امروز: جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 21 جماد أول 1446 | 2024-11-22
کد خبر: 72244 |
تاریخ انتشار : 27 مرداد 1394 - 16:22 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

طرزپخت پاستای فلفلی و اسفناج با پخت پاستای فلفلی و اسفناج آشنا شوید مواد لازم برای پاستای فلفلی و اسفناج : روغن زیتون  ۲ قاشق چایخوری  پیاز خرد شده  ۱ عدد  سیر له شده  ۲ حبه  تکه های فلفل خشک شده  نصف قاشق چایخوری پاستای پنه ۲۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده ۴۰۰ گرم پونه […]

طرزپخت پاستای فلفلی و اسفناج

مواد لازم برای پاستای فلفلی و اسفناج,درست کردن پاستای فلفلی و اسفناج

با پخت پاستای فلفلی و اسفناج آشنا شوید
مواد لازم برای پاستای فلفلی و اسفناج :

روغن زیتون  ۲ قاشق چایخوری
 پیاز خرد شده  ۱ عدد
 سیر له شده  ۲ حبه
 تکه های فلفل خشک شده  نصف قاشق چایخوری
پاستای پنه ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی خرد شده ۴۰۰ گرم
پونه کوهی خشک ۱۰۰ میلی گرم
برگ اسفناج ۱۲۵ گرم
پنیر پارمیسان رنده شده ۲۵ گرم

طرز تهیه پاستای فلفلی و اسفناج :

روغن را در یک ماهیتابه گرم کرده و به آرامی پیاز، سیر و تکه های فلفل را داخل آن سرخ کنید، به مدت ۵ دقیقه تفت بدهید. (اگر این مواد شروع به چسبیدن کردن کمی آب به آن اضافه کنید)

پاستا را طبق دستوری که روی بسته اش نوشته طبخ کنید. گوجه فرنگی و پونه را به ماهیتابه اضافه کرده و خوب هم بزنید. اجازه بدهید برای ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشد . گاهی هم بزنید.

اسفناج را به ماهیتابه اضافه کرده و ۱ تا ۲ دقیقه تفت بدهید تا زمانی که اسفناج ها پژمرده شوند. پاستا را آبکشی کرده و داخل ماهیتابه بریزید. خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. بعد کمی پنیر روی آن پاشیده و سرو کنید.

 

منبع : novinzi.com

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید