همفری سرفرازپیتر، کشیش کلیساهای پاکستان و آگستن جیکوب، مدیراجرایی انجمن حمایت از اقلیت های دینی ایالت خیبرپختونخوا با مهران اسکندریان، رییس خانه فرهنگ ج.ا.ایران در پیشاور ملاقات کرده و درخصوص وضعیت اقلیت های دینی در ایران و پاکستان بحث و تبادل نظر نمودند. به گزارش صلح خبر به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و […]
همفری سرفرازپیتر، کشیش کلیساهای پاکستان و آگستن جیکوب، مدیراجرایی انجمن حمایت از اقلیت های دینی ایالت خیبرپختونخوا با مهران اسکندریان، رییس خانه فرهنگ ج.ا.ایران در پیشاور ملاقات کرده و درخصوص وضعیت اقلیت های دینی در ایران و پاکستان بحث و تبادل نظر نمودند.
به گزارش صلح خبر به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ،همفری سرفراز پیتر، کشیش کلیساهای پاکستان ضمن تقدیر از اقدامات شایسته خانه فرهنگ ایران درپیشاور، در راستای تقریب ادیان و مذاهب الهی و به ویژه برقراری ارتباط و همکاری با جامعه مسیحی ایالت خیبرپختونخوا و با اشاره به اقدامات تروریستی اخیر برعلیه اقلیت های مسیحی پاکستان اظهار داشت: اهمیت و ضرورت نقش ادیان الهی و رهبران دینی در برقراری صلح و امنیت جهانی برکسی پوشیده نبوده و در دنیای پرمخاطره، جنگ و آشوب و تضیع حقوق مظلومان جهان، بیراهه رفتن حاکمان و سکوت جامعه جهانی نسبت به ظلم ظالمان، بیداری از خواب غفلت بشری و توجه به آموزه های دینی و انسانی امری ضروری می باشد.
همفری سرفراز پیترگفت: یکی از راه های برقراری صلح و امنیت جهانی، شناخت دشمنان و آگاهی از توطئه های آنان برای برهم زدن نظم جهانی می باشد. و افراط گرایان و مخلان آرامش و امنیت جهانی برای رسیدن به اهداف خود ابتدا روح و روان انسان های نا آگاه را مورد هدف قرار می دهند. بنابراین برای مقابله با این فتنه گری ها، مهمترین وظیفه رهبران و مروجان دینی، تربیت و آگاهی بخشی مردم برپایه تعلیمات الهی می باشد.
کشیش کلیساهای پاکستان گفت: به نظر می رسد؛ برقراری صلح و امنیت جهانی امری دشوار بوده، اما با احساس مسئولیت و همچنین تشریک مساعی همه بزرگان ادیان درسراسرجهان، می توان برای رسیدن به این هدف مقدس گام های موثری برداشت.
مهران اسکندریان، رییس خانه فرهنگ ج.ا.ایران درپیشاور ضمن خوشامدگویی و ابراز خرسندی ازحضور ایشان در خانه فرهنگ و ارایه گزارش مختصری از وضعیت شهروندان مسیحی ایران با تاکید بر اهمیت همکاری با کلیساهای پاکستان گفت: متاسفانه عده ای به نام دین و به واسطه تعصبات دینی ابزاری برای اعمال خشونت را فراهم آورده و با ایجاد موانع و مشکلات، سدی در برابرگفتگو، تشریک مساعی و همراهی و همدلی قرارداده اند.
رییس خانه فرهنگ ج.ا.ایران درپیشاوراظهارداشت: نگاه متعصبانه و افراط گرایانه به دین، جفای به دین و دینداری بوده، درصورتیکه آموزههای دینی، پیامهای الهام بخش زندگی و سعادت بشری را درخود داشته و هدف ادیان الهی، برقراری عدالت، آزادی و صلح درجهان می باشد.
وی گفت: پیروان ادیان الهی مسافران کشتی این جهان بوده و هرگونه صدمه به این کشتی سبب غرق شدن تمام مردم در آبهای متلاطم بیهویتی خواهدشد. نمونه ای ازاین صدمات: افراط گرایی، مقاومت درپذیرش و تحمل یکدیگر، عدم احترام متقابل که موجب ضربه زدن به اصل و اساس دین و دوری از وحدت و همدلی در بین ادیان الهی می گردد.
مهران اسکندریان بیان داشت: مرکز گفتگوی ادیان و فرهنگ ها، درسازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی درطول سه دهه فعالیت های خود با بزرگ ترین کانون های دینی و آیینی جهان گفتگو نموده و از گفتگو با کلیسا های پاکستان نیز استقبال می نماید. و امیدواریم با رفت و آمدهای بزرگان دینی شاهد دست آوردها و نتایج ارزشمند و سودمندی درتقویت روابط دوستانه دوکشور به ویژه جامعه مسیحیان باشیم.
انتهای پیام