امروز: دوشنبه, ۳ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 22 جماد ثاني 1446 | 2024-12-23
کد خبر: 550849 |
تاریخ انتشار : 23 تیر 1403 - 11:39 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

صلح خبر/همدان مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان از فعالیت ۶۹۱ فضای درون سازمانی در پایگاه‌های تابستانی اوقات فراغت دانش‌آموزان این استان خبر داد و گفت: این پایگاه‌ها شامل ۱۲۰ سالن ورزشی، ۱۹ کانون تربیتی، ۱۹ دارالقرآن، ۱۹ پژوهش سرا، ۱۹ مرکز مشاوره و ۴۹۵ آموزشگاه است. رسول شیدایی در گفت‌و گو با صلح خبر، […]

صلح خبر/همدان مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان از فعالیت ۶۹۱ فضای درون سازمانی در پایگاه‌های تابستانی اوقات فراغت دانش‌آموزان این استان خبر داد و گفت: این پایگاه‌ها شامل ۱۲۰ سالن ورزشی، ۱۹ کانون تربیتی، ۱۹ دارالقرآن، ۱۹ پژوهش سرا، ۱۹ مرکز مشاوره و ۴۹۵ آموزشگاه است.

رسول شیدایی در گفت‌و گو با صلح خبر، مجموعه برنامه‌های اوقات فراغت را بزرگ‌ترین رویداد تربیتی خواند و اظهارکرد: در برنامه غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان استان، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان هلال احمر، اداره ورزش و جوانان، بسیج، کانون‌های مساجد و… آموزش و پرورش را یاری می‌کنند.

شیدایی به شعار فعالیت‌های تابستانی امسال با عنوان «تربیت بدون توقف، رشد و تعالی دانش آموز ایرانی در پرتو همیاری نهادهای تربیتی» اشاره و بیان کرد: طبق بیانات مقام معظم رهبری، امروز دغدغه اصلی مسئولین نظام تعلیم و تربیت باید هر چه بهتر برگزار شدن اوقات فراغت دانش‌آموزان باشد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر دانش‌آموزان تغییر نگرش دادند و درگیر آسیب‌های اجتماعی نوپدید و مسائل جانبی هستند و بیشتر وقت‌شان صرف بازی‌های رایانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی می‌شود، افزود: باید در زمینه آگاه‌سازی بیشتر اولیاء و دانش‌آموزان برای تبیین آسیب‌های اجتماعی، اقدامات لازم و شایسته‌ای صورت پذیرد.

شیدایی تصریح کرد: با توجه به تمایل دانش‌آموزان به خوابیدن بیش از ساعت معمول و پرداختن به بازی‌های رایانه‌ای نیاز است تا در زمینه تقویت اوقات فراغت در منزل نیز برنامه عملیاتی داشته باشیم.

وی تاکید کرد: با توجه به سند تحول بنیادین و تربیت تمام‌ساحتی که مورد تأکید است، دانش‌آموزان بایستی حداقل از میان رشته‌های ورزشی، هنری، ادبی، قرآنی و… سالانه یک یا دو مهارت جدید کسب کرده و در صورت نیاز، مهارت‌های قبلی را تقویت کنند.

شیدایی ادامه داد: استفاده حداکثری از ظرفیت بخش‌های مختلف آموزش و پرورش و تشکل‌های دانش‌آموزی به صورت منسجم، هماهنگ و هم‌افزا، تلاش برای نمایش چهره و فضای مدرسه به عنوان یک محیط جذاب و به دور از آموزش صرف و رسمی با مشارکت و حضور اولیاء در کنار دانش آموزان و هدف‌گذاری برای پوشش حداکثری دانش آموزان در برنامه‌های تابستانی در مقایسه با سال‌های قبل ازجمله برنامه‌های پیش‌بینی شده آموزش و پرورش استان برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان امسال است.

وی بکارگیری روحانی مربی آموزش دیده در برنامه‌های فرهنگی_تربیتی تابستان، استفاده از ظرفیت تشکل‌های مردمی و گروه‌های جهادی و انقلابی و توجه به برنامه نخبگانی دانش‌آموزان را نیز از برنامه‌های آموزش و پرورش استان در تابستان امسال برشمرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی برای شرکت خانواده‌ها به همراه دانش‌آموزان در برخی برنامه‌های عمومی و همگانی آموزش و پرورش و توجه به هویت ملی دانش‌آموزان در فعالیت‌های تابستانی با هدف کشف استعدادهای فرهنگی، هنری، قرآنی، ورزشی، مهارتی با تهیه برنامه تلویزیونی ماهرانه و برگزاری اردوهای یک روزه سراسری با هدف ایجاد شور و نشاط باحضور دانش آموزان در موقعیت‌های یادگیری تربیتی از دیگر برنامه‌ها برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان امسال است.

انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید