امروز: سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 25 جماد أول 1446 | 2024-11-26
کد خبر: 454785 |
تاریخ انتشار : 28 دی 1400 - 9:54 | ارسال توسط :
0
4
ارسال به دوستان
پ

نماینده سازمان ملل خواستار حمایت تایلند برای جلوگیری از وخیم‌تر شدن بحران در میانمار شد و از تضمین‌ها دال بر اینکه پناهجویانی که از عملیات‌های نظامی فرار می‌کنند توسط دولت تایلند حفاظت می‌شوند، استقبال کرد. به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری رویترز، “نولین هایزر”، نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور میانمار با […]

نماینده سازمان ملل خواستار حمایت تایلند برای جلوگیری از وخیم‌تر شدن بحران در میانمار شد و از تضمین‌ها دال بر اینکه پناهجویانی که از عملیات‌های نظامی فرار می‌کنند توسط دولت تایلند حفاظت می‌شوند، استقبال کرد.

به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری رویترز، “نولین هایزر”، نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور میانمار با پرایوت چان-اوچا، نخست وزیر تایلند دیدار کرد تا حمایت این کشور از تلاش‌های بین‌المللی برای کمک به افراد آواره شده و تحت فشار گذاشتن حکومت نظامیان میانمار برای اجرای یک توافق صلح پنج بخشی که در خصوص آن با انجمن جنوب شرق آسیا (آسه‌آن) به توافق رسیده است را جلب کند.  
هایزر در بیانیه‌ای گفت: نخست وزیر تایلند در جلوگیری از وخیم‌تر شدن بحران میانمار نقش مهمی دارد چرا که این بحران به بی‌ثباتی موجود در این منطقه مرزی بیش از پیش دامن می‌زند.
ارتش میانمار روابط دیرینه‌ای با تایلند دارد که به گفته کارشناسان این رابطه در حال حاضر با انتقادات تایلند از حکومت نظامیان میانمار به بوته آزمایش گذاشته شده است و نگران است که اگر ارتش میانمار عملیات‌های نظامی علیه مخالفان را افزایش دهد، سیلی از پناهجویان به تایلند روانه شود.
از زمان آغاز درگیری‌ها در نزدیکی مرز میانمار-تایلند به دنبال کودتای سال گذشته، هزاران تن از شهروندان میانمار به تایلند فرار کرده‌اند. براساس آمار رسمی، بیش از ۱۳۰۰ تن همچنان در پناهگاهی در تایلند هستند.
ارتش میانمار از زمان کودتای سال گذشته در چندین جبهه مبارزه کرده و در حالی که عملیات‌ها علیه ارتش‌های اقلیت‌های قومی و شبه‌نظامیان تازه تشکیل شده در اتحاد با دولت سرنگون شده را افزایش داده، اعتراضات را با اقداماتی مرگبار سرکوب کرده است.
این در حالی است که حکومت نظامیان میانمار از این عملیات‌ها به عنوان امری ضروری برای مبارزه با “تروریست‌ها” دفاع کرده است.
پرایوت چان-اوچا در این دیدار گفت: مشکلات میانمار پیچیده هستند و به اوضاع این کشور باید به تدریج با درک و از طریق اعتمادسازی با رهبر میانمار رسیدگی شود.   
وی افزود: تایلند یک “حوزه بشردوستانه” دارد و پناهجویان تنها به صورت داوطلبانه بازگردانده می‌شوند.
این در حالی است که چندین سازمان بین‌المللی اعلام کرده‌اند که هیچ دسترسی به این منطقه ندارند.
انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید