امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 486357 |
تاریخ انتشار : 05 آبان 1401 - 9:33 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

مشاور سیاست خارجی صدراعظم سابق آلمان، می‌گوید: ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، می‌خواهد آلمان را با تهدید خود به استفاده از سلاح هسته‌ای بترساند و حمایت از اوکراین را تضعیف کند. به گزارش صلح خبر به نقل از دویچه وله، کریستف هوسگن، مشاور سیاست خارجی آنگلا مرکل، صدراعظم سابق، به رسانه‌های محلی گفت: با تهدید سلاح‌های […]

مشاور سیاست خارجی صدراعظم سابق آلمان، می‌گوید: ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، می‌خواهد آلمان را با تهدید خود به استفاده از سلاح هسته‌ای بترساند و حمایت از اوکراین را تضعیف کند.

به گزارش صلح خبر به نقل از دویچه وله، کریستف هوسگن، مشاور سیاست خارجی آنگلا مرکل، صدراعظم سابق، به رسانه‌های محلی گفت: با تهدید سلاح‌های هسته‌ای، پوتین در درجه اول آلمان را هدف قرار داده است.
او گفت پوتین در تلاش است تا ترس‌ها را برانگیزد و حمایت از اوکراین را تضعیف کند.
از زمانی که پوتین قول داد از همه ابزارهای موجود برای حفاظت از کشور استفاده کند، نگرانی در مورد حمله احتمالی اتمی روسیه افزایش یافته است، اظهاراتی که ناظران آن را اشاره‌ای به تسلیحات هسته‌ای می‌دانند.
هوسگن، که رئیس کنونی کنفرانس امنیتی مونیخ است، که یک اجلاس سالانه سطح بالا در مورد سیاست امنیت بین‌الملل است، افزود: «ما به منطق جنگ سرد بازگشته‌ایم». جنگ اوکراین باعث شده است که آلمان از خویشتن داری و صلح طلبی سنتی خود در مسائل امنیتی و دفاعی دست بکشد.
آلمان به اوکراین کمک مالی و نظامی کرده است، در حالی که اولاف شولتس، صدراعظم قول داده است که به بازسازی ارتش اوکراین کمک کند. شولتس همچنین سیاست چندین دهه برلین در قبال روسیه را لغو کرد و متعهد شد که به وابستگی انرژی خود به مسکو پایان دهد.
هیوسگن گفت که آمریکایی‌ها برای مسکو روشن کرده‌اند که استفاده از سلاح‌های هسته ای با عواقب فاجعه باری روبرو خواهد شد. او گفت: «من نمی توانم تصور کنم که ژنرال های روسی انتحاری وجود داشته باشند که چنین دستوری را اجرا کنند.
وی گفت: علاوه بر این، پوتین خواهان انزوای کامل جهانی نیست و افزود که حتی چین نیز اجازه استفاده از تسلیحات هسته‌ای را نخواهد داد.
هوسگن درباره پیشنهاد اوکراین در مورد عضویت احتمالی اوکراین در ناتو اشاره کرد که مرکل، رهبر سابق آلمان این ایده را در سال ۲۰۰۸ وتو کرد. با این حال، او گفت که وضعیت در نتیجه “نقض قوانین بین المللی توسط پوتین” تغییر کرده است. ما باید به این فکر کنیم که چه تضمینی می توانیم به اوکراین بدهیم. اما من فکر می کنم که دیگر نباید عضویت اوکراین در ناتو را رد کنیم.»
انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید