با پخت پاستای فلفلی و اسفناج آشنا شوید
مواد لازم برای پاستای فلفلی و اسفناج :
روغن زیتون | ۲ قاشق چایخوری |
پیاز خرد شده | ۱ عدد |
سیر له شده | ۲ حبه |
تکه های فلفل خشک شده | نصف قاشق چایخوری |
پاستای پنه | ۲۰۰ گرم |
گوجه فرنگی خرد شده | ۴۰۰ گرم |
پونه کوهی خشک | ۱۰۰ میلی گرم |
برگ اسفناج | ۱۲۵ گرم |
پنیر پارمیسان رنده شده | ۲۵ گرم |
طرز تهیه پاستای فلفلی و اسفناج :
روغن را در یک ماهیتابه گرم کرده و به آرامی پیاز، سیر و تکه های فلفل را داخل آن سرخ کنید، به مدت ۵ دقیقه تفت بدهید. (اگر این مواد شروع به چسبیدن کردن کمی آب به آن اضافه کنید)
پاستا را طبق دستوری که روی بسته اش نوشته طبخ کنید. گوجه فرنگی و پونه را به ماهیتابه اضافه کرده و خوب هم بزنید. اجازه بدهید برای ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشد . گاهی هم بزنید.
اسفناج را به ماهیتابه اضافه کرده و ۱ تا ۲ دقیقه تفت بدهید تا زمانی که اسفناج ها پژمرده شوند. پاستا را آبکشی کرده و داخل ماهیتابه بریزید. خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. بعد کمی پنیر روی آن پاشیده و سرو کنید.
منبع : novinzi.com