امروز: پنجشنبه, ۶ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 25 جماد ثاني 1446 | 2024-12-26
کد خبر: 466320 |
تاریخ انتشار : 03 اردیبهشت 1401 - 10:13 | ارسال توسط :
0
4
ارسال به دوستان
پ

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: در صورتی که مسئولان با گفت‌وگوی رو در رو، مشکلات مردم و نواقص را از نزدیک لمس کرده و برای رفع آن برنامه‌ریزی کنند، از یک سو در رفع مشکلات و موانع تسریع کرده‌اند و از سوی دیگر پیوند ناگسستنی بین نظام و مردم تقویت خواهد شد. اردشیر […]

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: در صورتی که مسئولان با گفت‌وگوی رو در رو، مشکلات مردم و نواقص را از نزدیک لمس کرده و برای رفع آن برنامه‌ریزی کنند، از یک سو در رفع مشکلات و موانع تسریع کرده‌اند و از سوی دیگر پیوند ناگسستنی بین نظام و مردم تقویت خواهد شد.
اردشیر مطهری در گفت‌وگو با صلح خبر، در رابطه با بیانات اخیر مقام معظم رهبری که مردمی بودن و مردمی ماندن را از ویژگی های لازم هر مسئول نظام خواندند، بیان کرد: مردمی بودن و مردمی ماندن از آموزه های اسلام ناب محمدی (ص) است که از بدو پیروزی انقلاب اسلامی مورد توجه بنیانگذار جمهوری اسلامی بوده و بعد از آن نیز مقام معظم رهبری بر آن تاکید داشته اند و دارند و نظام مردم سالار جمهوری اسلامی مسئولان مردمی بسیاری را به خود دیده است.

وی در ادامه تصریح کرد: امام خمینی (ره) در اندرزهای خود به مسئولین آنها را به مردمی بودن توصیه و همواره آنها را از طمع کاخ ‌نشینی تشریفات، زندگی تجملاتی و فاصله‌ گرفتن از مردم عادی بر حذر می داشت و معتقد بود دولتمردان نظام اسلامی باید با سرمشق گرفتن از رهبران صدر اسلام، در بطن توده عادی و همراه با آنها زیسته و به هیچ وجه خود را برتر و بالاتر از مردم ندانند.

‏مردمی بودن و مردمی ماندن مسئولان یکی از دغدغه ها و توصیه‌های همیشگی مقام معظم رهبری بوده است

رئیس مجمع نمایندگان استان سمنان با تاکید بر اینکه ‏مردمی بودن و مردمی ماندن مسئولان یکی از دغدغه ها، تذکرات و توصیه های همیشگی مقام معظم رهبری بوده است، اظهار کرد: مقام معظم رهبری در آغاز کار دولت سیزدهم خطاب به رئیس جمهور فرمود «یک توصیه به رئیس‌ جمهور محترم این است که در شعارهای ایشان مساله‌ مردمی بودن و از مردم شنیدن و در میان مردم بودن تکرار شده، این را از دست ندهند؛ این چیز بسیار مهمی است. دولت مردمی را که شعار ایشان بود، در واقعیت محقق کنند و به معنای واقعی کلمه با مردم، در کنار مردم و در میان مردم باشند».

مطهری افزود: حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و مقام معظم رهبری و شهیدان رجایی و باهنر که به تعبیر مقام معظم رهبری «حقا نماد دولتمردان متعهد و پایبند و مدیران جمهوری اسلامی بودند » را باید از مصادیق مسئولان مردمی نامید که مشی و منش آنان الگوی رفتاری و عملی مسئولان قرار گیرد .

وی با تجلیل از فرماندهان مردمی و ولایتمداری نظیر صیاد شیرازی، باکری، همت، بابایی، طهرانی مقدم، سید شهیدان اهل قلم سید مرتضی آوینی و دانشمندان مردمی و ولایت مداری نظیر شهید شهریاری ، سعید کاظمی آشتیانی ، از این ستاره های درخشان به عنوان الگو و اسوه ای ماندگار برای همه مسئولان جمهوری اسلامی در همه اعصار نام برد که وجودشان نعمت بود و شهادتشان نعمت مضاعف.

حضور مسئولان در میان مردم در بسیاری از کشورهای مردم سالار مرسوم است

نماینده مردم گرمسار در مجلس با بیان این مطلب که حضور مسئولان در میان مردم و گفت‌وگوی مستقیم با آنها در بسیاری از کشورهای مردم سالار مرسوم است و نماد مردمی بودن مسئولان آن کشورها است، گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و حذف دیوارهای بین مردم و مسئولان، ملت ایران مردمی بودن مسئولان را لمس نمود، اما با گذشت زمان دیوارهای بین مردم و مسئولان ایجاد و هر روز بلندتر و قطورتر شد و در سال های گذشته مردمی بودن مسئولان کم رنگ و کم رنگ تر شد.

مطهری خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در آغاز به کار دولت و مجلس جدید بر مردمی بودن و حضور در میان مردم، در حکم رئیس قوه قضائیه حجت الاسلام والمسلمین اژه ای نیز بر مولفه مردمی بودن تاکید نمودند و رضایت خود را از رویکرد روسای قوا و مسئولان و نمایندگان از حضور در میان مردم و شنیدن سخنان آنان ابراز نمودند که لازم است مسئولان و نمایندگانی که هنوز با مردمی بودن مانوس نشده اند، به این رویه بپیوندند.

وی در تبیین شاخصه های مردمی بودن مسئولان از منظر مقام معظم رهبری بیان کرد: داشتن روحیه‌ خدمتگزاری به مردم، اعتقاد به اراده‌ و نیروی مردم، مخالفت با تمرکزهای دولتی، تکیه‌ به مردم در مسائل نظامی و سازندگی کشور، انس با مردم، تماس با مردم و پای صحبت مردم نشستن، گفت و گوی صادقانه‌ با مردم، دلسوز مردم بودن، غافل نشدن از حال و روز جامعه برخی از شاخصه های مردمی بودن مسئولان از منظر مقام معظم رهبری است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس یازدهم اشرافی گری مسئولان را آفت مردمی بودن آنان قلمداد کرد و افزود: به تعبیر مقام معظم رهبری مردمی بودن یعنی «خوی اشرافی گری، خوی جدایی از مردم، خوی بی‌اعتنایی و تحقیر مردم در آنها نباشد. اشرافی گری برای یک کشور آفت است؛ اشرافی‌ گری مسئولان، آفت مضاعف است».

حضور بی واسطه مسئولان در بین مردم به عنوان یکی از مهمترین جلوه های مردمی بودن مسئولان باید مد نظر همه منتخبان مردم  قرار گیرد

وی با تاکید بر ضرورت بازگشت مسئولان به رویه مردمی بودن تاکید کرد: با توجه به تحمیل رنج‌ تحریم های ظالمانه و دشواری معیشت و بحران کرونا که موجب بروز مشکلات در زندگی مردم شده است، حضور بی واسطه مسئولان در بین مردم به عنوان یکی از مهمترین جلوه های مردمی بودن مسئولان باید مد نظر همه مسئولان و منتخبان مردم  قرار گیرد و برخی از مسئولان و منتخبان مردم از برج های عاج و شیشه ای خود خارج شوند و از نزدیک و مستقیم با شرایط زندگی مردم باخبر شوند.

نماینده مردم گرمسار افزود: این حضور و گفت و گوی مستقیم با مردم شاید در کوتاه مدت منجر به نتیجه قابل انتظار نشود، اما با لمس مستقیم و بدون واسطه مشکلات و رنج های مردم، مسیرهای رفع و بهبود آن به اولویت نخست مسئولان تبدیل خواهد شد، کما اینکه دستورات مسئولان به هنگام حضور در میان مردم و در بازدیدهای میدانی در بسیاری از مواقع راه گشا و رضایت مندی مردم را به دنبال داشته است.

مطهری در پایان با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «مردمی بودن به ادّعا کردن نیست، مردمی بودن بدین معناست که باید با مردم کنار آمد، با طبقات مختلف مردم انس بگیریم، نه به صورت تصنعی، بلکه به معنای واقعی کلمه» بر ضرورت ارتباط صمیمی، اعتماد برانگیز و موثر مسئولان با مردم  تاکید کرد و گفت: در صورتی که مسئولان با گفت و گوی رو در رو، مشکلات مردم و نواقص را از نزدیک لمس کنند و برای رفع آن برنامه ریزی کنند، از یک سو در رفع مشکلات و موانع تسریع و از سوی دیگر پیوند ناگسستنی بین نظام و مردم  تقویت خواهد شد.

انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید