فریدون محرابی با آرزوی سلامتی برای مردم ایران در سال جدید، مهمترین اتفاق زندگی اش در سالی که گذشت را درگذشت مادرش عنوان کرد و در ادامه درباره ی حساسیت های ساخت سریال هایی با موضوع اقوام ایرانی و همچنین دشواری ساخت مجموعه های تلویزیونی در دوران کرونا به گفت و گو پرداخت. این بازیگر […]
فریدون محرابی با آرزوی سلامتی برای مردم ایران در سال جدید، مهمترین اتفاق زندگی اش در سالی که گذشت را درگذشت مادرش عنوان کرد و در ادامه درباره ی حساسیت های ساخت سریال هایی با موضوع اقوام ایرانی و همچنین دشواری ساخت مجموعه های تلویزیونی در دوران کرونا به گفت و گو پرداخت.
این بازیگر در گفت و گویی با صلح خبر، درباره ی مهمترین اتفاق زندگی اش در سالی که گذشت اظهار کرد: امسال مصادف شد با کوچ مادر نازنینم. یاد همه ی رفتگان شاد. امیدوارم همگی سال خوبی در پیش داشته باشیم. آرزوی سلامتی دارم برای مردم کشورم و امیدوارم خداوند ما را در بهترین مسیرها قرار بدهد.
این بازیگر همزمان با پایان پخش سریال «آتش در گلستان» در تلویزیون که با کاراکتر و ظاهری متفاوت در آن دیده شد، درباره حضورش در این سریال گفت: بعد از سال ها تمرکز در تئاتر و نمایش رادیو و تدریس در دانشگاه، با پیشنهاد این نقش چالشی، تاریخی، حساس و تاثیرگذار تصمیم گرفتم در تلویزیون کشورم حضور داشته باشم. قصه مربوط به برهه عجیب و زمانی خاص و حساس در تاریخ معاصر ایران بود. لهجه باقدمت کشورم برایم دوست داشتنی بود؛ چرا که کُردهای امروز نوادگان مادهای دیروز اند.
وی ادامه داد: دلاوری، رشادت و شجاعت مردمان این خطه را مرور کردم، مظلومیت و اصالتشان قلبم را لرزاند. عشق به کارم اجازه نمی داد سرما، گرما، شرایط سخت و حتی از دست دادن عزیزان، از انگیزه هایم کم کند. حساسیت ها و تخصص گروه باعث شد با وسواس خاصی کار کنیم و کرونا نتوانست کارمان را متوقف کند.
محرابی درباره ی قصه سریال که بخشی از موضوع آن به اختلاف و درگیری قومیت ها می پرداخت، اظهار کرد: به نظر می رسد با جهانی شدن، توجه به اقوام مختلف و کارهای هنری درباره محلی ها کم شده اما بهتر است ریشه و اصالتمان را فراموش نکنیم. این تیپ کارهای هنری و ماندگار باعث می شود نسل جدید با گذشتگان خود و با اقوام و ملیت های مختلف آشنا شوند.
این بازیگر درباره ساخت آثار فاخر و دشواری های آن گفت: ما همان اندازه که سعی می کنیم سلامت روایت را، در آثار حفظ کنیم بهتر است با تلاش و جدیت بیشتر در کار بتوانیم در شأن و کمالات شخصیت ها، داستان و تاریخ عمل کنیم. خودخواهی شخصی و روابط غیرحرفه ای به اثر، گروه و مخاطب لطمه می زند. بهتر است از موقعیت هایی که در اختیارمان قرار می گیرد به بهترین شکل بهره ببریم و وظیفه مان را درست انجام بدهیم. به سرمایه، امکانات، انرژی، زمان و شعور مخاطب احترام بیشتری بگذاریم. فراموش نکنیم اثر هنری نمی تواند تحت کنترل سلیقه ی پراشتباه و غیرآرتیستیک قرار بگیرد.
محرابی درباره خروجی سریال «آتش در گلستان» و واکنش ها نسبت به بازی او نیز عنوان کرد: بعد از پخش سریال، عشق و محبتی که از مخاطبان محترم دریافت کردم، تشویقم کرد تا با انگیزه ای بیشتر و مصمم تر به کارم ادامه بدهم و بسیار سپاسگزارشان هستم. همگیِ دوستان از کارگردان گرفته تا تدارکات محترم در پروژه، خیلی زحمت می کشند تا یک اثر هنری شکل بگیرد و در نهایت تقدیم مردم عزیزمان شود. دلم نمی آید از زحمات تهیه کننده، آقای سیدحامد حسینی ویژه یاد نکنم. به تمام مهربانان که همراه بودند تا این سریال ساخته شود، به نوبه ی خودم خسته نباشید می گویم.
وی در پایان همچنین از پیشنهادهایی یاد کرد که در حین بازی در سریال «آتش در گلستان» برای ایفای نقش در پروژه ها مطرح شد و گفت: شاید باید عذرخواهی کنم از مصطفی تقی زاده، سعید خانی و پروژه ی «سریال حرفه ای»، معذرت خواهی از آقای محمدرضا آهنج عزیز و پروژه ی «سریال در شهر»، آقای مختاری بزرگوار و پروژه ی «سریال هم خون»، آقای وحید امیرخانی عزیز و دوستان بزرگواری که متاسفانه به دلیل فیلمبرداری سریال «آتش در گلستان» در زنجان و یا همزمانی فیلمبرداری، نتوانستم یا هماهنگ نشد در خدمتشان باشم.
به گزارش صلح خبر، سریال «آتش در گلستان» که روایتگر قصهای زنانه و در عین حال حماسی از طاهره دباغ در خطه غرب کشور بود، از ۳۰ بهمن ماه روی آنتن شبکه پنج سیما رفت. پخش این سریال شامگاه پنجشنبه ـ ۲۷ اسفند ماه ـ به پایان رسید.
انتهای پیام