امروز: دوشنبه, ۶ مرداد ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 3 صفر 1447 | 2025-07-28
کد خبر: 532739 |
تاریخ انتشار : 20 دی 1402 - 15:54 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

زاخارووا گفت، نشست محرمانه برای بررسی طرح صلح اوکراین در عربستان که ماه گذشته میلادی برگزار شد، تلاشی از سوی کی‌یف و غرب برای حفظ توجهات به این درگیری است. به گزارش صلح خبر، این نشست اواسط دسامبر ۲۰۲۳ در ریاض برگزار شد. منابع مطلع به بلومبرگ گفته بودند که در این نشست هیچ پیشرفتی […]

زاخارووا گفت، نشست محرمانه برای بررسی طرح صلح اوکراین در عربستان که ماه گذشته میلادی برگزار شد، تلاشی از سوی کی‌یف و غرب برای حفظ توجهات به این درگیری است.

به گزارش صلح خبر، این نشست اواسط دسامبر ۲۰۲۳ در ریاض برگزار شد.

منابع مطلع به بلومبرگ گفته بودند که در این نشست هیچ پیشرفتی حاصل نشد درحالی که برخی از کشورها مانند چین، برزیل و عربستان که در نشست‌های قبلی حضور داشتند در نشست دسامبر ۲۰۲۳ شرکت نکرده بودند.

به نقل از شبکه خبری راشاتودی، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه اهمیت این نشست دسامبر را که روسیه در آن شرکت نداشت، رد کرد و گفت که اصلا به درگیری اوکراین ربطی نداشته است.

وی افزود: در عوض، این نشست با هدف حمایت از ولودیمیر زلنسکی،‌ رئیس جمهوری اوکراین و رژیم او به عنوان بخشی از کارزار تبلیغاتی غرب برگزار شد.

زاخارووا همچنین گفت: زلنسکی پیشتر هم در یکسری از نشست‌های غربی شرکت کرده بود که اصلا ربطی به سیاست نداشت. حتی مایکل جکسون و بریتنی اسپیرز هم به جایگاه اجتماعی او حسادت خواهند کرد!

به گفته سخنگوی وزارت خارجه روسیه، سازمان دهندگان این رویدادها مانند جوایز ایمی و گرمی که پیشتر قبول کردند سخنرانی‌های زلنسکی را برای مخاطبان خود پوشش دهند دیگر از رئیس جمهوری اوکراین خسته شده‌اند.

زاخارووا همچنین افزود، این بدان معناست که تیم زلنسکی به سایر اشکال خود تبلیغی شامل فرمول صلح برای جنگ با روسیه رو کرده است.

پیشنهاد صلح اوکراین که اولین بار در نوامبر ۲۰۲۲ رونمایی شد، خواستار آن است که به کی یف کنترل مرزهای قبل از ۲۰۱۴ داده شود، در حالی که خواستار پیگرد قانونی رئیس جمهوری روسیه و غرامت از مسکو است. خواسته‌های دیگر شامل امنیت جهانی غذا و انرژی است.

زاخارووا در این باره گفت، مسکو این پیشنهاد را به دور از واقعیت می‌داند و معتقد است که آمریکا و متحدانش از کشورهای جنوب جهانی می‌خواهد تا از بخش‌های بی طرفانه این پیشنهاد را مورد حمایت قرار دهند.

انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید