امروز: دوشنبه, ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 8 ذو القعدة 1446 | 2025-05-05
کد خبر: 484249 |
تاریخ انتشار : 16 مهر 1401 - 8:32 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

نشریه نیوزویک آمریکا در مطلبی نوشت، دولت جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا باید «هم‌اکنون» مسیر سیاسی خود را در قبال اوکراین تغییر دهد، از جمله اینکه ایده عضویت کی‌یف در ناتو را رد کند. به گزارش صلح خبر، براساس مقاله «جاش همر» سردبیر نیوزویک، با گذشت بیش از هفت ماه از آغاز عملیات «ویژه» روسیه در […]

نشریه نیوزویک آمریکا در مطلبی نوشت، دولت جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا باید «هم‌اکنون» مسیر سیاسی خود را در قبال اوکراین تغییر دهد، از جمله اینکه ایده عضویت کی‌یف در ناتو را رد کند.

به گزارش صلح خبر، براساس مقاله «جاش همر» سردبیر نیوزویک، با گذشت بیش از هفت ماه از آغاز عملیات «ویژه» روسیه در اوکراین، «موضع رسمی ایالات متحده در مورد این مناقشه تا حد کمی تغییر کرده است.”
او افزود: واشنگتن آماده است از تلاش‌های کی‌یف برای بازپس‌گیری هر اینچ مربع از سرزمین‌های مورد مناقشه تاریخی و نژادی مختلط، بدون توجه به آنچه مردم ساکن آنجا می‌گویند و بدون توجه به هزینه آن و با وجود این واقعیت که سرنوشت رژیم زلنسکی در کی‌یف تضمین است، حمایت کند.
او نوشت: در این مرحله از جنگ، عملاً همه این خط‌مشی‌ها برای منافع ملی واقعی ایالات متحده در این مناطق مورد مناقشه، بی‌ثبات و معکوس هستند. واشنگتن باید به دنبال کاهش تنش، تنش‌زدایی و صلح در اوکراین باشد.
جاش همر گفت: اما اگر ما می‌خواهیم به این اهداف برسیم، بایدن باید واقعیت را به رسمیت بشناسد و بپذیرد و مسیر استراتژیک را فوراً تغییر دهد.
این سردبیر نشریه نیوزویک تاکید کرد: دولت بایدن، اگر عقل سلیمی داشت، از همه اهرم‌ها استفاده می‌کرد تا زلنسکی و پوتین را در اسرع وقت به پای میز مذاکره بکشاند و به این ترتیب خطر فاجعه هسته‌ای را آشکارا دور کند و ایالات متحده و ناتو را از دورنمای دلخراش چیزی که هیچ رئیس‌جمهوری دوران جنگ سرد هرگز آن را قبول نمی‌کرد و آن رویارویی نظامی آشکار و مستقیم با دارنده بزرگترین زرادخانه هسته‌ای جهان است، خلاص می‌کرد.
در ادامه این مطلب آمده است: این قطعاً مستلزم رد امکان عضویت اوکراین در ناتو است.
در ۲۴ فوریه، جنگ روسیه و اوکراین به فرمان ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه آغاز شد و به دنبال آن موجی از تحریم‌های غرب علیه روسیه و شخصیت‌های بانفوذ آن به راه افتاد. همچنین انتقال تسلیحات و خودروهای نظامی به سمت کی‌یف به ارزش‌ ده‌ها میلیارد دلار آغاز شد. شماری از چهره‌های سرشناس غربی اذعان دارند که این یک جنگ اقتصادی علیه روسیه است.
انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید