امروز: جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 21 جماد أول 1446 | 2024-11-22
کد خبر: 91993 |
تاریخ انتشار : 10 تیر 1395 - 14:45 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

دانش > نجوم – ناسا در صحرای یوتا بوستر موشک «سیستم پرتاب فضا» (SLS) که قدرتمندترین موشک جهان شناخته می‌شود را با موفقیت آزمایش کرد. این موشک قرار است سرانجام روزی انسان را به مریخ برساند. لطفا منتظر بمانید… برای انجام این آزمایش، موتورهای این بوسترها به مدت دو دقیقه مشتعل شدند. این بوستر به شکل افقی […]

دانش > نجوم – ناسا در صحرای یوتا بوستر موشک «سیستم پرتاب فضا» (SLS) که قدرتمندترین موشک جهان شناخته می‌شود را با موفقیت آزمایش کرد. این موشک قرار است سرانجام روزی انسان را به مریخ برساند.

لطفا منتظر بمانید…

برای انجام این آزمایش، موتورهای این بوسترها به مدت دو دقیقه مشتعل شدند. این بوستر به شکل افقی روی زمین قرار داده شده و محکم آن را سر جایش نگه‌ داشته‌ بودند. احتراق فوق‌العاده قوی و شدید آن حجم زیادی از دود و شعله را به وجود آورد و خیلی‌ها از فاصله‌ای تقریبا شاهد این آزمایش بودند. ناسا اعلام کرده که 

 هدف این آزمایش بررسی چگونگی فعالیت آغازین بوستر در سردترین دمای درجه بندی حرارتی این سیستم بوده است.ناسا با انتشار بیانیه‌ای درباره این آزمایش اعلام کرد: این آخرین باری است که این بوستر پیش از پرواز آزمایشی با فضا پیمای اوریون در فضای آزمایشی، پرتاب شود. اوریون قرار است در اواخر سال 2018 برای یک ماموریت تحقیقاتی پرتاب شود.



این دومین بار است که ناسا یکی از بوسترهای SLS را روی زمین آزمایش می‌کند. در ماه مارس سال ۲۰۱۵ دمای این بوستر تا ۳۲ درجه‌ی سلسیوس افزایش یافت. این حداکثر دمایی است که یک پیشران برای عملکرد درست می‌تواند داشته باشد. این بار ناسا می‌خواست ببیند که این بوستر در دمای بسیار کمتر مثلا، حدود ۴ درجه‌ی سلسیوس، چگونه عمل می‌کند. این پایین‌ترین دمایی است که موتور یک بوستر می‌تواند تحمل کند. در این آزمایش جزئیات فنی و توان سامانه بوستر کمکی به مدت دو دقیقه در وضعیت حداکثر نیروی تولیدی و با در نظر گرفتن شرایط کنترل اضطراری مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به وزن سنگین موشک SLS استفاده از دو سامانه رانش کمکی یا بوستر برای خروج از گرانش زمین در دو دقیقه اولیه پرتاب امری ضروری است. 

۵۴۵۴

دانلود

Let’s block ads! (Why?)

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید