امروز: سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 25 جماد أول 1446 | 2024-11-26
کد خبر: 449669 |
تاریخ انتشار : 13 آذر 1400 - 1:57 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

گرافیتی که تا مدتها به عنوان وندالیسم و یا رفتاری بزهکارانه از آن یاد می‌شد، امروزه به عنوان هنری قابل احترام درک شده و هنرمندان بسیاری در سال‌های اخیر، به مدد این هنر اعتراض خود را در خیابان‌ها به گوش جهان رسانده‌اند. به گزارش پایگاه صلح خبر به نقل از ایسنا، گرافیتی در عین حال […]

گرافیتی که تا مدتها به عنوان وندالیسم و یا رفتاری بزهکارانه از آن یاد می‌شد، امروزه به عنوان هنری قابل احترام درک شده و هنرمندان بسیاری در سال‌های اخیر، به مدد این هنر اعتراض خود را در خیابان‌ها به گوش جهان رسانده‌اند.

به گزارش پایگاه صلح خبر به نقل از ایسنا، گرافیتی در عین حال که می‌تواند به عنوان یک رفتار ضد اجتماعی شناخته شود، اما همچنان می‌تواند به عنوان یک هنر بیانی نیز درک شود. گرافیتی به مثابه یک هنر مدت زمان کمی است که ظهور پیدا کرده و تنها ۳۰ سال است که به صورت جدی مورد توجه قرار گرفته است.گزارش حاضر شرحی است از نمادین‌ترین آثار هنری گرافیتی که در خیابان‌های سراسر جهان ظاهر شده‌اند.غول بوستون«غول بوستون» که یک اثر گرافیتی محسوب می‌شود، در پارک میدان دیویی در بوستون واقع شده است. این اثر که توسط دو برادر دوقلو ـ اوتاویو و گوستاوو پاندولفو ـ از کشور برزیل خلق شده است، قطعه‌ای موقتی بود که به عنوان بخشی از نمایشگاهی برای موسسه هنرهای معاصر بوستون ساخته شد.این اثر گرافیتی عظیم ۷۰فوت مربع را به خود اختصاص داده است و شخصیت بزرگ و زرد رنگی را به تصویر می‌کشد که به نظر می‌رسد خود را بین ساختمان‌هایی که او را احاطه کرده‌اند، قرار داده است. برادران پاندولفو که با نام Os Gemeos شناخته می‌شوند، به طرز ماهرانه‌ای منحنی‌های بوم غیر متعارف خود را به تصویر می‌کشند و اگرچه این اثر آنان جنجال‌هایی را برانگیخت، اما فوق‌العاده محبوب بود. 

«غول بوستون»

اقواماثر گرافیتی «اقوام» توسط ادواردو کبری در سال ۲۰۱۶ خلق شده است. این اثر که در ناحیه بندری شهر ریودوژانیرو در برزیل واقع شده، برای المپیک ۲۰۱۶ ریو خلق شده است. این شاهکار که خلق آن حدود دو ماه زمان برده است، مساحتی نزدیک به ۳۰۰۰۰ فوت مربع (هر فوت معادل است با سی و نیم (۳۰.۵) سانتی متر) را پوشش می‌دهد و در واقع رکورد جهانی گینس را برای بزرگترین هنر گرافیتی در جهان شکسته است.

«اقوام»

بنفش باید حکومت کند«بنفش باید حکومت کند» نام اثر گرافیتی متعلق به شپرد فیری است که در سال ۲۰۱۴ خلق شده است. این اثر گرافیتی که در آفریقای جنوبی قرار دارد، برای یادآوری بیست و پنجمین سالگرد چیزی که بعداً اعتراض باران بنفش برای جنبش ضد آپارتاید در آفریقای جنوبی نامیده شد، ایجاد شد.این قطعه با ارتفاع ۱۰ طبقه و بیش از ۲۰۰۰ فوت مربع، مشرف بر پل نلسون ماندلا است. 

«بنفش باید حکومت کند»

نقاشی‌های دیواری فیس‌بوکدیوید چو در سال ۲۰۰۵ «نقاشی‌های دیواری فیس‌بوک» را خلق کرد. این اثر گرافیتی که در دفتر مرکزی فیس‌بوک در کالیفرنیا قرار دارد، به درخواست رییس اصلی فیس‌بوک خلق شده است. 

«نقاشی‌های دیواری فیس‌بوک»

توتوموندو«توتوموندو» یک اثر گرافیتی است که در سال ۱۹۸۹ توسط کیت هرینگ خلق شد. این اثر که در کشور ایتالیا قرار دارد، دارای چهره‌های نمادینی است که در هم تنیده و به هم پیوسته‌اند تا نماد وحدت و صلح جهانی باشند.ا ین اثر هرینگ همچنین بزرگترین نقاشی دیواری در اروپا محسوب می‌شود که حدود ۱۸۰متر مربع وسعت دارد. 

«توتوموندو»

پرتاب‌کننده گلبنکسی که یک هنرمند تأثیرگذار در حوزه گرافیتی محسوب می‌شود، در سال ۲۰۰۳ «پرتاب‌کننده گل» را خلق کرد. این اثر که در کشور ایتالیا قرار دارد، یک فرد شورشی‌ را به تصویر می‌کشد که آماده است به جای بمب، یک دسته گل پرتاب کند. این تصویر بنکسی به قدری محبوب و شناخته شده است که روی تی‌شرت‌ها به صورت چاپی تکثیر شده و همچنین در کتاب «مجموعه آثار بنکسی» در سال ۲۰۰۵ نیز نمایش داده شده است. 

«پرتاب‌کننده گل»

دختر بادکنکیبنکسی در سال ۲۰۰۲ «دختر بادکنکی» را خلق کرد. این اثر که در لندن واقع شده است، دختر جوانی را نشان می‌دهد که موها و لباس‌هایش به سمت جلو کشیده شده و به سمت بادکنک قلبی شکلی می‌رود که در باد شناور است. در سال ۲۰۱۴، این نقاشی دیواری از مغازه‌ای که در شرق لندن ساخته شده بود حذف شد و به قیمت ۵۰۰۰۰۰ پوند فروخته شد. همچنین در سال ۲۰۱۷، یک نظرسنجی نشان داد که این اثر هنری مورد علاقه مردم بریتانیا است. همه این دستاوردها متعلقق به شخصی است که معروف‌ترین هنرمند گرافیتی کار محسوب می‌شود، هویتی ناشناخته دارد و بیش از هر کس دیگری موانع پیش‌روی این هنر را شکسته است. 

«دختر بادکنکی»

* تصاویر این گزارش از وبسایت thecollector برداشته شده‌اند. انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید