امروز: پنجشنبه, ۱ خرداد ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 25 ذو القعدة 1446 | 2025-05-22
کد خبر: 574482 |
تاریخ انتشار : 31 اردیبهشت 1404 - 16:22 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

دبیر انجمن صنفی صنعت سیمان با تاکید بر اینکه اعمال محدودیت ٩٠ درصدی برق صنعت سیمان علناً فعالیت کارخانه‌های سیمان را متوقف کرده بود و تولید به حدود صفر رسید، از برطرف شدن محدودیت برق سیمانی‌ها و برگشت آن به همان محدودیت‌ ۵٠ درصدی فروردین ماه، با پیگیری وزارت صمت و همکاری وزارت نیرو خبر […]

دبیر انجمن صنفی صنعت سیمان با تاکید بر اینکه اعمال محدودیت ٩٠ درصدی برق صنعت سیمان علناً فعالیت کارخانه‌های سیمان را متوقف کرده بود و تولید به حدود صفر رسید، از برطرف شدن محدودیت برق سیمانی‌ها و برگشت آن به همان محدودیت‌ ۵٠ درصدی فروردین ماه، با پیگیری وزارت صمت و همکاری وزارت نیرو خبر داد.

علی‌اکبر الوندیان در گفت‌وگو با صلح خبر، اظهار کرد: از نیمه دوم فروردین ماه محدودیت برق سیمانی‌ها شروع شد اما صبح روز چهارشنبه هفته گذشته (٢۴ اردیبهشت ماه) طی ابلاغ پیامکی برای کارخانه‌های سیمانی افزایش محدودیت‌های برق اعلام شد که از ساعت ۸ تقریباً همه را متوقف کردند و  در واقع یک محدودیت ۹۰ درصدی اعمال شد.

دبیر انجمن صنفی صنعت سیمان تصریح کرد: در حقیقت در حد یک روشنایی و اینکه  نیمه شب به بعد برق داشتیم و طی یک هفته جلو رفتیم که این عملاً تولید سیمان کشور را متوقف کرد.

وی افزود: این موضوع در واقع سبب ایجاد یک التهاب قیمتی و نایاب شدن سیمان در کشور شد؛ چرا که اصلا نمی‌توانستیم تولید کرده و به تقاضای بازار پاسخ بدهیم.

الوندیان اعلام کرد: اما با پیگیری‌های وزارت صمت و همکاری وزارت نیرو، از روز گذشته (سه‌شنبه) این اعمال محدودیت‌ها به محدودیت‌های روال عادیِ قبلی یعنی حدود ۵۰ درصد محدودیتِ روزانه برگشت و شب‌ها هم بدون محدودیت از ساعت ۱۲ شب تا صبح کارخانه‌ها می‌توانند فعالیت کنند؛ در حقیقت آن محدودیت‌های ۹۰ درصدی برطرف شده و در حال حاضر همان محدودیت‌های ۵۰ درصدی روزانه اعمال می‌شود.

این فعال صنعت سیمان خاطرنشان کرد: هر چند محدودیت هنوز وجود دارد اما همین برگشت از توقف کامل برای ما خوب است و می‌توانیم با از سرگیری تولید، نیاز بازار را پاسخ داده و التهاب بازار سیمان را از بین ببریم و بازار آرام خواهد شد. با همان محدودیت‌ ۵٠ درصدی بازار را مدیریت کرده بودیم اما به یکباره عملاً  فعالیت کارخانه‌ها را متوقف کردند و بازار دچار تنش و التهاب و شبیه بازار دلار شده بود که با افزایش نرخ دلار، همه صف می‌کشند و هرکسی هم که سیمان نمی‌خواست، متقاضی بود.

دبیر انجمن صنفی صنعت سیمان، متذکر شد که اردیبهشت ماه بیشترین مصرف‌ سیمان در کشور است؛ با گرم شدن هوا، مصرف‌ جنوب کشور پایین می‌آید یا در زمان سرد سال در مناطق سردسیر و شمال کشور و شمال غرب مصرف پایین می‌آید؛ اما در اردیبهشت ماه، همه کار می‌کنند و در این ماه، بالاترین مصرف و فروش سیمان در کشور است که دقیقاً در همین اوج مصرف، فعالیت کارخانجات را متوقف کردند و به همین دلیل هم بازار دچار التهاب و در واقع  کمبود سیمان شد.

وی در پاسخ به اینکه آیا این کاهش اعمال محدودیت برای سایر صنایع نظیر فولادی‌ها هم اتفاق افتاده یا خیر، اظهار کرد: اعمال محدودیت‌های بیشتر باهم برای صنایع مختلف اتفاق افتاد اما اینکه آیا برای مثال برای فولادی هم برطرف شده یا خیر، بنده اطلاعی ندارم.

این موضوع از سوی انجمن تولیدکنندگان فولاد در دست پیگیری است و به‌زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید