شهرستان شیروان با تمدنی کهن و ریشه تاریخی ارزشمند افرادی نامی چون بابا توکل گلیانی، سعدالدین مسعودبن عمربن عبدالله هروی خراسانی تفتازانی، مشاهیر، علما، فرهیختگان علم و ادب و مفاخر و بزرگان دینی، دانشمندان فیزیک و هستهای، نام آوران، شخصیت های علمی، فرهنگی و هنری و سرداران بزرگ شهید را در کارنامه خود جای داده است.
به گزارش صلح خبر از شیروان، این شهرستان پیش از انقلاب به عنوان یکی از شهرستانهای مطرح در صنعت خراسان بزرگ بوده است که علاوه بر آن میتوان به وجود مناطق گردشگری، تفریحی، سیاحتی، دینی و تاریخی و جاذبههای توریستی و امامزادگان شاخص با چشم انداز های طبیعی و وجود بیش از ۶۳۳ شهید با ۶۰ هزار بسیجی و شماری از رزمندگان و جانبازان اشاره کرد.
از این شهرستان به عنوان دارالمصلین نام میبرند که مرزی بودن آن از ویژگیهای شهرستان است که در ۷۰ کیلومتری مرز ایران و ترکمنستان قرار دارد که مساحت آن بالغ بر ۳ هزار و ۹۴۵ کیلومتر مربع است.
این شهرستان دارای ۵ شهر، ۳ بخش، ۹ دهستان و بیش از ۲۰۰ روستا، جمعیتی بالغ بر ۱۶۴ هزار نفر دارد.
در پی اعلام رسمی سفر رئیس جمهور و هیئت دولت از سوی نمایندگان مجلس و انعکاس در رسانهها و مطبوعات به این استان، مردم و گروههای مختلف مطالبات، خواستهها و کمبود های شهر و دیار خود را به شکلهای گوناگون مطرح کردند و بر این باورند که دولت مردمی آیتالله رئیسی به خواستههای آنان توجه کند.
در این گزارش به بخشی از مطالبات و خواستههای مردم شیروان اشاره میشود، به امید آن روز که قطار پیشرفت و توسعه در این شهرستان به حرکت درآِید.
تأمین پزشک متخصص، سی تی اسکن، احداث بیمارستان جدید، اردوگاه دانش آموزی زوارم، مرکز فرهنگی اجتماعی معلمان، مجتمع چندمنظوره ستاد بحران، تکمیل طرح اگو ، حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی از جمله کارخانه قند، شهرکهای صنعتی و ناحیه صنعتی، توجه به زیر ساخت های گردشگری و بقاع متبرکه، تکمیل سالنهای نیمه تمام و سالن ۳ هزار نفره ورزشی، سالنهای گود باستانی و کشتی با چوخه، مجوز راه اندازی ادارات در سطح بخشها و ارتقاء بخشهای جدید و توجه به دامداری، دامپروری، صنعت و تجهیز امکانات بیمارستانی و بهداشتی و درمانی و همچنین احداث ساختمان جدید دانشگاه پرستاری از ضروریات شهرستان است.
توجه به راه اسفراین – شیروان و نگاهی ویژه به آسفالت، آب آشامیدنی و گاز رسانی به روستاها و رفع مشکل آنان، تخصیص اعتبار برای شبکههای فرسوده، توسعه زیرساختهای کشاورزی و توجه به مدارس تخریبی مورد توجه دولت در سفر قرار بگیرد.
همچنین استقرار صنایع تبدیلی، مجتمع آموزشی، توجه به نیروگاه سیکل ترکیبی، توجه به پالایشگاه GTL قدیم و جدید، بازگشایی گمرک رباط، توسعه مناطق مرزی و مهار آب ها، مکانیزه کردن روش های کشت محصولات کشاورزی و گیاهان دارویی، مجوز استخدامی کارکنان قراردادی ادارات، اشتغال جوانان، تقویت اینترنت در روستاها از جمله مطالبات مردم از سفر رئیس جمهور و هیأت دولت در خراسان شمالی است.
خبرنگار: غلامرضا مینا
انتهای پیام