امیرسرلشکر موسوی در گردهمایی روسای نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران، توان و قدرت بالای نظامی و تخصص حرفه ای خود را برای رفع تهدیدات و افزایش تعاملات سیاسی، امنیتی و نظامی به کار خواهد بست تا کمک و مددکار عزیزان برای انجام مأموریتهای مهم سیاسی بوده و […]
امیرسرلشکر موسوی در گردهمایی روسای نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران، توان و قدرت بالای نظامی و تخصص حرفه ای خود را برای رفع تهدیدات و افزایش تعاملات سیاسی، امنیتی و نظامی به کار خواهد بست تا کمک و مددکار عزیزان برای انجام مأموریتهای مهم سیاسی بوده و این آمادگی از طرف ارتش وجود دارد که در پیگیری منافع کشور، شما جهادگران عرصه دیپلماسی را همراهی نماید.
به گزارش صلح خبر به نقل از ارتش، امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران بعدازظهر امروز در گردهمایی روسای نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور که با حضور وزیر امور خارجه کشورمان در این وزارتخانه برگزار شد گفت: بدون تردید در عصر جهانی شدن و در دوران گذار نظام بین الملل که کماکان در وضعیت آنارشیک قرار دارد، دیپلماسی یکی از مهمترین ابزارهای ارتقای قدرت کشورها تلقی میشود. پیچیدگی محیط بین المللی با تغییرات گسترده در بازیگران، قواعد و روندها موجب شده دولتها برای مقابله با تهدیدات مختلف و استفاده از فرصتهای محیط، از ظرفیت دیپلماسی و تعاملات بینالمللی، حداکثر بهره برداری را به عمل آورند.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک کشور تعیین کننده در منطقه غرب آسیا و یک بازیگر مهم در نظام بین الملل، با توجه به ماهیت و اصول سیاست خارجی خود، در راستای ارتقای قدرت ملی میتواند از فرصتهای موجود در منطقه و جهان بهرهبرداری نماید و در این مسیر دستگاه دیپلماسی نقش مهم و محوری دارد.
فرمانده کل ارتش خاطرنشان کرد: مهمترین کارکردهای دیپلماسی در هر کشوری، برقراری تعامل و تضمین روابط صلح آمیز، به تعبیر مقام معظم رهبری تضعیف کانون های خطرآفرین، توسعه عمق راهبردی و رفع و کاهش سیاستها و تصمیمات تهدیدآمیز علیه ایران است. به عبارت دیگر دیپلماسی در عرصه های دوجانبه و چند جانبه با امنیت ملی و امنیت بین المللی ارتباط مستقیم و تنگاتنگ دارد.
سرلشکر موسوی اذعان داشت: نکته مهم در این خصوص توجه به اشتراک و امتداد ماموریتهای دو بخش دیپلماسی و دفاع است. در اینجا «دیپلماسی» و «دفاع» و «دیپلمات» و «نظامی» به یک هدف مشترک و روشن میرسند و ضرورت همکاریها بین این دو حوزه نمایانتر میشود. همچنان که تاریخ نشان داده دیپلماسی و جنگ غیر قابل تفکیک از یکدیگرند؛ برخی از نظریههای کلاسیک در روابط بین الملل هم بر این موضوع صحه گذاشتهاند و جنگ را ادامه دیپلماسی با ابزار دیگر دانستهاند.
وی ادامه داد: در دهههای گذشته جمهوری اسلامی ایران با ابزارهای دیپلماسی و قدرت نظامی، بسیاری از تهدیدات را از خود دور کرده است و در برابر دشمنان بازدارندگی مناسب ایجاد نموده است. بی تردید تداوم این روند که در سایه تعامل اثربخش دو حوزه دفاعی و دیپلماسی پدید میآید، در آینده نیز مورد نیاز است.
فرمانده کل ارتش تاکید کرد: با توجه به ارزش و اهمیت اساسی و کلیدی دیپلماسی در جهان امروز، نقش وزارت محترم امور خارجه در تأمین امنیت و ارتقای موقعیت کشور حائز اهمیت بسیار است؛ دستگاه محترم سیاست خارجی، ضمن ایفای نقش ذاتی خود که در حال حاضر با جدیت پیگیری میشود، میتواند به سایر دستگاهها و سازمانها برای طراحی و اجرای دیپلماسیهای مضاعف یاری رساند.
امیر سرلشکر موسوی با بیان اینکه خواهان تقویت و توسعه همکاریهای جاری بین ارتش جمهوری اسلامی ایران و وزارت امور خارجه هستیم که ابعاد و زمینههای آن در جلسات کارشناسی قابل احصا و اجراست گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران، توان و قدرت بالای نظامی و تخصص حرفه ای خود را برای رفع تهدیدات و افزایش تعاملات سیاسی، امنیتی و نظامی به کار خواهد بست تا کمک و مددکار شما عزیزان برای انجام مأموریتهای مهم سیاسی بوده و این آمادگی از طرف ارتش وجود دارد که در پیگری منافع کشور، شما جهادگران عرصه دیپلماسی را همراهی نماید.
وی در پایان با گرامیداشت یاد شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی، امام راحل، شهدای مقاومت و دفاع از حرم و امنیت و تشکر از وزیر امور خارجه، گفت: تلاشها و مجاهدتهای همه عزیزان را ارج مینهیم و آرزوی توفیقات روزافزون همه خدمتگزاران به کشور و ملت را از درگاه الهی مسئلت مینمایم.
انتهای پیام