امروز: سه شنبه, ۴ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 23 جماد ثاني 1446 | 2024-12-24
کد خبر: 444551 |
تاریخ انتشار : 01 آبان 1400 - 18:18 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

سالاد سزار جزو سالادهای ایتالیایی بسیار معروفی است که محبوبیت زیادی در بین طرفداران غذاهای مدرن پیدا کرده است و شما می‌توانید از این سالاد به عنوان یک وعده سبک و کم کالری استفاده کنید. به گزارش صلح خبر، بنابر اعلام آف دکور، به همین دلیل اگر دارای رژیم غذایی هستید و قصد کاهش وزن […]

سالاد سزار جزو سالادهای ایتالیایی بسیار معروفی است که محبوبیت زیادی در بین طرفداران غذاهای مدرن پیدا کرده است و شما می‌توانید از این سالاد به عنوان یک وعده سبک و کم کالری استفاده کنید.

به گزارش صلح خبر، بنابر اعلام آف دکور، به همین دلیل اگر دارای رژیم غذایی هستید و قصد کاهش وزن دارید سالاد سزار یکی از بهترین گزینه‌ها برای قرار گرفتن در لیست برنامه غذایی شما خواهد بود.

در ادامه مواد لازم برای تهیه سالاد سزار و طرز تهیه سالاد سزار را شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه سالاد سزار

· کاهو : یک بوته شسته شده

· سینه مرغ  : 1 عدد

· نان تست یا باگت

· روغن زیتون :1/4 فنجان

· لیمو ترش تازه : ا عدد

· گوجه گیلاسی(برای تزیین)

همانطور که اشاره شد یکی از پرطرفدارترین سالادهایی که در سراسر دنیا وجود دارد سالادسزار است که طرز تهیه های متنوعی دارد، زیرا بسیاری از افراد تمایل دارند که این سالاد را با سلیقه شخصی خود درست کنند و مواد اولیه آن ممکن است در دستورالعمل های مختلف کمی متفاوت باشد. ولی مواد اولیه‌ای که ما برای تهیه سالادسزار به شما معرفی کردیم باعث می شود یک سالاد سزار بسیار خوشمزه را تجربه کنید و دلتان بخواهد چندین و چند بار آن را میل کنید.

به منظور تهیه سالاد سزار باید نون تست را به شکل مربع برش بدهید و با کمی سیر له شده و روغن زیتون همه روی نان را چرب کنید و آنها را داخل سینی فر بگذارید و حدود ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا سوخاری شود.

البته علاوه بر آن می‌توانید از ماهیتابه یا مایکروو هم استفاده کنید.

بعد از آن باید سینه مرغ را نصف کنید تا راحت تر سرخ شود و با مقداری روغن زیتون و سیر له شده آن را مزه دار کنید و کمی نمک و فلفل را اضافه کرده و مدت زمان مشخصی به آن استراحت بدهید تا طعم آنها به خورد مرغ برود.

سپس داخل یک تابه روغن ریخته و سینه مرغ را با حرارت بالا سرخ کنید. این حرارت بالا باعث می‌شود که سینه مرغ آب خود را از دست ندهد و سفت نشود.

وقتی که سینه سرخ شد می‌توانید آنها را به تیکه‌های متوسط تقسیم کنید و بعد ظرف سالاد را در نظر گرفته و کاهو ها را داخل آن خورد کنید.

بهتر است که خیلی زیاد درشت نباشند. سپس نان سوخاری را هم به این محتویات اضافه کرده و مخلوط کنید و سینه مرغ را هم اضافه کنید. برای تزیین سالاد سزار روی آن گوجه گیلاسی بچینید و روی همه این محتویات سس سالاد سزار بریزید. مقداری لیمو روی آن بچکانید تا عطر و طعم بهتری بگیرد.

در ضمن علاوه بر محتویاتی که داخل سالاد سزار به کار می‌رود سس سالاد سزار هم در طعم بی نظیر آن تاثیر چشمگیری دارد. بنابراین در ادامه مواد لازم برای تهیه سس سالاد سزار را مشاهده می کنید و سپس طرز تهیه سس سالاد سزار را به شما آموزش می دهیم.

 مواد لازم برای سس سالاد سزار

· تخم مرغ : 2 عدد

· پنیر پارمسان : 3 قاشق غذاخوری

· سرکه بالزامیک : 2 قاشق غذاخوری

· سیر : دو حبه

· نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم

طرز تهیه سس سالاد سزار

برای درست کردن سسی که روی سالاد سزار ریخته می‌شود باید حدود ۲ دقیقه تخم مرغ ها را آب پز کنید و حواستان باشد که بیش از این مقدار تخم مرغ ها نپزند چون قرار نیست که آنها ببندند.

حالا یک ظرف را انتخاب کرده و مقداری روغن زیتون، سیر له شده، زرده تخم‌ مرغ و پنیر داخل آن بریزید و ۴ دقیقه خوب هم بزنید تا وقتی که تغییر رنگ بدهند و سفید شوند.

پس از آن کمی ادویه و سرکه هم به آن اضافه کنید و مجدداً ۳ دقیقه هم بزنید تا ظاهری شبیه سس مایونز پیدا کند. سسی که تهیه کرده اید را بمدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود و خود را بگیرد.

به جای سرکه داخل سس سالاد سزار می توانید از آبلیمو هم استفاده کنید و برای مزه دار کردن سینه مرغ می توانید کمی روغن زیتون و سیر له شده را کنار بگذارید و با سینه بخوابانید. اگر تمایل داشتید می توانید از سفیده تخم مرغ برای تزیین سالاد سزار استفاده کنید.

نکات مهم برای خوشمزه شدن سالاد سزار

اگر بخواهید می توانید برای درست کردن سس سالاد سزار از سس هزار جزیره استفاده کنید زیرا طعم بسیار خوشمزه ای به سالاد سزار می‌دهند.

اگر سیر تازه در اختیار ندارید می توانید از پودر سیر استفاده کنید و یا نان تست و نان سوخاری را با یک دیگر جایگزین کنید.

پیشنهاد می کنیم که از هویج و خیار داخل سالاد سزار استفاده نکنید چون ترکیبات رنگی آن را به هم می زند.

بهترین کاهو برای درست کردن سالاد سزار کاهوی رسمی و کاهو پیچ است و بهتر است درشت خورد کنید و به آرامی آنها را مخلوط کنید و در نهایت کمی پنیر پارمسان هم رنده کنید.

در نهایت می توانید این سالاد خوشمزه را که برای ۴ نفر تدارک دیده شده بود به عنوان پیش غذا یا میان وعده و یا حتی وعده سبکی مثل شام میل کنید.

دستور پخت سالاد سزار در مجله آشپزی آف دکور

شما می ‌توانید با مراجعه به مجله آشپزی آف دکور به آدرس offdecor.com/cook لیستی از دستور پخت و طرز تهیه غذاهای ایرانی و بین ‌المللی را در دسته ‌بندی‌های مختلف غذای ایرانی، پیش ‌غذا، سالاد، کیک و شیرینی و غذای بین ‌الملل را مشاهده کنید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید