز توجه ویژهای داشته باشیم.
کیومرث هاشمی مرتفع کردن مشکلات قهرمانان را مهمترین وظیفه دانست و افزود: ماهیت و رسالت وجود ما به عنوان یک مدیر ورزشی و شان حضور ما در عرصه مدیریت ورزش قهرمانان هستند و مرتفع کردن مشکلات این عزیزان از وظایف ماست.
انتهای پیام