امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 498271 |
تاریخ انتشار : 21 اسفند 1401 - 15:37 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

معاون سابق فرماندهی ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت که این کشور در تقابل مستقیم با چین بر سر جزیره تایوان، در موضع ضعف قرار دارد. به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری راشا تودی، جک کین، معاون سابق فرماندهی ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت: تعداد کشتی‌ها، هواپیماها و موشک‌های دفاعی و تهاجمی چین در […]

معاون سابق فرماندهی ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت که این کشور در تقابل مستقیم با چین بر سر جزیره تایوان، در موضع ضعف قرار دارد.
به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری راشا تودی، جک کین، معاون سابق فرماندهی ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت: تعداد کشتی‌ها، هواپیماها و موشک‌های دفاعی و تهاجمی چین در غرب اقیانوس آرام از ما بیشتر است.
با این حال، این ژنرال بازنشسته پیش‌بینی کرد که «احتمالا چین به جای حمله مستقیم، سعی کند با محاصره کامل تایوان این جزیره را تحت کنترل خود در آورد.»
تایوان جزیره‌ای خودگردان است که چین آن را بخشی از خاک خود دانسته و حمله نظامی را یکی از راه‌های پس گرفتن آن می‌داند. آمریکا بزرگترین تامین‌کننده تسلیحاتی این جزیره بوده و بارها اعلام کرده که در صورت حمله چین به تایوان، به طریقی از این جزیره دفاع خواهد کرد.
کین گفت که چین می‌تواند بدون تحمل هزینه‌های گزاف تقابل مستقیم، بدون «شلیک حتی یک گلوله» به هدف خود دست یابد. به گفته او، پکن برای این کار ابتدا باید بر حریم هوایی و همچنین راه‌های دریایی تایوان مسلط شود.
او گفت که آمریکا بهتر است برای پیشگیری از جنگ، قدرت بازدارندگی خود در این منطقه را افزایش دهد. او باور دارد که واشنگتن باید تولید تسلیحاتی خود را افزایش داده و ارسال سلاح به تایوان را هم دو برابر کند.
به گفته این ژنرال سابق ارتش آمریکا، یک نکته مهم دیگر این است که واشنگتن باید مطمئن شود در صورت درگیری با چین، متحدانش در این منطقه – از جمله استرالیا، ژاپن، کره جنوبی و فیلیپین – حامی پنتاگون خواهند بود.
این در حالیست که هفته گذشته لی کچیانگ، نخست‌وزیر وقت چین بر عزم این کشور برای پس گرفتن «صلح‌آمیز تایوان» تاکید کرد و گفت که اقداماتی قاطع برای مقابله با استقلال این جزیره انجام خواهد داد.
او همچنین اعلام کرد که بودجه نظامی چین با ۷.۲ درصد افزایش، به ۲۳۰ میلیون دلار خواهد رسید.
انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید