امروز: چهارشنبه, ۵ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 24 جماد ثاني 1446 | 2024-12-25
کد خبر: 86285 |
تاریخ انتشار : 10 خرداد 1395 - 20:01 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

فرهنگ > هنر – همشهری آنلاین:دبیر مسابقه کاریکاتور «هولوکاست» که این روزها نمایشگاه آثارش در حوزه هنری برپاست، تاکید دارد که آثار این نمایشگاه از باج‌خواهی رژیم صهیونیستی پرده برمی‌دارد. به گزارش مهر،سید مسعود شجاعی طباطبایی، دبیر این مسابقه درباره دسته بندی که می‌شود از آثار این نمایشگاه داشت گفت: یک بخشی از آثار این مسابقه مربوط […]

فرهنگ > هنر – همشهری آنلاین:
دبیر مسابقه کاریکاتور «هولوکاست» که این روزها نمایشگاه آثارش در حوزه هنری برپاست، تاکید دارد که آثار این نمایشگاه از باج‌خواهی رژیم صهیونیستی پرده برمی‌دارد.

به گزارش مهر،سید مسعود شجاعی طباطبایی، دبیر این مسابقه درباره دسته بندی که می‌شود از آثار این نمایشگاه داشت گفت: یک بخشی از آثار این مسابقه مربوط به هنرمندان غربی است و عموما هنرمندان فرانسه که ۱۶ اثر در این مسابقه داشتند. حتی برخی از آنها از ترس و به خاطر تهدیدهایی که شدند با اسم مستعار در نمایشگاه حضور یافتند. این هنرمندان عموما به این پرداخته اند که چگونه رژیم صهیونیستی از آنها به خاطر اتفاق هولوکاست باج می گیرد.

وی ادامه داد: در هر حال آنها چون در معرض این استثسمارند و با این باج خواهی رو به رو هستند روی این مساله تمرکز کرده اند و به این موضوع معترض هستند که چرا باید تاوان کاری را که پدران و پدر بزرگشان کرده اند پس بدهند.

این کاریکاتوریست به آثار هنرمندان آمریکای لاتین اشاره کرد و گفت:ر این هنرمندان چون به واسطه رسانه ها در جریان اتفاقات غزه قرار گرفته اند بیشتر معطوف به آن بخش کودک کشی توسط رژیم صهیونیستی و بخش احساسی ماجراست. من خودم در کوبا و برزیل بوده ام. هم نمایشگاه داشته ام و هم داور بوده ام. نگاهشان آنجا به این رژیم اینگونه است که کلا ضد عرب و نژادپرست هستند. ذهن و جانشان هم برای کودک کشی در غزه به درد می آید.

به گفته وی، در میان هنرمندان ایران بیشتر فضا به سمت انتقاد نسبت به ادعای آزادی بیان در غرب است.

وی در همین زمینه گفت: از دید هنرمندان ایرانی قضیه کمی متفاوت است. در غرب تردید درباره هولوکاست جرایم سنگین دارد. به پیامبر ما بدترین توهین ها را به اسم آزادی بیان می کنند اما هیچ کس حق ندارد درباره هولوکاست تردید یا پرسشی مطرح کند.

طباطبایی گفت: در میان هنرمندان خاور دور مثل چین و اندونزی رژیم صهیونیستی با رژیم نازی مقایسه می‌شود و آثاری با این محورها می بینیم.

شجاعی طباطبایی در ادامه با اشاره به اینکه ما به طور کلی نگاهمان در کاریکاتور تمسخر نیست، گفت: ما بارها گفته ایم به دنبال تمسخر کردن قربانیان این اتفاق نیستیم ولی غرب کلا چون در کاریکاتورهایش تمسخر موج می زند تصورشان از کاریکاتور تمسخر کردن است. آنها به بدترین شکل ممکن اعتقادات دیگران را به تمسخر می گیرند برای همین تصور مردم غرب این است که کاریکاتور یعنی تمسخر کردن. در کارهای این مسابقه شما می بینید بیشتر نگاه تحلیلی و طنز تلخ وجود دارد. در آثار نمایشگاه این موضوع دیده می شود که هولوکاست واقعی الان در غزه رخ می دهد. ما دنبال یهودستیزی نیستیم و از وقتی هم آثار را در گالری مجازی به نمایش گذاشتیم خودشان هم متوجه شدند.

وی به حواشی برپایی این نمایشگاه نیز اشاره کرد و گفت: ما هر دو باری که نمایشگاه هولوکاست برپا کردیم که به فاصله 10 سال بود به دنبال توهینی بود که آنها به پیامبر ما کردند. و حال ما می خواستیم با این کار میزان ادعای وجود آزادی بیان در کشورشان را محک بزنیم. ۴ سیاستمدار به این موضوع واکنش نشان دادند. نتانیاهو و جان کری که طبیعی بود و البته دو کشور آلمان و اتریش که از مسببین هولوکاست بودند و به نوعی سوال این نمایشگاه هم به آنها مرتبط است؛ اینکه چرا باید تاوان کاری را که شماها کردید مردم فلسطین بدهند؟ ضمن اینکه خیلی تلاش کردند ما را مقابل دولت قرار بدهند در حالیکه ما اعلام کردیم رئیس جمهور و وزیر امور خارجه ما در راس مبارزه با رژیم صهیونیستی هستند و در این باره ما کاملا همسو با هم هستیم.

اختتامیه مسابقه بزرگ هولوکاست امروز ساعت ۱۷ در حوزه هنری برپا می شود و ۱۶ اثر به گفته دبیر این مسابقه برگزیده خواهند شد. 

Let’s block ads! (Why?)

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید