امروز: جمعه, ۲۱ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 11 رجب 1446 | 2025-01-10
کد خبر: 459415 |
تاریخ انتشار : 03 اسفند 1400 - 11:35 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

یک کارشناس اقتصادی معتقد است که قیمت دلار تحت تاثیر اخبار مثبت از مذاکرات وین تا ۲۴ هزار تومان با کاهش مواجه خواهد شد و بعید است که به کمتر از این رقم برسد. کامران ندری در گفت‌وگو با صلح خبر، درباره تاثیر مذاکرات وین بر اقتصاد ایران اظهار کرد: اخبار مثبتی که از این […]

یک کارشناس اقتصادی معتقد است که قیمت دلار تحت تاثیر اخبار مثبت از مذاکرات وین تا ۲۴ هزار تومان با کاهش مواجه خواهد شد و بعید است که به کمتر از این رقم برسد.

کامران ندری در گفت‌وگو با صلح خبر، درباره تاثیر مذاکرات وین بر اقتصاد ایران اظهار کرد: اخبار مثبتی که از این مذاکرات منتشر می‌شود، بیشترین تاثیر را بر بازار ارز می‌گذارد که این تاثیر خود را به صورت کاهش قیمت‌ها در این بازار نشان می‌دهد و میزان و شدت این کاهش نیز به سیاست دولت بستگی دارد، زیرا دولت نمی‌تواند مانع افزایش قیمت ارز شود اما می‌تواند مانع کاهش آن شود.

این تحلیلگر اقتصادی بیان کرد که این مذاکرات تاثیر کوتاه مدتی بر سایر شاخص‌های کلان اقتصادی چون تورم، تولید و … نمی‌گذارد و نمی‌توان تا انتهای سال انتظار تغییری در این شاخص‌ها متاثر از نتیجه مذاکرات داشت‌.

وی با بیان اینکه بعید است نرخ دلار به کمتر از ۲۴ هزار تومان برسد، افزود: بعید می‌دانم که افت شدیدی در قیمت ارز ایجاد شود و اکنون نرخ دلار تا محدود ۲۶ هزار تومان هم کاهش پیدا کرده است و اگر در ادامه نیز نتیجه مذاکرات مثبت باشد، حدودا می‌تواند ۲۰۰۰ تومان کاهش پیدا کند.

این کارشناس اقتصادی ادامه داد: برخی از مشکلات اقتصادی کشور، ریشه داخلی دارد و چه تحریم‌ها برداشته شود چه نشود، این مشکلات داخلی برقرار است و ارتباطی با مذاکرات وین ندارد. بی‌نظمی‌ و ناترازی‌هایی که در نظام بودجه‌ریزی کشور، نظام بانکی، صندوق‌های بازنشستگی و … وجود دارد، ارتباطی به تحریم‌ها ندارد و تنها این مشکلات را تشدید کرده است و آن‌ها با رفع تحریم‌ها از بین نمی‌روند.

ندری تاثیر میان مدت و بلند مدت رفع تحریم‌ها بر اقتصاد ایران را قابل ملاحظه نمی‌داند و می‌گوید: از آنجا که یکسری از مشکلات فارغ از تحریم‌ها در اقتصاد ایران پا برجا هستند و آینده اقتصاد نیز به آن‌ها بستگی دارد، نمی‌توان با رفع تحریم‌ها امیدوار بود که تمام مشکلات حل می‌شود، بلکه باید در کنار رفع تحریم‌ها به اصلاحات ساختاری در اقتصاد توجه ویژه شود. 

انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید