طرز تهیه شیرینی قهوه درست کردن شیرینی قهوه زمان پخت : 40 دقیقه مواد لازم : کره 90 گرم وانیل 1/4 قاشق چایخوری پودر قند 55 گرم زرده تخم مرغ 2 عدد پودر قهوه فوری 1/5 قاشق مرباخوری آب داغ 1 قاشق مرباخوری آرد سفید 235 گرم طرز تهیه : پودر قهوه را با […]
طرز تهیه شیرینی قهوه
درست کردن شیرینی قهوه
زمان پخت : 40 دقیقه
مواد لازم :
کره | 90 گرم |
وانیل | 1/4 قاشق چایخوری |
پودر قند | 55 گرم |
زرده تخم مرغ | 2 عدد |
پودر قهوه فوری | 1/5 قاشق مرباخوری |
آب داغ | 1 قاشق مرباخوری |
آرد سفید | 235 گرم |
طرز تهیه :
پودر قهوه را با آب داغ مخلوط کرده و می گذاریم تا کمی سرد شود. کره ، پودر قند و وانیل را با هم مخلوط و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه می زنیم ، زرده تخم مرغ را دانه دانه به مواد اضافه و با همزن می زنیم (وقتی اولی جذب مواد شد دومین زرده را اضافه می کنیم) قهوه سرد شده را به مخلوط می افزاییم.
آرد الک شده را کم کم اضافه و با دست هم می زنیم تا خمیری بدست بیاید (دو قاشق از آرد را کنار گذاشته و در زمان ورز دادن به خورد خمیر می دهیم) سطح صافی را آردپاشی کرده و روی آن خمیر را ورز می دهیم تا نرم شود.
سپس بین دو کیسه نایلون خمیر را با وردنه به ضخامت ۳ میلی متر پهن می کنیم و با کاتر گرد شیرینی ها را برش زده و در سینی فر چرب شده می چینیم و در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می دهیم. وقتی زیر شیرینی قهوه کمی طلایی شد ، شیرینی را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن از سینی جدا می کنیم و به ظرف مورد نظر منتقل می نماییم.
نکته: برای راحتی کار می توان داخل سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها روی آن قرار بدهیم.