امروز: یکشنبه, ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / 01:40:39 | برابر با: الأحد 8 شوال 1446 | 2025-04-06
کد خبر: 549117 |
تاریخ انتشار : 09 تیر 1403 - 21:24 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

رئیس ستاد انتخابات مسعود پزشکیان نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما به زیبایی اشخاص رای نمی‌دهیم بلکه به کارآمدی جهان بینی و اندیشه اشخاص که اساس برنامه‌های توسعه را شکل می‌دهند رای می‌دهیم. نقش رئیس‌جمهورها در این است که بگویند برنامه‌های توسعه با چه اهداف چشم اندازها و گفتمان‌هایی اجرایی شود. به گزارش صلح خبر، […]

رئیس ستاد انتخابات مسعود پزشکیان نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما به زیبایی اشخاص رای نمی‌دهیم بلکه به کارآمدی جهان بینی و اندیشه اشخاص که اساس برنامه‌های توسعه را شکل می‌دهند رای می‌دهیم. نقش رئیس‌جمهورها در این است که بگویند برنامه‌های توسعه با چه اهداف چشم اندازها و گفتمان‌هایی اجرایی شود.

به گزارش صلح خبر، علی عبدالعلی‌زاده رئیس ستاد انتخابات مسعود پزشکیان نامزد انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری شامگاه شنبه ۹ تیر ۱۴۰۳ پس از برگزاری مرحله اول انتخابات و راه‌یابی پزشکیان و سعید جلیلی به مرحله دوم انتخابات اظهار کرد: خوشبختانه انتخابات مرحله اول به لطف خدا و توجه و دقت همه دست‌اندرکاران اعم از شورای محترم نگهبان وزارت کشور و ستاد انتخابات کشور هر چهار نامزد فعالی که به داخل خط رسیدنند  به نحو مطلوب و درستی برگزار شد و جای تشکر و تبریک دارد.

وی افزود: خوشبختانه همانطور که نظرسنجی‌ها نشان می‌داد آقای دکتر مسعود پزشکیان در مرحله اول با رتبه نخست به همراه آقای جلیلی وارد مرحله دوم شد؛ در این مهلت باقی مانده فرصتی است تا دو نامزد مرحله دوم آخرین دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود را درباره آینده کشور با مردم مطرح کنند. طبیعت رقابت این است که هر دو نامزد تلاش کنند همراه با معرفی دیدگاه‌های خود به مردم نسبت به دیدگاه‌های یکدیگر نیز نقد داشته باشند و لازمه انتخابات نیز همین است؛ ما این موضوع را به فال نیک می‌گیریم چرا که موجب بالا رفتن آرای مردم و انتخاب رئیس جمهور اصلح خواهد شد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری عنوان کرد: فرق انتخابات مرحله دوم و مرحله اول این است که دیگر نامزدها متعدد نیستند و تنها دو کاندیدا حضور دارند؛ ما به زیبایی اشخاص رای نمی‌دهیم بلکه به کارآمدی جهان بینی و اندیشه اشخاص که اساس برنامه‌های توسعه را شکل می‌دهند رای می‌دهیم. نقش رئیس جمهورها در این است که بگویند برنامه‌های توسعه با چه اهداف چشم اندازها و گفتمان‌هایی اجرایی شود.

عبدالعلی زاده با اشاره به تدوین چشم انداز ۲۰ ساله ۱۴۰۴ در دولت اصلاحات گفت: در این برنامه اهدافی فراتر از بودجه‌های سالیانه دولت کل کشور به عنوان چشم انداز برنامه‌های توسعه‌ای تدوین شد؛ اما متاسفانه بعد از دولت اصلاحات دولتی آمد که به توسعه فکر نمی‌کرد. در این دولت هیچ توسعه‌ای اتفاق نیفتاد و هیچ کدام از اهدافی که در چشم‌انداز ۲۰ ساله تدوین شده بود حاصل نشد؛ بنابراین انتخاب رئیس جمهور بسیار حائز اهمیت است.

وی تاکید کرد: گفتمانی که الان میان دو نامزد انتخابات مطرح است گفتمان‌های شفافی است که در طول ۱۵ روز تبلیغات مرحله اول و ۵ مناظره به خوبی نشان داده شد؛ یک نامزد کاندیدای وضع موجود کاندیدای طرفدار تحریم مخالف‏FATF است اما در مقابل آقای پزشکیان کاندیدای برداشتن تحریم‌ها و گشودن رابطه عادلانه با کشورهای جهان بر مبنای برد برد است و در سیاست داخلی نیز به دنبال تفاهم تعامل و گفت‌وگو است. نگویید رئیس جمهور اختیار ندارد بلکه رئیس جمهور اختیارات زیادی دارد.

تکمیل می‌شود ….

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید