پارسی وی: مهندسی “برج های سالادی” در چین +عکس از مجله پارسی وی: بسیاری از افرادی که به رستوران های منوی باز می روند سعی می کنند تا حدی که توان دارند از خوراکی ها استفاده کنند و این عادت تمامی مردم جهان است. این عادت این روزها به یکی از بلاهای رستوران های منوی باز […]
پارسی وی:
مهندسی “برج های سالادی” در چین +عکس از مجله پارسی وی:
بسیاری از افرادی که به رستوران های منوی باز می روند سعی می کنند تا حدی که توان دارند از خوراکی ها استفاده کنند و این عادت تمامی مردم جهان است. این عادت این روزها به یکی از بلاهای رستوران های منوی باز چین تبدیل شده است.
به تازگی در چین رستوران های منوباز ظرف های خود را کوچک کردند تا مردم کمتر بتوانند غذا درون آن ریخته و سود بیشتری نصیبشان شود اما مردم نیز بیکار نشده و راهی جدید را برای بیشتر کشیدن غذاها ابداع کرده اند.
“مهندسی برج های سالادی” جدیدترین راهی است که مشتریان چینی آن را انجام میدهند. در این روش هر کدام از مشتریان سعی می کنند تا حد توانشان روی بشقاب های کوچک میوه و سبزیجات تازه بچینند و نام آن را برج های سالادی گذاشته اند.
این روش باعث شده است تمامی افرادی که وارد این رستوران ها می شوند شروع به رقابت با یکدیگر کنند و حالا این رستوران دارها هستند که باید ظرف های غذا را هر دقیقه پر کرده و دیگر سود زیادی نصیبشان نمی شود.
جالب اینجاست این روش به اینترنت نیز کشیده شده و هر کسی از برج خود عکس می گیرند و در اینترنت به رقابت با هم می پردازند.
باشگاه خبرنگاران