امروز: شنبه, ۴ اسفند ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 24 شعبان 1446 | 2025-02-22
کد خبر: 565458 |
تاریخ انتشار : 03 اسفند 1403 - 10:53 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

افشین نادری شریف رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان توسعه منابع انرژی توان وزارت دفاع (صبا باتری) در گفتگو با پایگاه صلح خبر به نقل از خبرنگار ایسنا، در نمایشگاه توسعه همکاری‌های دفاعی و ملی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در خصوص راهکارهای ابداعی جهت حل مشکل ناترازی انرژی در کشور، گفت: وقتی صحبت […]

افشین نادری شریف رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان توسعه منابع انرژی توان وزارت دفاع (صبا باتری) در گفتگو با پایگاه صلح خبر به نقل از خبرنگار ایسنا، در نمایشگاه توسعه همکاری‌های دفاعی و ملی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در خصوص راهکارهای ابداعی جهت حل مشکل ناترازی انرژی در کشور، گفت: وقتی صحبت از ناترازی در سطح کشور می‌شود قطعاً برای حل این مشکل، ترکیبی از روش‌های مختلف تأمین انرژی، از جمله سوخت‌های فسیلی، انرژی بادی و انرژی خورشیدی، باید به‌صورت هیبریدی و ترکیبی مورد استفاده قرار گیرد تا ناترازی انرژی برطرف شود، لذا صرفاً با یک روش یا محصول این مشکل قابل حل نیست. در این راستا، ما به عنوان بخشی از وزارت دفاع برای کمک به بخش صنعتی و اقتصادی کشور سه راهکار و پیشنهاد ارائه می‌کنیم.
وی در تشریح راه حل های پیشنهادی برای رفع مشکل ناترازی، بیان کرد: در راه حل اول پیشنهادی احداث یک شهرک بزرگ خورشیدی با ظرفیت ۲۰۰۰ مگاوات در منطقه سیرجان که به‌صورت منطقه‌بندی و بخش‌بندی شده از نیروگاه‌های کوچک مقیاس ۱۰ مگاوات، ۱۰۰ مگاوات و ۲۰۰ مگاوات تشکیل شده است. در این طرح، هر نیروگاه می‌تواند به‌مرور زمان به این شهرک اضافه شود. این پروژه عمدتاً از طریق سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران خارجی شکل خواهد گرفت. راه حل دوم استفاده از فضاها و ساختمان‌های اداری و دولتی مانند مدارس، بیمارستان‌ها، پارکینگ‌های ادارات و دانشگاه‌ها که دارای فضاهای گسترده‌ای هستند. این فضاها می‌توانند به پنل‌های خورشیدی مجهز شوند تا بخشی از برق مصرفی از طریق انرژی خورشیدی را بخصوص در اوج بار مصرف تأمین شود. در صورتی که این اقدام به‌صورت یکپارچه در زمین‌ها و ساختمان‌های دولتی اجرا شود، میزان تولید برق حاصل بسیار قابل‌توجه خواهد بود.
ساخت و عرضه کیف‌های انرژی
نادری با اشاره به ساخته شدن کیف‌های انرژی، افزود: توسعه و عرضه کیف‌های انرژی خانگی که قادرند در زمان قطعی برق، نیازهای اولیه یک واحد مسکونی را در حد ۵ تا ۱۰ کیلووات تأمین کنند. این کیف‌های انرژی به‌صورت کاملاً صنعتی‌سازی شده و قابل‌استفاده طراحی شده‌اند. این تجهیزات علاوه بر قابلیت شارژ از طریق پنل‌های خورشیدی، می‌توانند با برق شهری نیز شارژ شوند و در زمان قطع برق، به‌عنوان منبع تأمین انرژی عمل کنند. در حال حاضر، این کیف‌های انرژی در مقیاس بزرگ مناطق عشایری توزیع و مورد استفاده قرار گرفته‌اند و قابلیت استفاده در مناطق مسکونی شهری را نیز دارند.
مدیرعامل سازمان توسعه منابع انرژی توان وزارت دفاع در خصوص صادرات گفت: علاوه بر این، کیف‌های انرژی دارای جنبه صادراتی نیز هستند و بخشی از این محصولات به کشورهای همسایه که مشکل ناترازی انرژی دارند، صادر شده‌اند.

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید